Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2011. augusztus 21. 17:06 | PP-Eletforma

NINCS RECEPT

Mikor feküdjek le vele?

Egy egészséges férfi a “hidegindítástól” átlagosan két és fél perc alatt jut el az orgazmusig. Ma már sokszor az a cél, hogy minél hamarabb magunkévá tehessük a kiszemelt “áldozatot”.

A férfiak nemi vágya olyan, mint a gáztűzhely: azonnal begyullad és másodpercek alatt maximális hőfokon működik, viszont éppen ilyen gyorsan ki is lehet kapcsolni. A női nemi vágy a villanysütőhöz hasonlítható: lassan melegszik fel maximális hőfokra, és több időbe telik, amíg kihűl. Egy egészséges férfi a "hidegindítástól" átlagosan két és fél perc alatt jut el az orgazmusig. Egy egészséges nőnél ugyanez tizenhárom percet vesz igénybe.

A férfiak szexre vágynak, a nők szerelemre. A nő akkor érez vágyat a szexre, ha úgy érzi, hogy szeretik, csodálják. A lányok azt tanulják az anyukájuktól, hogy a férfi csak egyet akar: szexet, de ez így nem igaz. A férfi is akar szerelmet, de ezt csak a szex által érhetik el.

Az, az igazi, ha már az első találkozáskor beindulnak a hormonjaink. Miután alaposan szemügyre vettük az illetőt, akkor nem baj, ha elkalandozik a fantáziánk, milyen is lehet vele az ágyban, vagy hogyan csókol. Ha ezt érezzük, biztosan van dolgunk egymással…

A férfinak az a dolga, hogy ostromoljon, udvaroljon, a nőnek pedig, hogy tartsa magát, legyen kívánatos és titokzatos, "húzza" a férfit. Hogy meddig, az, jó kérdés. Egyes nézet szerint, egy férfit addig vonz a nő, míg meg nem kapja, utána a vadászösztönnek köszönhetően elveszíti az érdeklődését. Tehát, minél többet kell váratni a férfit, ha komoly kapcsolatot akarunk tőle. Persze ez a megállapítás is megcáfolható, hiszen nem egy olyan boldog házasságban élő párt ismerek, akik nem vártak túl sokáig az első szexuális együttléttel.

Sokan elítélik azokat, akik egyéjszakás kapcsolatokat keresnek. A hívei azt mondják, hogy az a legjobb benne, hogy nem kell felesleges köröket róni, carpe diem szemlélettel kellemesen érzik magukat és egymást. Mindenki megkapja, amit szeretne, s utána nincs függősség. Sok embernek nincsen ideje arra, hogy egy kapcsolatot ápolgasson, viszont szüksége van a szexre. Ezért, ha van ideje, olyan partnerrel tölti, akivel egy kellemes vacsora, vagy buli után szeretkezhet. S persze a változatosság gyönyörködtet…

Az ellenzők azt mondják, hogy lélekölő a sűrű partnercsere. Sokan nem tudnak olyan rövid idő alatt feloldódni, hogy testükhöz közel engedjenek egy idegen embert. Akik nem a szexet tartják a legfontosabbnak, azok szeretik, ha az érdeklődésüket a maximumra csavarják, és szeretik kivárni a habot a tortára.

Azt hiszem, hogy az idő mennyisége a fiataloknál a legfontosabb, hiszen ők még tanulják a másik nemet és a saját szexualitásukat. Az elhamarkodott szexuális együttlétek kellemetlen tapasztalatokat eredményezhetnek, s akár még az érdeklődésüket is elveszíthetik a sebek miatt. Bájos, mikor két kamasz fokozatosan felfedezi egymást…

Régen elképzelhetetlen volt a hübele kapcsolat. A gardedámok idejében vigyáztak a lányok erkölcsire, a fiatalembereknek ki kellett várniuk a sorukat…

Nem is olyan régen riportot készítettem egy tiszteletteljes korú férfival, ő mesélte, hogy bizony az ő idejében nem úgy mentek a dolgok, mint mostanság. Első barátnőjét az egyetemen ismerte meg, mikor először vendégségben járt náluk, s kettesben maradt a hölggyel, közeledni próbált, a kezét a lány combjára tette, mire a lány úgy képen vágta, hogy mit képzel.

Ma már ilyen nem sűrűn fordul elő, felgyorsult a világ, megváltoztak a szokások.

kulcsszavak:


Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Párkapcsolat

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!