Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2017. augusztus 21. 12:00 | Kandikó Éva

Kedvenc receptjeink barackkal

Szerencsére a barackoknak hosszú a szezonjuk, júniustól októberig élvezhetjük valamelyik fajtáját. A magam részéről a nektarin a nagy kedvenc, de az az igazság, hogy minden barack fajtát szeretek, nehéz sorrendet felállítani köztük.

Meggyes, barackos pite, Kép: Kandikó Éva

Kép: Kandikó Éva

 

Pitét készíthetünk egészségesen is, nem telerakva cukorral és fehér liszttel. Ha érdekel, hogyan csináljuk, kattints a fotóra!

 

 

 

 

 

 

Barackos, pudingos süti, Kép: Hajós Ágnes

Kép: Hajós Ágnes

 

 

 

 

Mindegy, milyen barackkal turbózod fel ezt a sajtsalátát, mindenhogyan isteni lesz! Receptje a képre kattintva érhető el.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sárgabarackos túrós pite, Kép: Kandikó Éva

Kép: Kandikó Éva

 

 

Ez is pite, van benne túró is, és pár szem málna a színharmónia kedvéért. A recept egy kattintással elérhető.

 

 

 

 

 

 

Barackos túrókrém, Kép: Kandikó Éva

Kép: Kandikó Éva

Egyszerű, mint egy pofon! Habosított túró, egy kis tejszín, egy kevés barack, és kész az isteni – nem is egészségtelen – desszert. Ha a képre kattintasz, elolvashatod részletesen is, hogy készül.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Őszibarackos csirkemell, Kép: tesco.hu

Kép: tesco.hu

Na de ki mondta, hogy barackot csak sütibe tehetsz? A hús mellett is hozza a megszokott formáját! Nézd csak! Katt a képre!



Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Legfissebb receptjeink

aszalt paradicsom, paradicsom, pesto

Aszalt paradicsomból pesto

Pestót nemcsak bazsalikomból és parmezánból lehet készíteni, hanem  aszalt paradicsomból is. Imádni fogja a család, ez biztos!

Tovább
minestrone, ősz, zöldségleves

Minestrone, az ősz ajándéka

Nyáron is csodás zöldségleveseket lehet készíteni, de az őszi zöldségdömping közepén a legjobb, ha nekiállunk a minestronénak.

Tovább

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!