/>

Gasztro hírek

csokoládé, divat, egészség, kiállítás, Köln, környezetvédelem, trendek, újrahasznosítható csomagolás

Édes hírek Kölnből

A világ legnagyobb édesipari kiállításán, a kölni ISM-en saját standdal vett részt a hazai édességkedvelők egyik ismert márkája.

Tovább
cukrászdák, desszert, francia krémes, paszták, porok, Volkswagen-Dining Guide Étteremkalauz

Még várat magára a forradalom

Meglehetősen alacsony a hazai cukrászdák színvonala. 100-ból mindössze 65 került be a Volkswagen-Dining Guide Étteremkalauzba.

Tovább
bikavér, bor, eger, párbaj, szekszárd

Mire képes egy bika vére?

Legalább négyféle szőlőfajtából készül a bikavér, és több, egymásra épülő minőségi kategóriában jelenik meg.

Tovább
fehér bor, Furmint február, Nemzetközi Furmint Nap, Sommelier

Furmint február

Ilyenkor egyre több szó esik róla, a sommelier-k gyakrabban öntenek a poharakba furmintot. Leesett? Ez a Furmint Február!

Tovább
díjkiosztó, Dining Guide, értékelés, étterem, gasztronómia, lista, tesztelés, titkos tesztelés

A pasta olyan, mint a mamma

Enrico Cerea és Fausto Arrighi tesztelte Budapest topéttermeit. Február végén derül ki, hogy melyek Magyarország legjobbjai?

Tovább
Ale, IPA, kézműves, sör, szokások

Csapolt és magyar az igazi

Magyar söröket isznak a magyarok a legszívesebben. De ha nincs? Akkor jöhetnek a cseh termékek - derült ki egy felmérésből.

Tovább
aszú, Dél-Balaton, február, furmint, kóstoló, Mád, pezsgő, Somló

Ha február, akkor furmint!

Ismét egy egész hónapot szentelnek a borkedvelők az egyik legkiemelkedőbb Kárpát-medencei szőlőfajtának tartott furmintnak.

Tovább