Cikk nyomtatása | Hozzászólások (5) |
| Több
2011. október 24. 22:24 | PP-Eletforma

A TITOKZATOS

Melyik az a nő, akibe a férfiak mindig szerelmesek?

“Melyik az a nő, akibe a férfiak mindig szerelmesek? A következő!”. A vicc régi, de valamennyire mégis igaz: a férfiakat és a nőket is egyaránt vonzza az ismeretlenség, a titokzatos másik. Akinek nem ismerik minden tulajdonságát, minden jó és rossz szokását.

A titokzatos nő. Ha filmben szeretnénk gondolkodni, akkor vörös ajkak, fekete kalap, mely eltakarja a gyönyörű vonásokat, és tökéletes alak. Mindez félhomályban, lassan szálló cigarettafüstbe burkolva. Ugye ismerős? Persze, hiszen a titokzatos nő karakterét jó pár mozi feldolgozta már. És nem véletlenül. Ki ne ábrándozott volna már arról, hogy egy szórakozóhelyen, bárban, étteremben egyszer csak feltűnik egy gyönyörű idegen, aki annyira vonz minket, hogy nem tudunk neki nemet mondani?

Minden férfi életében legalább egyszer felbukkan egy ilyen nő, aki a félig ismeretlenség fátylába burkolózik, és az erősebbik nem tagjai még évek múltán is sóhajtva gondolnak rá. Persze legtöbbször azért, mert nem kapták meg őt, vagy ha mégis, akkor csak egyszer.

Ezek a nők sajnos így a feleségek, élettársak, hosszú távú barátnők előtt járnak. Hiszen akivel együtt élsz, az kiteríti eléd minden szokását, mindent, amit tudni kell róla. Vagy nem? Egy feleség is lehet titokzatos? Milyen fegyverei vannak a csábító ismeretlennek?

Ők azok, akik tudják húzni a férfiakat. Igen, lemondják a randit, csak hogy a férfiú rosszul érezze magát egész éjjel, hogy azon törje a fejét, miért nem akar vele találkozni a nő. Aki pedig akkor is azt mondja, hogy programja van, ha valójában nincs is. De mindezt előre megfontolt szándékkal teszi, hiszen ő a jó taktikus, aki ismeri a lépések következményét. Ez persze intelligenciát igényel, úgyhogy ők kifejezetten okosak és jól tudnak tervezni.

Ők azok, akiket csak úgy nem lehet ágyba vinni. És talán ez az, amit egy ideig biztosan hozzájuk köti a férfiakat, akik majd meghalnak azért, hogy lássák őket meztelenül. De ez nem adatik meg nekik, hiszen a titokzatos hölgy csak sejtet, ezzel ébresztve fel a szexuális étvágyat.

Ők azok, akik ha mégis feleségként "kötnek ki" egy férfi mellett, akkor is megtartják addigi szokásaikat. Nem szakítják meg kapcsolataikat barátaikkal, és az sem zavarja őket, ha a férjük féltékenykedik – persze csak az egészséges mértékig.

Ők azok, akiket leginkább a macskákhoz tudnánk hasonlítani, ez az állat ugyanis a titokzatosság, a sejtelmesség jelképe. Vagy asszociálhatunk róluk a hastáncosokra is, akik fátylaikkal és erős szexuális kisugárzásukkal szintén megbabonázzák az őket nézőket.

Ön is szeretne ilyen lenni?

kulcsszavak:

Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Kata
2011-10-25 - 11:03

Hogy szeretnék-e (valaha szerettem volna?) ilyen lenni?
Nem.
Sokkal érdekesebb, ha a nő (férfi) olyannak érdekes, amilyen. Minden titok nélkül!

Hajnali Gyongyi
2011-10-25 - 15:21

Nem, en nem szeretnek ilyen lenni, mert ennek a noi fajtanak az egyik szinonimaja, hogy az illeto szelhamos kurva. Velemenyem szerint komoly , jellemes nonek nincs szuksege taktikakra-praktikakra amikkel az ferfiakat az ujjaik kore csavarjak. Arrol nem beszelve, hogy szerintem egy komoly ferfi ilyen not sosem valasztana parjaul, mert azonnal atlat az armanykodasain.

M. Margaréta
2011-10-25 - 15:57

Az előttem hozzászólónak szeretném üzenni, hogy a NŐ az nem fajta. Fajtája a kutyának van.

Nos, igen egy NŐ az ilyen, én ilyen szeretek lenni, ha tudok élek is a lehetőséggel, és mondhatom ez ad az önbizalomnak.
Elsősorban intelligencia és lelki béke kérdése NŐ-nek lenni.
Azért ennek ára is van, vannak irigyeim a nők körében, ezt meg kell tanulni kezelni.

Hajnali Gyongyi
2011-10-25 - 23:24

Nem volt veletlen a megfogalmazas, hogy “fajta” es akkor meg finoman fejeztem ki szerintem magamat. Idezek a cikkbol: ” Ok azok, akik ha megis felesegkent “kotnek ki” egy ferfi mellett, akkor is megtartjak addigi szokasaikat.
Szeretnem megkerdezni, hogy milyen no az, akit nem zavar, hogy leder viselkedesevel megbantja a ferje onerzetet, nem beszelve arrol, hogy az ilyen noknek a csaladcentrikussagrol fogalmuk sincs. Szerintem egy ferfi sem akar feleseg gyanant macska utanpotlast, vagy haremholgyet elete parjaul es a gyerekei anyjaul valasztani. Szereny tapasztalatom szerint es velemenyem szerint, az ilyen “meno” vegzetasszonyai kivetel nelkul maganyosan es egyedul oregszenek meg altalaban, mert magukon kivul senkit sem tudnak szeretni. Hat ilyen szeretne valaki lenni? Akkor legyen! Es sok sikert a hoditasokhoz, majd nyolcvaneves koranban is, amikor a bilibe log a keze.

shadowboxer
2011-10-26 - 06:06

” Arrol nem beszelve, hogy szerintem egy komoly ferfi ilyen not sosem valasztana parjaul, mert azonnal atlat az armanykodasain.”

Szerintem a pasik többsége ennél sokkal egyszerűbb, ezért is romlik meg annyi házasság, egyrészt mert rosszul választanak, másrészt mert ha egy darabig még működik is a házasság, képtelenek ellenállni egy hosszú lábnak. És persze azert is, mert hazastarsuk gyakran elhagyja magát, már nem figyel oda a külsejére.


Cikk nyomtatása | Hozzászólások (5) |
| Több

Párkapcsolat

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!