Facebook hozzászólás
217

Hagyd a lekvárt! Itt a kapros-petrezselymes császármorzsa!

Ez nem az a hagyományos, jól ismert lekváros császármorzsa. Mi megvariáltuk egy kis egészséges zölddel, petrezselyemmel, kaporral, és most sósan kínáljuk! Igazán gyors és egyszerű!

Kép: sxc

Hozzávalók
20 deka liszt
2,5 deci tej
3 tojás
3 evőkanál olaj
1 csokor kapor
1 csokor
petrezselyem

Elkészítése
A lisztet, a tejet, a tojást és egy mokkáskanálnyi sót összekeverünk, és 30 percig pihentetjük. A petrezselymet és a kaprot megmossuk, szárazra rázzuk, a leveleket lecsipkedjük és apróra vagdalva a tésztába dolgozzuk.
Az olajat egy nagy serpenyőben megforrósítjuk, és a tésztát beleöntjük. Közepes tűzön addig sütjük ( 6-7 perc), amíg az alja aranybarnára sül. Ekkor pecsenyelapátra fordítjuk, darabokra tördeljük, és még körülbelül 5 percig a tűzön hagyjuk. Salátával tálaljuk.

Életforma-tippek

Tejföllel tálalva is nagyon finom ez a recept.

A császármorzsa készítéséhez
remek serpenyőket találsz az Életforma Shopban!
Kerámiabevonatosak közül is válogathatsz!

További ínycsiklandó Életforma-receptek itt!

 


A receptekhez szükséges alapanyagok akciós árai

a Mindenár.hu

rendszeresen frissülő oldalán!
Áruházválasztóval!

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!