Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2016. február 11. 17:00 | László Márta

NINCS NÁSZ FRÁSZ

Karda Beáta lagziba megy

A művésznő a tv2 Mokkájában jelentette be, hogy ismét férjhez megy. Hogy kihez, mikor és hol, arról nem volt hajlandó részleteket elárulni. Csak annyi biztos, hogy igazi nagy banzáj lesz!

Karda Beáta kezén még nincs jegygyűrű, de szinte biztos benne, hogy Valentin-napon történik majd meg a nagy esemény. Az énekesnő hat éve él együtt párjával békében, harmóniában. Megtalálta az igazit, és erre láthatóan nagyon büszke papír nélkül is.

Karda Beáta a színapodon, Kép: wikimedia

Kép: wikimedia

A művésznő kicsit szomorúan beszélt 39 évvel ezelőtti esküvőjéről. Mint a Mokkában elmondta, akkor nem is volt semmilyen ünneplés. Családi és egyéb okok miatt a boldogító igen után – 27 évesen – egy étterem sarkában ült egyedül akkori párjával. Most azonban igazi lagzit akar!

Gondoltad volna?
Párkeresésben trendi dolog az olvasottság – legalább is egy felmérés szerint! A részletekről nálunk olvashatsz!

Mintegy százan lesznek  majd a lakodalomban. Azt már pontosan tudja, hogy hol rendezik a zenés-táncos-mulatós bulit.  Az időpontról is csak annyit mondott, hogy valamikor tavasszal kelnek egybe. Már azt is pontosan tudja, milyen ruhája lesz, de ezt a titkot is megőrizte magának.

Ami biztos, hogy zenészbarátok húzzák majd a talpalávalót, és egyetlen dal erejéig ő is elkéri a mikrofont, de hogy mit fog énekelni, azt nem árulta el!

Sok sikert!Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Párkapcsolat

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!