Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2016. október 03. 17:00 | Krajcsó Judit

HOBBI

Még a legszebb nő is lehet csendes őrült

Manapság egyre több nőt látni a vízpartokon a párjuk és a horgászbot mellett ücsörögni, és a nagy halra várni. A csendes őrültek sportjaként ismert horgászat hazánk egyik legszebb nőjét is megfertőzte. Németh Niki még a kukacoktól sem undorodik.

Férfias hobbinak hódol a Miss Balaton udvarhölgye Németh Niki, akit nyáron választottak meg a Miss Balaton by Cosmopolitan szépségverseny első udvarhölgyének. Három éve ismerkedett meg párjával, Csabival és így a horgászattal is, ami mára közös hobbijuk lett. Természetesen a Balaton a kedvenc helyük, de gyakran mennek együtt a Tisza-tóhoz is, hogy egy kis időt együtt tölthessenek és horgásszanak.

nemethniki_missbalaton_2

Niki a gilisztáktól sem retteg…

„Korábban unalmasnak tartottam a horgászatot, de mikor egyszer elkísértem a barátomat horgászni, megváltozott a véleményem. Nagyon izgalmas, amikor várod a kapást és azt, hogy vajon mekkora hal akadt a horogra” – árulta el a szépség, aki a csali előkészítése közben azt is hozzátette, nem jelent neki gondot az sem, ha meg kell fognia egy gilisztát.
„Általában visszadobjuk a kifogott halakat, de persze volt már, hogy a tányéron végezte az aznapi fogás. Bár jobban szeretem a tengeri finomságokat, a paprikás lisztben kisütött halammal sikert szoktam aratni” – mesélte Niki, aki legutóbb a Naplás-tó gyönyörű környezetében horgászott.

Az udvarholgy szerint izmosodni is lehet horgászat közben

Az udvarhölgy szerint izmosodni is lehet horgászat közben

Az udvarhölgy azt is bevallotta, nem csak azért szeret horgászni, mert remek kikapcsolódás, de egy-egy nehéz kapás bizony a karizmait is rendesen megdolgoztatja, így a kellemes semmittevés közben is könnyű formában maradni.

Nagyon finom halételeket találsz a receptoldalunkon, de azt is bemutattuk már, hogyan kell profi módon megszabadulni a halszálkáktól!

 

Halas Karcsival búcsúztunk a nyártól
Vége a szabadságoknak, elkezdődött a tanév, és bizony messze még a május. Nehéz szívvel búcsúzunk a nyártól. Még meleg az idő, de már zárnak a nyaralók, a vendéglátóhelyek, köztük kedvencem, Zamárdi-felsőn Halas Karcsi halsütője. Hosszú évek óta járunk a Mókus utcába, az ország 10 legjobb halsütőjének egyikébe.


Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Párkapcsolat

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!