Facebook hozzászólás
320

Eperkrémleves

Ezt a levest bármilyen, az idénynek megfelelő gyümölcsből elkészíthetjük, kitűnő cseresznyéből, meggyből, málnából, barackból… De én a legjobban mégis eperből szeretem.

Hozzávalók
1 csomag főzés nélkül elkészíthető vaníliás pudingpor,
7 dl tej,
3 dl tejszín,
40 dkg friss eper,
4-5 evőkanál cukor

Elkészítése

A pudingport a tejjel pár perc alatt kikeverjük, ezalatt olyan lesz, mint egy híg mártás. A tejszínt a megtisztított eperrel és a cukorral összeturmixoljuk, a pudingos mártásba szűrjük, és jól elkeverjük vele. Jól behűtve, tejszínhabbal és friss eperszemekkel tálaljuk.

Medvehagyma-krémleves
A legegyszerűbb levesek egyike, ugyanolyan módon készül, mint a többi hasonló pürésített leves. Kellemesen fokhagymás ízét szeretni fogjuk. Tálaláskor adjunk hozzá apróra vágott camembert, nagyon különleges feltét lesz belőle.


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!