Facebook hozzászólás
11 911

Egyszerű és finom: pirított laskagomba

Hiába, hogy ma már egész évben hozzáférhető szinte minden zöldségféle, és nemcsak fagyasztva, hanem friss formájában is, mégis, ősszel különösen jólesnek a zsenge zöldségekből készült könnyű ételek.

Pirított laskagomba – nem egy agysebészet, de nagyon finom – Kép: PP Archív

A zöldségekből és halfélékből készült ételek közös tulajdonsága, hogy többségüknek az átlagosnál kevesebb az energiatartalma, így egy-egy jóízű étkezés után nem kell pluszkilóktól tartanunk. Sőt, ezek a receptek akár abban is segíthetnek, hogy megszabaduljunk tőlük.

Hozzávalók:

60 deka laskagomba,

1 deci olívaolaj,

1 ág friss rozmaring,

1 gerezd fokhagyma,

só ízlés szerint.

Elkészítése:

a megtisztított laskagombát forró olívaolajon megfuttatjuk, őrölt fokhagymával és rozmaringgal fűszerezzük, sóval ízesítjük. Tálaláskor olívaolajon pirított fokhagymás baguette-szeletekre halmozzuk.

További finom és könnyű recepteket itt olvashat!



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!