Előételek

buli, bulikaja, burgonya, partifalat, sajt, virsli

Virslis partifalatkák

Ha virslivel dolgozunk, legyen szó bármilyen ételről, mindig olvassuk el a csomagolás információit, ha jó minőséget szeretnénk.

Tovább
hidegtál, kaszinótojás

Kaszinótojás

A kaszinótojást nem nehéz elkészíteni. Nem lesz olyan, mint egy hidegkonyhai, mert lehet, hogy még annál is finomabb lesz!

Tovább
besamel, kaszinótojás, majonéz, sonkatekercs, tartármártás

Hidegtál

Vendégváró hidegtálat készíteni házilag nem kis kihívás, de az elismerések bezsebelésekor ez már biztos nem fog eszünkbe jutni.

Tovább
kaliforniai paprika, kecskesajt, krémsajt, mortadella, sült paprika

Sült paprika tekercs krémsajttal

Attól függ, milyen ügyesen tekerjük a paprika és mortadella csíkokat, ha jól csináljuk, igen mutatós előételt készíthetünk belőle.

Tovább
csatos üveg, férfias ajándék, kacsamáj, sütés

Sült kacsamáj a barátaimnak

Idén kacsamájat sütöttem a barátaimnak, amit csinos csatos üvegekben adok majd át szokásos ünnepi sörözésünk alkalmával.

Tovább