Facebook hozzászólás
752

Garnélarákos rizottó

Gyors, egészséges és igazi ínyenc falat! Kell ennél több egy ínycsiklandó hétköznapi vacsorához? Aki szereti a garnelát és a rizst, az most dupla adagban készítse.

Hozzávalók:

  • 60 deka főtt rizs
  • 2 evőkanál olíva olaj
  • 150 g vöröshagyma
  • 150 g sárgarépa
  • 40 deka garnélarák
  • 4 deka növényi sajt
  • bors, só

Elkészítés:
A sárgarépát lereszeljük, a hagymát felaprítjuk és forró olajban a rákkal együtt megdinszteljük. Nagyjából 1o percig főzzük, majd hozzáadjuk az időközben megfőzött rizst. Sózzuk, borsozzuk, kedvünk szerint ízesítjük, és tálaláskor még melegen megszórjuk a sajttal.

Tipp: tetszés szerint „tuningolhatjuk” egy kis cukorborsóval is. (Főként még friss, zsenge korukban, amikor majd szezonja lesz.)

Ha szereted a süllőt, akkor ezt a finom halas ételt neked ajánljuk!



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!