Facebook hozzászólás
280

Almás-mézes pulykamellszeletek egy kis gyömbérrel

Az utolsó hűvösebb napokon még annyira jól tud esni egy gyömbéres-mézes melegítő étel! De mivel már nem a bősz mínuszokat kell túlélni, készítsük könnyed szárnyasból!

Kép: foodshuttlesatellites

a

Hozzávalók
60 deka felszeletelt pulykamellfilé
2 zöldalma
10 deka reszelt trappista sajt
kevés őrölt bors
pici friss gyömbér
1 evőkanál mustár
2 evőkanál méz

olaj
a
Elkészítése

A pulykamellszeleteket kissé kiklopfoljuk, majd mindegyiket megkenjük mustárral, sózzuk, borsozzuk, és mindkét oldalukat serpenyőben hirtelen megpirítjuk. Egy tepsit olajjal megkenünk, s ebbe rakjuk egymás mellé a hússzeleteket. Megkenjük mézzel, reszelt gyömbérrel fűszerezzük, majd rárakjuk a karikára vágott almát, és dúsan megszórjuk reszelt sajttal. Előmelegített, forró sütőben fedetlenül körülbelül 10 percig sütjük. Vajas krumplipürével és friss salátával tálaljuk.

További ínycsiklandó receptek itt!

A receptekhez szükséges alapanyagok akciós árairól
a Mindenár.hu
rendszeresen frissülő oldalán tájékozódhat!

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!