Facebook hozzászólás
526

Ellenállhatatlan tavaszi recept: sült csirkemell eperrel

Itt a tavasz és bár még nincs itt a szezonja, a következő receptünkben már a nyár is szerepet kap. Próbálja ki az epres csirkemell receptünket, nem fogja megbánni!

Hozzávalók:

6 szelet csirkemellfilé

20 deka földieper,

2 evőkanál méz,

2 evőkanál olívaolaj,

1 kiskanál mustár,

zlés szerint borecet,

só, őrölt bors.

Elkészítése:

A csirkemelleket kissé megborsozzuk, majd mustáros-mézes pácba tesszük két óra hosszára. Utána az olívaolajon mindkét oldalukon átsütjük. A húst kiszedve a visszamaradt olajhoz adunk egy kevés mézet, és 1-2 percre rátesszük a félbevágott epreket, majd ráöntünk egy pici borecetet. Végül a tálra helyezett sült hússzeletekre öntjük. Párolt rizzsel kínáljuk.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!