Facebook hozzászólás
299

Klári bursenje – buliba küldve

Családi ünnepeink remeke ez az egyszerű kence. Férjem unokatestvére a nagy tudora. Nincs olyan közös buli, ahol ne lenne ilyen (az én kolbászos kiflim mellett)! Kenhető sós kekszre, pirítósra esetleg pogácsára. A karácsonyi vagy újévi partiban is jó szolgálatot tesz!    

Bursen, Kép: pixabay
Kép: pixabay

Hozzávalók:

  • 10 dkg juhtúró
  • 10 dkg túró
  • 10 dkg vaj
  • 10 dkg krémsajt
  • 2-3 gerezd fokhagyma
  • fehér bors ízlés szerint

Elkészítés:

Nincs trükk, nincs varázslat, az egészet jól keverd össze, majd tedd a hűtőbe, hogy picit összeérjen az íze. Pirítóssal a legfinomabb! Adj hozzá egy finom sört, és teljes lesz az ízharmónia! Jó étvágyat!

Villámgyors sós ropogtatni való
Nem kell feltétlenül bonyolultnak lennie egy ropogtatni valónak, amit a barátaink elé szeretnénk tenni egy sörözés, borozás alkalmával. Ebben a receptben zsírt használunk, ami talán manapság meglepő, de higgyétek el, segíteni fog hosszan frissen tartani a sós rudat. Nem mintha erre olyan nagy szükség lenne, hisz pillanatok alatt el fog fogyni.

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!