Facebook hozzászólás
2 212

Hamis carbonara galuska

Remek maradékfelhasználó recept, akár sült csirke, akár maradék sonka eltüntetésére. Mehet bele maradék nokedli, főtt tészta is.

Hamis carbonara galuska,Kép: Csobádi Mónika
Kép: Csobádi Mónika

A megmaradt sült csirkét/leveshúst/sonkát felkockázzuk és kevés olajon megpirítjuk. Rádobunk 2 gerezd zúzott fokhagymát és addig sütjük, amíg a fokhagyma illatozni kezd.
Ezután ráöntünk 2 dl főzőtejszínt, sózzuk, borsozzuk, szerecsendióval meghintjük.
Ha van otthon tömlős krémsajt, azt is belenyomhatjuk.
Ha kicsit besűrűsödött, beletesszük a megmaradt galuskát, és kivajazott tepsibe tesszük. Tetejét megszórjuk reszelt sajttal és előmelegített 180 fokos sütőben aranybarnára sütjük.



Facebook hozzászólás

Hozzászólás zárolva.

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!