Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2016. december 27. 11:00 | Krajcsó Judit

SZTÁRVÁGYAK

Erotikus vágyálma van Varga Viktornak

Bakancslistás vágyaik között akadnak tköznapi, extrém és pikáns dolgok is. A hírességek sem szeretnének mást, mint az átlagemberek. Vajon mi szerepel Horváth Éva és Varga Viktor listáján?

Azt már tudjuk, hogy milyen vágyak szerepelnek Magyarország kívánságlistáján, más néven bakancslistáján. A magyar hírességek bakancslistája is jól illik a megkérdezettek vágyaihoz – derül ki a Meglepkék.hu 4700 fő megkérdezésével készített internetes felméréséből.

Horváth Éva listáján leginkább utazások szerepelnek, ám a várandós modellnek még egy ideig biztosan várnia kell arra, hogy tervei valóra váljanak.

15285066_1394826870527720_8497025866804841481_n

Horváth Éva listáján leginkább utazások szerepelnek Kép: Facebook

“A bakancslistámon főleg utazások szerepelnek. Úgy vagyok vele, hogy ha az ember világot lát, olyan élménnyel gazdagodik, ami az egész élete során elkíséri. Az első és legfontosabb úti célom Kongó, ahol hegyi gorillákat szeretnék látni. Láttam már róluk dokumentumfilmet, sokat olvastam a témában, és ideje lenne, hogy szemtől szembe lássam őket. Emellett nagy vágyam többek között, hogy eljuthassak Kínába egy érdekes földalatti barlangrendszerbe, valamint az Északi-sarkra. Viszont a baba születéséig biztosan nem fogok utazni, most maximum tervezgetésre van lehetőségem” – mondta Éva.

Varga Viktor énekes is szeretne sokat utazni, de örömmel énekelne a híres New York-i Carnegie Hall-ban, sőt egy pikáns tétel is szerepel a bakancslistáján.

15326498_1346094738757590_2467067242212867089_n

Viktornak egy nagy erotikus vágyálma is van Kép: facebook

“Szerencsésnek mondhatom magam, mert fiatal korom ellenére sokkal több dolgot éltem át mint egy átlagos ember. De azért még így is vannak teendők bőven a bakancslistámon! Szeretnék ejtőernyőzni és siklóernyőzni, ami talán már a nyáron megvalósul, mert beiratkoztam egy tanfolyamra. Nagyon szívesen eltöltenék néhány hónapot Peruban, őslakosokkal éldegélnék, hogy merítsek a kultúrájukból és megismerjem őket. Zenei téren a legnagyobb vágyam, hogy egyszer a Carnegie Hall-ban lépjek fel a zenekarommal. Illetve egy nagy erotikus vágyálmom is van: még az életben egyszer mindenképpen szeretnék szeretkezni életem szerelmével az egyik ázsiai esőerdő közepén, ahol csak az érintetlen természet vesz minket körbe” – mondta Viktor, aki nincs egyedül az erotikus vágyakkal.

A bakancslista veszélyei
Amikor egy fontos fordulóponthoz érkezünk az életünkben, hajlamosak vagyunk átértékelni mindent, és elhatározni, hogy ezentúl úgy fogunk élni, ahogy mindig is szerettünk volna. Ám az ilyenkor elkészített bakancslista a hétköznapi célok mellett irreális terveket is tartalmazhat.

A Meglepkék.hu felméréséből kiderül, hogy számottevő azoknak a számaakiknek a titkos vágya valamilyen erotikus élmény. Sokan hazánkat szeretnék jobban bebarangolni, míg mások civilizációtól elzárt helyekre vágynak eljutni, néhányan pedig űrutazásról álmodnak. Népszerű még a különleges élmények átélése is. A válaszadók 43%-aszeretne élete során legalább egyszer valami rendkívülit átélni. Például ejtőernyőzni, vadvízen evezni, búvárkodni, delfinekkel úszni vagy tengerparton lovagolni.

Boldog emberi kapcsolatra a válaszadók 37%-a vágyik, ami így harmadik a sorban. A boldog párkapcsolat mellett, családi és baráti kapcsolat is a listán szerepel. Sokan vágynak szerelemre, mások családot szeretnének alapítani. Van aki a külföldön élő barátnőjét szeretné viszontlátni, míg másnak a leghőbb vágya kibékülni a szerelmével.

Magyarország képzeletbeli bakancslistájának negyedik helyén valamilyen különleges egyéni teljesítményelérése szerepel. A válaszadók 27%-a vágyik olyan fizikai vagy szellemi kihívásra, mint lefutni a maratont, meghódítani egy hegycsúcsot vagy megtanulni valamit: egy idegen nyelvet, hangszeren játszani, táncolni.

A felmérés rámutat, hogy az igazi megvalósítókat az ismerőseik is inspirálják, segítik. Minél több dolgot valósított meg valaki a terveiből, annál nagyobb szerepet játszik benne a környezetünk támogatása. Leginkább a szeretteink, a barátok és munkatársak inspirálnak – sőt néha meglepnek egy élménnyel, például évfordulóra vagy ünnepi alkalomra.Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Párkapcsolat

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!