Facebook hozzászólás
382

Insalata Caprese

Készítem mindig, amikor rossz kedvem van, jó kedvem van, van itthon friss bazsalikom, amikor gyorsan, JÓT akarok enni, valamint folyton és folyvást, mert a caprese az egyik kedvenc ételem.

Insalata Caprese, Kép: Kandikó Éva
Kép: Kandikó Éva

Hozzávalók:
mozzarella sajt, legjobb, ha bivaly mozzarellát kapunk
piros, érett paradicsom
friss bazsalikom
extra szűz olívaolaj
balzsamecet  (nem kötelező, én szeretem, ha van)

frissen őrölt bors
pár csepp fehér balzsamecet (elhagyható, vagy sötét balzsamecet is jó)

Elkészítés:
Dolgunk egyszerű, mint egy pofon: felkarikázzuk a sajtot és a paradicsomot, felváltva, csinosan tálra rendezzük, meglocsoljuk olívaolajjal, balzsamecettel, sózzuk, tekerünk rá borsot, rátépkedjük a bazsalikomot és friss, langyos pirítóssal fogyasztjuk.

 

Olasz húsgombóc
Minden családnak megvannak a maga nagy favorit ételei, amit bármikor szívesen fogyaszt. Nálunk ez a húsgombóc ünnepi ételként kezdte karrierjét, de ma már hétköznapokon is elkészítem, rutinos lettem benne.


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÉLDA-KÉP

1 / 258

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!