Facebook hozzászólás
339

Maradékkirálynő

Csobádi Mónika lett az Életfroma Otthon főzök rovatának sztárszakácsa! Az elismeréssel járó hévizi wellnesshétvégére szóló ajándékutalványt most vette át szerkesztőségünkben. Mónika imádja a konyhát, imádja a facebook fantasztikus főzős videóit, és nem véletlen a főzés iránti szeretete. Vendéglátós szakközépiskolába és főiskolára járt, de tudományát csak otthon kamatoztatja. Édesanyjával egy száz embert foglalkoztató takarítóvállalatot vezet.  

Sztárszakácsunk igazi, XXI. századi anyuka. Egy hatéves kislány  valamint egy négy és féléves kisfiú mamája. Hétvégeken mindig főz, hétközben inkább csak a gyors, 20 perces tészás-paradicsomos ételek kerülnek a vacsoraasztalra.

Csobádi Mónika egy facebookos megosztáson találkozott az Életfroma Otthon főzök rovatának felhívásával.

Csobádi Mónika átveszi díját az Életfroma főszerkesztőjétől, László Mártától, Kép: Práger Kitti
Csobádi Mónika átveszi díját az Életfroma főszerkesztőjétől, László Mártától, Kép: Práger Kitti

– Szeretem a komoly játékokat, ezért is vágtam bele. Szerencsés vagyok, nem először nyertem már így utazást. Szeretek főzni, kísérletezni. Izgalmas dolog a maradékokból valami újat alkotni! Egy kis ötlet, és az egykori leveshús vagy virsli tésztával, fokhagymával, tejszínnel, sóval, borssal, reszelt sajttal teljesen új arcát mutatja! Ezért is kaptam  férjemtől a Maradékirálynő címet. –

Gyerekkorától kezdve készült a vendéglátós pályára. Ilyen szakközépiskolába, majd főiskolára járt. Bármit megfőz. A család, és főleg a gyerekek kedvence a csirkepaprikás nokedlivel. Ha apartmanba mennek pihenni, nyaralni, egy adagot minimum visznek belőle lefagyasztva. Mindig nagy öröm náluk a családi összejövetel. Különösen a gyerekek születésnapjára készítenek saját tervezésű, készítésű tortát marcipán díszekkel. Annak mindig nagy sikere van.

Hamis carbonara galuska
Hamis carbonara galuska, Kép: Csobádi Mónika
Kép: Csobádi Mónika

Remek maradékfelhasználó recept, akár sült csirke, akár maradék sonka eltüntetésére. Mehet bele maradék nokedli, főtt tészta is.

– Nekem jó szórakozás a főzés. Facebookon sokszor megnézem a külföldi gasztro portálokat. Egyszerűen gyönyörködöm a főzős kisfilmekben! Olyan guszták, hogy szinte azonnal kedvem támad megfőzni vagy megsütni. A jó példa ragós, a gyerekim is imádják a konyhát. Paníroznak, klopfolnak, sőt a múltkor azt vettük észre, hogy nem is mesét, hanem egy főzős tévéműsort nézünk együtt! –

Az élet végül úgy hozta, hogy Mónika ma nem ebből él. Édesanyjával közösön egy száz embert foglalkoztató takarítócéget irányít. Sok, és változatos a munka, de hetente egyszer mindig jut idő egy kis anya-lánya programra, és együtt elmennek a Széchenyibe fürdeni. Mónika ezen túl hetente kétszer komolyan edz. Hétfőnként hevederes erősítő gyakorlatokat végez, majd szerdánként rúdtáncfitnesz órákat vesz. Ahogy a képen látható, tökéletes eredménnyel!

Sztárszakácsunknak, Csobádi Mónikának köszönjük a remek recepteket, várjuk a továbbiakat, és szép wellnesshétvégét Hévízen!



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!