Facebook hozzászólás
179

Fűszeres-balzsamos csirkecomb sült paprikával

Különleges  fűszerezéssel készülnek a mai csirkecombok, amelyeket még különlegesebbé tesz a többféle sült paprikacsemege. Nem kell hozzá különleges konyhai jártasság, csak némi türelem, amíg el nem készül.

 

Kép: Nestlé

Hozzávalók
2 egész csirkecomb
2 evőkanál balzsamecet
1 evőkanál mustár
2 evőkanál olívaolaj
6 paprika
(3 hagyományos, 3 színes kaliforniai vagy kápia)
15 szem olívabogyó vegyesen
1 Maggi marhahúsleves-kocka

Elkészítése
A csirkecombokat megmossuk, lecsepegtetjük, kettévágjuk. Fél liter vízhez adunk egy marhahúsleves-kockát, és megfőzzük benne a csirkecombokat. Közben a megmosott paprikákat forró serpenyőben vagy grillezőn hirtelen kisütjük őket.
Egy tálban összekeverjük a balzsamecetet, a mustárt, egy evőkanál olívaolajt, és a párolt csirkecombokat óvatosan megforgatjuk benne. Ezután a fűszeres csirkecombokat is hirtelen kisütjük, éppen csak annyira, hogy színt kapjanak, majd melléjük tesszük az olívabogyókat és a sült paprikákat. Forrón, friss fűszernövénnyel tálaljuk.

Tipp: A grillezett húsételek és zöldségek méltó társa az alufóliában sült burgonya, Ezt adjuk a combok mellé.

További ínycsiklandó Életforma-receptek itt!

A receptekhez szükséges alapanyagok akciós árai
a Mindenár.hu
rendszeresen frissülő oldalán!
Áruházválasztóval!



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!