Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2018. január 17. 15:00 | László Márta

Pulykasonkás-kecskesajtkrémes kifli

A legkülönbözőbb falatkákat kínálják a farsangi bulikban. Az a tapasztalat, hogy az utóbbi időben egyre többen figyelnek arra, hogy igényes finomságokkal kényeztessék a vendégeket. Így került előtérbe az igazán fonom pulykahús, ami páratlan ötlet ilyenkor! Ezt próbáld ki! Nem ismerek olyat, akinek ez nem sikerült volna! Rajta!

Pulykasonkás-kecskesajtos kifli, Kép: Gallicoop

Kép: Gallicoop

Hozzávalók:

Elkészítés:

A tésztából egy nagy kört vágunk ki, és megkenjük a sajtkrémmel. Ráhelyezzük a sonkát, és 4 cikkre vágjuk a kört. Kívülről befelé haladva feltekerjük a csíkokat, és megkenjük felvert tojással. 180 fokos sütőben 12 perc alatt aranyabarnára sütjük.Tégy alá feltétlenül sütőpapírt! Készíts hozzá valamilyen paradicsomos mártogatóst! Jó étvágyat, jó bulizást!

Pulykamellsonkás-tojásos saláta


Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Legfissebb receptjeink


Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!