Cikk nyomtatása | Hozzászólások (8) |
Megosztás:
2011. július 29. 20:31 | PP-Eletforma

BETEGSÉG?

Kiábrándító a nimfomániás nő!

Könnyen csapdába kerülhetnek azok a férfiak, akik egy dögös, érzéki nővel akarnak kapcsolatba kerülni. Lehet, hogy később alig várják, hogy megszabaduljanak tőle…

Több barátnőmtől is halottam már, hogy fehérmájúnak, nimfomániásnak nevezték magukat. Ugyan már, legyintettem vigyorogva, amikor elmesélték, hogy naponta többször is szeretkeznének, ha a partnerük bírná.

Aztán megpróbáltam őket meggyőzni arról, hogy tájékozatlanok, és fölöslegesen aggódnak.

Az, hogy valaki többször akar orgazmushoz jutni ugyanazzal a partnerrel, normális jelenség, csupán vérmérsékletük forróbb a megszokottnál.

A nimfománia viszont elég komoly pszichés betegség.

Könnyen csapdába kerülhetnek azok a férfiak, akiket elszédít egy dögös, és domináns nő. Először még izgalmas is lehet a szokásostól eltérő szex imádata és felfokozott élvhajhászata.

De aztán a csábító nő, egy idő után terhessé és rendkívül fárasztóvá válhat a férfi számára, eltúlzott orgazmus vadászatával.

A nimfomániás nő nem az erotikus, érzéki élvezeteket keresi, amelyben a partner is kielégülhet, hanem az öncélú, kórosan felfokozott nemi közösülésben keresi a saját örömét.

Annyira hajszolja a gyönyört, annyira kívánja az át nem élt érzést, hogy semmi más nem fontos számára.

Ezek a nők szinte falják a férfiakat, gyakran betegesen, válogatás nélkül, és minden alkalmat megragadva. A kielégülést azonban sohasem érik el, ezért aztán újabb és újabb kalandokba menekülnek. A számtalan próbálkozásuk sem vezet azonban az elégedettség eléréséhez.

Miért? Mert ezek a nők betegek.

 –  Valószínűleg átéltek már egy traumát, (erőszakos közösülés), amely egy életre meghatározta természetellenes viselkedésüket. Ez különösen a heves vérmérsékletű, reményt vesztett csoportjukra vonatkozik.

–  A zavaros énkép és mentális problémák miatt is ide vezethet a szexuális ösvényük.

–  Előfordulhatnak viszont orvosi, szervi bajok, melyek a férfihormonok többletét eredményezik.

A fehérmájú nők sosem találnak megnyugvást és gyakran meggondolatlan lépéseket is tesznek kielégítetlen állapotukban.

Könnyű azoknak, akik párkapcsolatban élnek! – sóhajtott fel egyedülálló barátnőm, azok nem eshetnek a kielégületlenség csapdájába.

Tévedsz! – "nyugtattam meg", mert a családos nőknél is előfordulhat ez a betegség.

 Ajánlott a szexuálpszichológus segítségét kérnie annak, aki hasonló jeleket vél felfedezni magán, vagy partnerén.

Szóval, hölgyeim, nem mindegy, hogy örökké fiatal és szép természetű halhatatlan nimfák, vagy kiszámíthatatlan, betegesen férfifaló nimfomániások vagyunk!

     

kulcsszavak:


Cikk nyomtatása | Hozzászólások (8) |
Megosztás:

Párkapcsolat

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!