Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2016. február 14. 15:00 | Krajcsó Judit

SOROZAT

Véres Valentin – amikor a vágy hajt, a szerelem öl

A február 14-én vasárnap este 21 órakor az ID Xtra műsorán debütáló Véres Valentin című sorozat történetei hazugságról, árulásról és titkos viszonyokról mesélnek. A valós bűneseteket dramatizálva feldolgozó csatorna első olyan programját láthatják a nézők Magyarországon, ahol a műsor házigazdája egy magyar híresség lesz, a színész-énekes Péterfy Bori. A csatorna kifejezetten a sorozat témájához és hangulatához keresett olyan magyar karaktert, aki meg tudja teremteni a történet és a néző közötti kapcsolatot.

Az öt részből álló Véres Valentin azt a kérdést boncolgatja, milyen vágy és vad megszállottság vezet világszerte a címlapokra kerülő szerelmi bűntényekhez? Az újraforgatott jeleneteken keresztül életre kelnek a gyilkos drámák, mintha a szemünk előtt játszódnának le. Az epizódok narrációját Péterfy Borival Magyarországon forgatták le, a sorozat titokzatos és rejtélyes hangulatához illő százéves villában. A szédítő belmagasságú műteremlakás történelemmel átitatott falai ideális díszletet adtak a forgatáshoz.

Péterffy Bori lesz a narrátor


„Nagyon élveztem a forgatást, jó volt a stáb, minden profin és gyorsan ment”
– mondta Péterfy Bori. A színész-énekesnő a sorozat házigazdájaként, nem csak a narrátor feladatát látta el, hanem a történetek előtti és közötti átkötő jeleneteket is vele forgatták.  A Véres Valentin epizódjaiban Péterfy Bori narrációja mellett az esetek újrajátszott rekonstrukcióját láthatják majd a nézők, sokszor olyan felvételekkel, amelyek az eredeti bűntényhez kapcsolódnak, sőt akár maguk az elkövetők rögzítették azokat.
A dalaim nagyon hasonló témákról szólnak .Sokszor éneklek szerelmi drámákról, szenvedélyről. Ezek mind megtalálhatóak a sorozatban is. Az a jó, hogy a dalszövegekbe nyugodtan le lehet írni minden őrületet, amit csak akar az ember, és amit soha nem tenne meg természetesen. A tavasszal megjelenő Szédülés című új lemezünkön is lesznek igazan véres és kegyetlen számok” – mondta Péterfy Bori.

Az ID xtra Véres Valentin című sorozata azt boncolgatja, mikor fordulnak a szívügyek veszélyes, pusztító viszonyokká.
„Az összes történet nagyon durva, és félelmetes látni, hogy a féltékenység mennyire ki tudja hozni az emberből az állatot. Sok mindent megtennék én is, volt már olyan, hogy elborult az agyam a féltékenységtől vagy a túlzott szerelemtől, de van egy pont, amit normális ember nem lép át.”

Véres Valentin – a sztorik

Gyilkos románc a gimnáziumi tanár és diákja között, egy házas férfi végzetes megszállottsága, a táncos lány és az üzletkötő véresen végződő kapcsolata – a műsor megmutatja, milyen a szerelem leghalálosabb formája. A sorozat első részében megismerkedhetünk Sarah, Matt és Ricky szerelmi háromszögének történetével.

10 dolog, ami jót tesz minden párkapcsolatnak
A párkapcsolat olyan,mint egy kényes növény. Mindig öntözgetni kell, ápolni, beszélni hozzá és simogatni, hogy ne hervadjon el, ne száradjon ki, sőt még új hajtásokat, virágokat is hozzon. Van tíz olyan jó tanácsunk, amelyet akár a kezdő szerelmesek, vagy a már több éve házasságban élők is megszívlelhetnek. Talán segít…

Sarah és Matt még a gimnáziumban ismerkedtek meg, de pár év elteltével Sarah nyugtalanná vált: szerette volna tudni, rejteget-e számára még izgalmakat az élet. Ekkor találkozott Rickkel, aki egyből a hatása alá vonta az elbizonytalanodott lányt. A kábítószerfüggő Rick nehezen viselte, hogy Sara nem tud dönteni közte és Matt között, rosszfiús énje kezdett eldurvulni. A férfit teljesen hatalmába kerítette a lány iránti megszállottság, aminek végzetes következményei lettek. Többségünk úgy van a szívfájdalommal, hogy muszáj eltűrni. Ám egyesekben a szerelem lázas őrületté változik, megfertőzve minden józan gondolatot… Ilyen és hasonló történeteket dolgoz fel a Véres Valentin című sorozat.Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Otthon

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!