Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
Megosztás:
2012. április 01. 18:28 | PP-Eletforma

AJÁNLÓ

„Szívem, mi az a Müszi?”

„Müszi, miszi?”, „Nem tudom, de majd elmondják?” Szólalnak meg az interjú alanyok egy youtube videóban. Most elmondjuk, mi az! A mü.szi, azaz a Művelődési Szint egy merész fiatalokból álló csapat megvalósulni látszó álma, mert ahogy az emlegetett videóban mondják: „lehet ebben az országban még jó dolgokat csinálni”.

A Művelődési Szint a Blaha Lujza téri Corvin Áruház harmadik emeletén megvalósuló alkotóközpont és bemutatótér. Megálmodói külföldi és hazai mintákat szem előtt tartva, merőben új koncepcióval képzelik el a 2800 négyzetméteres szint hasznosítását. A mü.sziben több tucat alkotóműhely kerül kialakításra, a zárt alkotóterek szomszédságában pedig inspiráló co-working munkaállomások kapnak helyet, ahova szabadúszókat várnak, de lesz színházi terem, open studio, prezentációs tér és műhelymunkákra alkalmas foglalkoztató sarok is az emeleten.

A terek belsőépítészeti kialakítása folyamatosan halad, az első alkotócsoportok április elején vehetik birtokba műhelyeiket, és a tavasz folyamán számos izgalmas programmal várja a látogatókat Budapest legújabb kulturális csomópontja. A Budapest 100 programsorozat keretében április 14-én és 15-én Corvin túrára invitálják a közönséget. „Orfeum és kabaré, divat és gasztronómia. Mozgólépcső és kirakatbeli televízióadás. Sok mindent látott már a Blaha Lujza tér. Na de ilyet! Fedezd fel a Corvin komplexum rejtett zugait Pongor Soma (Studio Nomad), az áruház 3. emeletén épülő Művelődési Szint (mü.szi) építésvezetőjének kalauzolásával. „ Így a szervezők. Szerintünk nem érdemes kihagyni!

További információk a mü.sziről:
www.muszi.org
www.facebook.com/muvelodesiszintCikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
Megosztás:

Otthon

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!