Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2017. október 11. 15:00 | László Márta

Grillgrouse koktél konzervdobozban

Búcsúztassuk a nyarat egy utolsó szabadtéri gasztrokalanddal! Szombati Zsolt, a The Famous Grouse magyarországi nagykövetének koktélja biztosan megmelegíti a testet, a leket ha kicsit hűvös az est! Na, de majd ettől… Stílusosan: ettől leszel tűzrőlpattant!    

Grillgrouse koktél, Kép: The Famous Grouse

Kép: The Famous Grouse

Elkészítés:

Lepjük meg vendégeinket a gourmet világban népszerű konzervkoktélokkal! Egy üres konzervdobozban 45 ml whiskyhez adjunk 20 -20 ml limelevet, narancslevet, almalevet és 2 teáskanál folyékony mályvacukrot. Díszítsük a lime kifordított héjával, rószaszirommal és fügével. Kínáljuk mályvacukorral a tetején, amit fogyasztás közben kis lánggal stílusosan meg is grillezhetünk.

Málna bomba – csata nélkül
Még mindig láttam friss málnát a piacon. Bíbor színe, fntasztikus illata még a nyárra emlékeztet, és mindig elbűvöl! Ezt a koktélt a nyár utolsó csókjának szánták az alkotók… Bevellom, én már csókolóztam is vele…
kulcsszavak:


Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Legfissebb receptjeink

krémes, mandulaliszt, ősz, sütőtök, tökpüré

Tökös krémes

A tészta elronthatatlan, a krém készítése könnyű, csak a hűtés miatt hosszadalmasabb, ezért a krémkészítéssel kezdjétek a munkát.

Tovább

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!