Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2017. augusztus 07. 18:00 | Bartek Kata

Citromos halkrém vacsorára

Hihetetlenül gyorsan elkészíthető ez az előételnek is megfelelő finomság, ami visszaidézi a nyaralások hangulatát, egy gyors halkrém, melyhez biztosan nektek is van otthon minden. Azon túl, hogy örömmel eszünk ilyen finomságokat, egészséges finomságról van szó.

Amire szükséged lesz a recepthez:
kb 200 g halfilé, én most szardíniát használtam (jó még pl. a hering, vagy a makréla is)
a következő alapanyagok mennyisége hozzávetőleges, ízlés szerint módosítható
1 ek. tejföl
1 ek. majonéz
1 ek. citromlé

friss petrezselyem
Tálaláshoz pirítós szeletek, vagy pl. tortilla chips

Elkészítés:
A halat kissé összetöröm, darabokra szedem, majd hozzáadom a többi alapanyagot. Keverés közben kóstolgatom és ha szükséges, teszek hozzá még citromlevet, vagy majonézt.
Amivel még egy kicsit pikánsabbá tehetitek: szárított paradicsom darabkák, vagy például egy pici tormakrém, lilahagyma darabok.

 

 

 

 

Ha ezt a másik gyors vacsorát is elkészítenéd, nem kell mást tenned, mint a képre kattintva elolvasni a receptet, és nekiállni!



Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Legfissebb receptjeink

francia konyha, lepény, quiche, sonka, tejszín, tojás

Quiche

Klasszikus francia étel, alapja omlóstészta fészek, melyben gazdag feltéteket helyezünk el, tejszínes tojással leöntve megsütjük.

Tovább
kelt tészta, péksütemény, török konyha

Simit, a török finomság

Sós és édes kiegészítőkkel is kiváló, vagy csak magában egy kávé vagy tea mellé tízóraira, uzsonnára.

Tovább

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!