Bak (XII. 22 - I. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.június 20-tól 26-ig

Sikeresen kezeled a munkahelyi kapcsolataidat, hatékonyan tudsz együttműködni munkatársaiddal. A főnököddel való kapcsolatod is jelentősen javulhat, ami megkönnyebbülést jelenthet számodra. A magánéletedben csendes napokat élhetsz meg családtagjaiddal, talán egy laza este is belefér az életedbe, - kedvesed társaságában.

Szenteld a következő napokat a pihenésnek, azt is megteheted, hogy egy hosszú hétvégét csinálsz, ami mindenkinek élményt jelent majd! Utazzatok el legalább néhány napra!

HarmoNet tipp: a családi programoknál az a jó, ha minden családtag egyaránt jól érzi magát!

Vízöntő (I. 21 - II. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.június 20-tól 26-ig

Nagy energiákkal dolgozol az előrelépésért, ennek eredménye is lehet most. Főnököd értékeli a munkabírásodat, nyilvánosan is megdicsérhet. Az elismerés szárnyakat ad neked, két ember helyett dolgozol majd. A magánéletedben felpezsdül az életed, több jó programra is van kilátás.

Sorra keresnek meg a régi barátok, egy igazán fergeteges buli reményében.  Rájöhetsz, hogy hiányzott már egy laza este, amikor elengedheted magad. Valamikor neked is le kell vezetned a stresszt. Nem jó, ha kizárólag a munkáddal törődsz!

HarmoNet tipp: ha lehetőség adódik a lazításra, akkor mindenképpen használd ki!

Halak (II. 21 - III. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.június 20-tól 26-ig

"

Eredményes heted lehet, jó érzés, hogy ezt csakis önmagadnak köszönheted. Jól dolgozol, és ezt a főnököd is észreveheti. Olyan gesztust tehet feléd, amellyel kifejezi a megbecsülését. Ez nemcsak pénzbeli juttatás lehet, hanem valamilyen kedvezmény is.

A magánéletedben kevesebb időd és energiád jut családtagjaidra, kissé elhanyagolod őket. Ne csodálkozz, ha elégedetlenkednek, vagy a morcosabbik arcukat mutatják feléd. Különösen igaz ez kedvesedre! Fontos lenne, hogy egy kicsit jobban odafigyelj rá!

HarmoNet tipp: egy apró kedvesség feledtetni tudja a feszültségeket! Lepd meg Őt valamivel! 

Kos (III. 21 - IV. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.június 20-tól 26-ig

Monotonnak találod a munkádat, - csupa unalmas feladattal találod magad szemben. A munkáidat a kisujjadból is kirázod, már vágysz némi újdonságra. Azt szeretnéd, ha főnököd megbízna benned, komolyabb feladatokat adna neked. A magánéletedben fontos, hogy egymásra tudjatok hangolódni családtagjaiddal.

Több időt kellene együtt töltenetek. Ez az, ami most nehezebben megy, így hajlamos lehetsz arra, hogy ajándékokkal kompenzáld a törődés hiányát. Ne halmozd el haszontalan holmikkal a gyerekeket!

HarmoNet tipp: fontos, hogy esténként már ne törődj a munkáddal! Ilyenkor csak kedvesed és gyermekeid lehetnek fontosak!

Bika (IV. 21 - V. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.június 20-tól 26-ig

Van energiád a kemény munkához, de mégis azt tapasztalod, hogy az összetett és sokrétű feladatok megterhelnek. Talán kevésbé tudsz figyelni, inkább elmélyült munkára vágynál. Ha csapatban kell dolgoznod, akkor nehezebben tudsz ráhangolódni a többiekre. A magánéletedben vágynál a szórakozásra, egy kisebb utazás jól jönne.

Sok a tennivalód, de azért jusson időd arra is, hogy egy görbe estét csapj kedveseddel. Egy fergeteges buli biztosan felszabadítja a szenvedélyeket. Vágjatok neki kettesben az éjszakának!

HarmoNet tipp: a táncnak hihetetlenül nagy felszabadító ereje van. Végre levezetheted a napi stresszt!

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.június 20-tól 26-ig

Szétszórttá és közlékennyé válhatsz a munkahelyeden, most nem megy könnyen az aprólékos munka. Olyan információkat is megosztasz a többiekkel, amelyeket nem kellene. Ügyelj arra, hogy a magánéletedet mindenképpen hagyd otthon. A magánéletedben fontos, hogy ne hagyd, hogy eluralkodjanak rajtad az indulatok.

Amikor fáradt vagy, akkor feszültté válhatsz, és ilyenkor könnyebben meglátod szerelmed hibáit. Legyél egy kicsit elnézőbb! A nagyvonalúság minden párkapcsolatnak jót tesz! 

HarmoNet tipp: ha mindig a hibákat keresed, akkor valóban csak rosszat kapsz majd!

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.június 20-tól 26-ig

Szeretnéd megmutatni a munkahelyeden, hogy hosszú távra tervezel. Erre meg is lesz az alkalmad, felelősségteljesebb, de egyben nehezebb feladatokat kapsz! A magánéletedben befelé forduló hangulatban vagy, pedig kedvesed több alkalmat kínál fel neked a szórakozásra.

Lehet, hogy pihenésre lenne szükséged, és akkor kedvet kaphatnál a közös bulikhoz. Rázd fel magad a levertségedből, ne hagyd, hogy szerelmed a barátokkal menjen bulizni!  Nehogy kísértésbe essen egy könnyű kaland erejéig!

HarmoNet tipp: kedvesednek most csak rád van szüksége. Ne hagyd Őt egyedül!

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 23.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.június 20-tól 26-ig

Céltudatosan kezeled a munkádat, és ez mindig meghozza a várt sikereket. Nem lesz ez másként most sem, csak annyi a dolgod, hogy alaposan végiggondolod, hogy aktuálisan mit szeretnél elérni. Szerencsére meggyőzően beszélsz munkatársaiddal és feletteseiddel!

A magánéletedben remek ötleteid adódhatnak arra, hogy mivel töltsétek el a szabadidőt. Találj olyan szórakozást, amely a család minden tagjának örömet jelent. Ha baráti összejövetelt rendeztek, akkor gondoljatok arra, hogy a gyerekek is jól érezzék magukat.

HarmoNet tipp: ha a gyermekeiddel foglalkozol, akkor találj ki egy izgalmas, új játékot!

Szűz (VIII. 24 - IX. 23.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.június 20-tól 26-ig

Kitartasz a véleményed mellett, még akkor is, ha ezzel nem aratsz osztatlan sikereket. Kiderülhet, hogy megérte vállalni a véleményedet, a tehetségeddel kitűnhetsz munkatársaid közül. A határozottság lehet most az út, amely az előrelépéshez vezet. A magánéletedben fontos, hogy legyen alkalmatok őszinte beszélgetésekre!

Most valóban lényeges mondanivalótok lehet egymásnak, beszéljétek meg kedveseddel, hogy mit vártok el egymástól. Így megelőzhetitek a nagyobb galibákat.

HarmoNet tipp: ha elégedetlen vagy kedveseddel, akkor ne egy új flörtben keresd a vigasztalást!

Mérleg (IX. 24 - X. 23.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.június 20-tól 26-ig

Te mindig kifogástalanul dolgozol, de ez nem mondható el minden munkatársadról. Most hajlasz arra, hogy keményen és kíméletlenül megkritizáld a rosszul teljesítő kollégákat. Talán attól félsz, hogy az Ő munkájukat is neked kell elvégezned. Próbálj meg finomabban fogalmazni, - a nyers szókimondás nem eredményez népszerűséget!

A magánéletedben is kissé feszültebbé válsz, szinte egyszerre robban ki belőled az elfojtott harag. Szélsőséges esetben még látványos dühkitörést is produkálhatsz.

HarmoNet tipp: Ne egyszerre add ki magadból a feszültséget, mert csúnya veszekedés lehet a vége!

Skorpió (X. 24 - XI. 22.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.június 20-tól 26-ig

Lényeges, hogy mennyire vagy piszkálódó hangulatban, hiszen a rosszkedv is "ragadós" lehet! Most Te határozhatod meg munkahelyed hangulatát, de sajnos túlságosan morcos vagy ahhoz, hogy jól működjenek a kapcsolataid. A magánéletedben nagy szereped lehet abban, hogy kedvesed éppen vidám, vagy rosszkedvű.

Ha úgy látod, hogy éppen jó a hangulata, akkor ne rontsd azzal, hogy minden egyes hibájára könyörtelenül rámutatsz! Inkább erősítsd meg az önbizalmát, mutasd ki, hogy fontos neked!

HarmoNet tipp: ha mindig csak a hibákat veszed észre, akkor letörheted kedvesed önbizalmát!

Nyilas (XI. 23 - XII. 21.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.június 20-tól 26-ig

Használd a kapcsolataidat a munkahelyeden, kedvelnek, és szívesen segítenek neked a többiek! Ha naprakész szakértelmed mellett személyes varázsod is megnyilvánul, akkor biztos lesz a siker! Ha egyeztetni szeretnél főnököddel, akkor a visszafogottabb, kedves stílus lesz célravezető.

A magánéletedben izgalmas napokra számíthatsz, minden napra juthat kellemes időtöltés. Találj ki te is valamilyen különleges szórakozást gyermekeidnek, - olyat, ami újdonságot jelent számukra.

HarmoNet tipp: nagy öröm lehet, ha segítesz gyermekeidnek felfedezni a világot!