Facebook hozzászólás
184

Ami a pasiknál mindig bejön…

Na ez az, amit nem lehet elrontani! Nagyon gyors fogás ebédre vagy vacsorára, és elképesztően laktató. Mondjuk én egy picit csavartam rajta, mert a végén nem tejfölt, hanem pici főzőtejszínt használtam! Ettől valahogy lágyabb és selymesebb lett az egész! Mind tésztából, mind sajtból olyat választasz, amit csak szeretsz!  Próbáld ki! Nem bánod meg!

Isteni vacsi!

Hozzávalók:

  • száraz tészta (pl. makaróni)
  • reszelt (száraz) sajt
  • 1 evőkanál zsiradék
  • tejföl vagy tejszín

Elkészítés:

Forrald fel a vizet, adj hozzá kb. egy evőkanál sót, és az előírásnak megfelelően főzd meg a tésztát! Szedd egy jénaiba, amiben már ott egy felmelegített evőkanál olaj vagy margarin. Dobd rá a lecsepegtetett tésztát, és fedd le! Közben a kiszemelt sajtot reszeld le! Tálaláskor szedd a tányérra a tésztát, dobd rá a reszelt sajtot, és a tejszínt vagy a tejfelt! Csak jól össze kell kutyulni… Bomba jó! Az én férjem imádja hozzá a kovászos uborkámat! Próbáld ki Te is!



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!