Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2016. december 28. 19:00 | László Márta

TOP TÍZ TUTI JEL

Gyakorló megcsalók trükkjei

Félrelépő partnert rajtakapni nem is olyan egyszerű, mint ahogyan azt gondolják, mivel a megcsaló nők 15%-a, a házasságtörő férfiak pedig 18% -a bukott le valaha is – egy friss felmérés szerint. Ezen kívül csupán 30%-a a megcsaló férfiaknak és nőknek hiszi, hogy partnerük gyanús volt, amikor hazaérkezett egy légyottról.

A Victoria Milan, egy házas és együtt élők számára indított társkereső oldal végezte a felmérést. 5 780 aktív tagját kérdezte meg, hogyan reagálnának, ha rájönnének, hogy megcsaláson kapták őket?

Szerelem, Kép: pixabay

Kép: pixabay

A lebukás a legkevésbé kívánatos kimenet egy viszony fenntartásakor, és ha úgy esik, a férfiak és a nők másképp reagálnak. A nők több mint egyharmada azt mondja, hogy nem próbálná eltussolni – ők bevallanák, hogy viszonyuk volt, csak hogy lássa, mi fog történni. A férfiak őrlődnek a meglepett megjátszás és bizonyítékok követelése között, és bevallják egyenesen, hogy már valaki mással alszanak. A második legnépszerűbb reakció a férfiak részéről, hogy nyíltan tagadják, hogy kapcsolatban lennének valaki mással.

A megkérdezett félrelépők adtak néhány bennfentes információt, hogyan mondjuk el partnerünknek, ha viszonyunk van. A legtöbb férfi és nő azt mondja, a három legismertebb jele a házastársi megcsalásnak: jobban kezdik védeni a magánszféráit – mobiltelefon és e-mail jelszavaikat védve tartják és kijelentkezve (33%), fizikai távolságot tartanak és kerülik a szemkontaktust (15%), csinosabban öltöznek és jobban adnak a megjelenésükre (13%).

Victoria Milan:
Egyike a világvezető diszkrét közösségi hálózatának férfiak és nők számára, akik titkos viszonyt keresnek. A szolgáltatást boldog házasságban élő Media Igazgató, Sigurd Vedal úr indította el, és ma egyike a világ egyik leggyorsabban növekvő és vezető diszkrét, házasságon kívüli viszonyok közösségi hálózatának. 33 országban több mint 5 millió tagja van.

Tíz legvalószínűbb jele, hogy a házastárs randiról érkezik haza

1 Extra óvatos a magánszférájára (mobiltelefon, email)

2 Távolságtartó, és kerüli a szemkontaktust

3 Túl jól néz ki: jól öltözött és extra-aggódó a kinézetére

4 Nem természetes a viselkedése: nem érdeklik a családi ügyek, egyebekre összpontosít

5 Fura időkben zuhanyozik vagy tesz ruhákat mosásba

6 Elfelejti az alibit és összekeveri a sztorijait

7 Extra kedves és szerető, mert bűntudata van

8 Ajakrúzs és parfüm a ruháin

9 Rögtön aludni megy és kifogásolja a szexet

10 Megtartja a számlákat és számla dátumokat

Csak a hazai csók az igazi!
Becslések szerint napjainkban legalább félmillió magyar él külföldön. Pszichológusok szerint általános tapasztalat, hogy sokkal nehezebb idegen országban mélyebb emberi kapcsolatokat kialakítani, mint azt sokan gondolnák. Igazán kedvezőtlen helyzetben azok vannak, akik egyedülállóként költöztek ki külföldre.

A Victoria Milan alapítója és vezérigazgatója, Sigurd Vedal, elmondta, a félrelépők nem szeretnek lebukni – inkább megtartják a tortát és meg is eszik.

– Beletelik a felismerés egy kis időbe: és a mi kis félrelépőnk pontosan tudja, mely viselkedés jelzi, hogy viszonyuk van – mivel ők maguk adoptálták ezeket a pontos viselkedéseket. Kutatásunk azt mutatja, hogy ők kifejezetten jók ebben, hiszen nagyon kevés félrelépő bukik le  – mondta Vedal úr.

Egy kicsit részletesebben: 2 316 nőt és  3 464 férfit kérdeztek meg. Arra, hogy gyanakodott-e valaha a párja, amikor hazajött a titkos randiról, a nők 27, a férfiak 30 százaléka válaszolt igennel. A hogyan reagálnál, ha rajtakapnának egy titkos randi után, a nők 8 százaléka nevetne, hogy természetesnek tűnjék, a férfiak 3 %-a veszekedne, hogy úgy tűnjön, nem igaz. A hogyan ismerhető fel a félrelépő, ha randiról érkezik haza kérdésre – mindkét nem részéről – a 33 % válaszolta, hogy az illető extra óvatos a magánszférájával (mobil, email), 15 % távolságtartó és kerüli a szemkontaktust, 13 százalék szerint különlegesen csinos és pedáns a kinézetére…

 

 Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Párkapcsolat

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!