Cikk nyomtatása | Hozzászólások (8) |
| Több
2011. július 29. 20:31 | PP-Eletforma

BETEGSÉG?

Kiábrándító a nimfomániás nő!

Könnyen csapdába kerülhetnek azok a férfiak, akik egy dögös, érzéki nővel akarnak kapcsolatba kerülni. Lehet, hogy később alig várják, hogy megszabaduljanak tőle…

Több barátnőmtől is halottam már, hogy fehérmájúnak, nimfomániásnak nevezték magukat. Ugyan már, legyintettem vigyorogva, amikor elmesélték, hogy naponta többször is szeretkeznének, ha a partnerük bírná.

Aztán megpróbáltam őket meggyőzni arról, hogy tájékozatlanok, és fölöslegesen aggódnak.

Az, hogy valaki többször akar orgazmushoz jutni ugyanazzal a partnerrel, normális jelenség, csupán vérmérsékletük forróbb a megszokottnál.

A nimfománia viszont elég komoly pszichés betegség.

Könnyen csapdába kerülhetnek azok a férfiak, akiket elszédít egy dögös, és domináns nő. Először még izgalmas is lehet a szokásostól eltérő szex imádata és felfokozott élvhajhászata.

De aztán a csábító nő, egy idő után terhessé és rendkívül fárasztóvá válhat a férfi számára, eltúlzott orgazmus vadászatával.

A nimfomániás nő nem az erotikus, érzéki élvezeteket keresi, amelyben a partner is kielégülhet, hanem az öncélú, kórosan felfokozott nemi közösülésben keresi a saját örömét.

Annyira hajszolja a gyönyört, annyira kívánja az át nem élt érzést, hogy semmi más nem fontos számára.

Ezek a nők szinte falják a férfiakat, gyakran betegesen, válogatás nélkül, és minden alkalmat megragadva. A kielégülést azonban sohasem érik el, ezért aztán újabb és újabb kalandokba menekülnek. A számtalan próbálkozásuk sem vezet azonban az elégedettség eléréséhez.

Miért? Mert ezek a nők betegek.

 –  Valószínűleg átéltek már egy traumát, (erőszakos közösülés), amely egy életre meghatározta természetellenes viselkedésüket. Ez különösen a heves vérmérsékletű, reményt vesztett csoportjukra vonatkozik.

–  A zavaros énkép és mentális problémák miatt is ide vezethet a szexuális ösvényük.

–  Előfordulhatnak viszont orvosi, szervi bajok, melyek a férfihormonok többletét eredményezik.

A fehérmájú nők sosem találnak megnyugvást és gyakran meggondolatlan lépéseket is tesznek kielégítetlen állapotukban.

Könnyű azoknak, akik párkapcsolatban élnek! – sóhajtott fel egyedülálló barátnőm, azok nem eshetnek a kielégületlenség csapdájába.

Tévedsz! – "nyugtattam meg", mert a családos nőknél is előfordulhat ez a betegség.

 Ajánlott a szexuálpszichológus segítségét kérnie annak, aki hasonló jeleket vél felfedezni magán, vagy partnerén.

Szóval, hölgyeim, nem mindegy, hogy örökké fiatal és szép természetű halhatatlan nimfák, vagy kiszámíthatatlan, betegesen férfifaló nimfomániások vagyunk!

     

kulcsszavak:

Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

k. I.
2011-07-30 - 07:28

Szeretném , ha a szexmániás, szexfüggő férfiakról is meg lehetne tudni valamit. Milyen betegség ez, lehet e és ha igen milyen módon gyógyítani? Sajnos érintett vagyok, a párom naponta többször is szeretné, extrém helyzetekben, akár fojtogatással is. Elég dúrva, teljesen elveszti a fejét. Mindig a szex körül forognak a gondolatai, talán épp ezért nem jegyez meg szinte semmit, mindent elfelejt. Többször megcsalt már, nem vagyok neki elég. Egyelőre nem érti meg hogy ez “nem mormális”. Mit lehetne tenni egy szexfüggő férfival? Van segítség, gyógyszer vagy valami más? Tönkreteszi a szeretteit, kihasználja a szeretőit. Ez is nagyon kiábrándító.

szép
2011-07-30 - 13:10

Nem vagyok szexolólus, de a helyedben simán kidobnám a fickót.
A fojtogatás sem egészséges dolog, persze, csak ha élni akarsz, de hogy többször is megcsalt…
Nekem egyszer is elég lenne és megtanulna repülni.
Minek kéne ezt eltűrni? Így abban sem lehetsz biztos, hogy nem visz haza egy kis nemi betegséget.

Én
2011-08-04 - 07:30

A férfiaknál ritka dolog a szexfüggő, mert ott a 99%uk mindig akarná, mindenkivel, mindenhol. Ilyenek.
A fojtogatás, extrém pózok nem szexfüggőségre, hanem valamilyen aberrált gondolatvilágra utalnak.
Az meg hogy megcsalt.. Nos, vagy tényleg nem kap meg valamit és akkor a Te hibád is, de ami valószínű, hogy egyszerűen kretén és nem tud megbecsülni.

yagi
2011-08-05 - 11:27

Nem vagyok sex-mániás férfi, jelenlegi kapcsolatomban havi 1 akció van. Volt olyan kapcsolatom régen,ahol félévente volt valami.
Egyszer volt egy élettársam, akivel 8 évig voltunk együtt, és 8 év után is legalább napi 1-szer szeretkeztünk, 1 órát.
Hétvégén 2-3 alkalom is volt. Mindenhol és mindenhogy.
Folyamatosan kívántam.
Egyszerűen kihoztuk egymásból a vadállatot.

én is benne voltam
2011-08-07 - 20:07

Ez a cikk szórol-szóra igaz! A kapcsolatom a lánnyal valóban az elején érdekesen kezdődött. Sok szexuális együttléttel és varázslatos élményekkel indult. Igaz, hogy magam is nagyétkű voltam és még jól is jött, hogy a napi 4-5 szexelés nem okoz gondot a partneremnél. Ő elmondta, hogy régebben olyan gyógyszert szedett, ami fel is borította a hormonháztartását. Ezzel a férfihormonok száma erősen megsokszorozódott benne, aminek hatására fehérmájú lett.
Ennek a negatív oldalával később szembesültem, mivel egyre nagyobb teljesítményekre kényszerített. Már az erőm feletti szex sem volt elég neki. Annyira ki voltam, hogy már a napi 1-2 szexet is csak nehezen hoztam össze.
Na ezután kezdett átmenni dominába amivel szinte a zsarolástól sem riadt vissza.
Féltékenység, uralkodási vágy, és mindenekelőtt szexuális mohóság jellemezte a kapcsolatunkat, aminek 3 év után nemrég vége szakadt.
Lassan kezdem újra másként látni a kellemes együttléteket az új partneremmel, akivel újra meg tanultam élvezni és nem halmozni a szeretkezést.
Szóval minden férfitársamnak csak annyit mondanék, hogy érdekes dolog egy nimfomán nővel a szex de a hosszútávú kapcsolatot ugyanez a dolog meg is keserítheti.


Cikk nyomtatása | Hozzászólások (8) |
| Több

Párkapcsolat

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!