Bak (XII. 22 - I. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.március 28-tól április 3-ig

A napokban munkád állhat az első helyen életedben, hiszen kitűztél magadnak egy célt, és nagyon el akarod érni. Nem szeretnél nélkülözni a jövőben, és ha családon gondolkozol, ahhoz is szeretnéd megteremteni a hátteret. Nem az a típus vagy, aki csak "várja a sült galambot", ezért is dolgozol keményebben az átlagnál.

Kedvesed társaságát már nagyon igényled, hiszen a sok, kemény munka elvesz tőle teljesen, és kevesebbet találkozhattok. Ez édesebbé is teheti az együtt töltött időt, hiszen nem unhattok egymásra, minden perc kincs, amikor együtt lehettek.

HarmoNet tipp: több lehet kapcsolatotokban az átlagnál, ne hagyjátok elveszni, tartsatok ki egymás mellett!

Vízöntő (I. 21 - II. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.március 28-tól április 3-ig

Kellemes napok elé nézel, hiszen rendeződhet életed. Növekedhet fizetésed, ami egyfajta nyugalommal tölthet el, és végre megvehetsz ezt-azt, amit már régóta kinéztél magadnak. Kapcsolatodban kialakulhat időszakosan egy hullámvölgy, hiszen nem elégíti ki igényeidet, nem is beszélve arról, hogy rengeteg külső inger érhet mostanában, melyek az egyedüllét mellett szólnak.

Akár egy olyan személy is beléphet életedbe, aki eddig is közel volt hozzád, de valahogy elkerültétek egymást, és csak most keltette fel az érdeklődésed.

HarmoNet tipp: legyél türelemmel, az idő meghozza minden kérdésre a helyes választ! 

Halak (II. 21 - III. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.március 28-tól április 3-ig

"

Morcos hangulatban lehetsz a napokban, s nem is igen tűrsz meg senkit magad körül. Még kedvesed sem képez kivételt, s ha egy mód van rá, nem is kívánsz találkozni vele, inkább az otthonod békéjére vágysz, és arra, hogy egy kicsit egyedül lehess.

Mondd el neki, hogy mire van szükséged, és meg fogja érteni, de csak akkor, ha megbeszéled vele gondolataidat, és nem csak egyszerűen eltűnsz. Mivel ketten vagytok a kapcsolatban, nem árt, ha tisztázzátok a helyzetet! Munkád területén is egy kicsit magányosnak érezheted magad, hiszen új helyen kell helyt állnod.

HarmoNet tipp: ne zárkózz be nagyon, mert könnyen túlzásba eshetsz, és könnyed depresszió válhat rossz hangulatodból!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.március 28-tól április 3-ig

A napokban minden a kedved szerint alakulhat, hiszen életed fontosabb területei rendeződni látszanak. Nagyon jól teljesíthetsz a munkád során, s ez kivívja az elismerést mindenkitől, s komolyabban vehetnek, nagyobb horderejű feladatokkal bízhatnak meg.

Magánéletedben jó alkalmak nyílnak arra, hogy megtaláld a hozzád illő párt, s akár egy komoly kapcsolat is kialakulhat belőle. Ügyelj arra, hogy ne hagyd, hogy elvonja figyelmed egy régi szerelmi szál újbóli felbukkanása, hiszen nem járna most sem több sikerrel a felmelegített kapcsolat.

HarmoNet tipp: csak a megérzéseidre hallgass, meg fogják súgni neked, mit kell tenned, ha választás elé kényszerülsz!

Bika (IV. 21 - V. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.március 28-tól április 3-ig

Nagy sikerrel oldod meg a rád bízott feladatokat, és szívesen is végzed munkád a következő néhány napban. A kihívásokat is nagy kedvvel fogadod, hiszen minden erőpróba egy újabb tégla az önbecsülésed várában.

Kiegyensúlyozott hangulatod a kapcsolatodban is megmutatkozhat, hiszen messze elkerülnek titeket most a viták, veszekedések, szinte már idillikus lehet az együtt töltött idő. Talán a napokban kedvesed egy olyan lépésre is elszánhatja magát, mely a kapcsolatba vetett komoly érzéseiről árulkodhat, és neked szeretne örömet szerezni vele.

HarmoNet tipp: érdemes lehet viszonoznod valamivel a gesztust, hogy megmaradjon partnered elkötelezettsége kapcsolatotok iránt!

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.március 28-tól április 3-ig

A munkahelyi légkör nem éppen nyugodt mostanában, s ez téged megviselhet érzelmileg. Mindent magadra vehetsz, még a jóindulatú kritikát sem tudod objektíven kezelni, s gyakran inkább elmenekülsz a konfliktushelyzetből.

Ne hátrálj ki ilyenkor, hanem próbáld meg más szemszögből nézni a szituációt, és fontos, hogy Te is hangot adj véleményednek. Talán nyugodtabb lenne a lelkiállapotod, ha a megfelelő partnert tudhatnád magad mellett a magánéletedben, és vele akár meg is beszélhetnéd az aznap történteket, kikérhetnéd véleményét.

HarmoNet tipp: nem kell a munkát belevinni az érzelmi életedbe, de fontos lehet, hogy érezd, van, aki megért, és meghallgat téged!

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.március 28-tól április 3-ig

Ha nem vagy elégedett a munkahelyeden nyújtott teljesítményeddel, változtass a dolgokon, és gondold át, miként lehetnél hatékonyabb. Lehet, hogy csak egy kicsit határozottabb fellépésre lenne szükséged, és máris komolyabban vennének.

Párkapcsolatodban is érdemes lenne határozott oldalad megmutatnod, hiszen szinte teljesen partnered igényei által történik minden, és a Te igényeid közel sem biztos, hogy kielégítésre találnak. "Állj a sarkadra", és mutasd meg mindenkinek, hogy neked is van véleményed, aminek hangot is tudsz adni!

HarmoNet tipp: az elismerést ki kell vívni, magától nem adatik meg az ember lányának! 

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 23.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.március 28-tól április 3-ig

Szenvedélyes hangulat tölthet el a napok során, s ez életed minden területére kiterjedhet. Soha nem látott tűzzel végzed a munkádat, ami nagyon hitelessé tesz ügyfeleid körében, és növelheti teljesítményed. Munkatársaid sem tudnak ellenállni neked, és mindenki a környezetedben szeretne dolgozni.

Magánéletedben is nagyfokon égsz, és kedvesed nagy örömére, minden a szerelmetek beteljesülését szolgálhatja. Most érdemes lépéseket tennetek a kapcsolat elmélyítésére is, akár egy közös otthon megteremtésével, ahol csak ketten lehettek!

HarmoNet tipp: teremtsetek egy nyugodt kis szigetet a világban, amit ugyanolyan mértékben éreztek otthonotoknak mindketten! 

Szűz (VIII. 24 - IX. 23.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.március 28-tól április 3-ig

A napokban áradnak érzelmeid és egy kicsit túl sok is lehet belőlük. Beviszed magaddal a munkahelyedre őket, s minden a hangulatodtól függhet. Nincs ez másképp a kapcsolatodban sem, hiszen partnered alig tud kiigazodni rajtad mostanában.

Meglehet, hogy egy harmadik személy az oka drasztikus kedvednek, hiszen felkelthette az érdeklődésed személye. Nem tudod, mihez kezdj a szituációval, s ez ingerlékennyé tehet, ugyanakkor a végletekig vidámmá tud varázsolni, ha láthatod Őt, és rád mosolyog.

HarmoNet tipp: érdemes lehet a saját lelki békéd miatt dűlőre jutnod, hogy kivel szeretnél kapcsolatban élni!

Mérleg (IX. 24 - X. 23.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.március 28-tól április 3-ig

Sikeres lehetsz munkád terén, és ez meghatározhatja anyagi helyzeted javulását is. A biztos egzisztenciális helyzet kiegyensúlyozottá tehet, ezáltal kapcsolatodban is a jobbik oldalad tudod mutatni kedvesed felé. Kevesebb lehet veszekedéseitek száma, s egészen rá tudsz hangolódni a partneredre.

Ha Ő boldog, akkor ez a tény téged is vidám hangulatba hozhat, így kellemes napok várhatnak rátok. Akár érdemes lenne elutaznotok egy időre, ha ki tudsz venni szabadságot, és egy egzotikus helyen eltöltenek egy hetet! Az élmény elmélyítheti kapcsolatotokat!

HarmoNet tipp: lássatok világot együtt, hiszen felfedezni is csak kettesben izgalmas igazán!

Skorpió (X. 24 - XI. 22.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.március 28-tól április 3-ig

Minden szabad perced be lehet táblázva a napok során, hiszen a megfelelő anyagi háttered megteremtéséhez előfordulhat, hogy többet dolgozz az átlagosnál. Talán éppen ez hozza meg neked a szerelem lehetőségét, hiszen amennyiben másik munkahelyen is elkezdenél dolgozni, új emberekkel is megismerkedhetnél.

Nem érdemes azonban még lekötni magad, csak élvezd a kellemes pillanatokat, melyeket a kapcsolat nyújthat, de ne láss bele egyből komolyabb érzelmeket. Létezhet "szerelem első látásra", de ezek a szalmalángok hamar kihunyhatnak.

HarmoNet tipp: adj időt magatoknak, lehet, hogy nem is vele szeretnéd leélni az életed, csak szentimentálisabb hangulatodban vagy!

Nyilas (XI. 23 - XII. 21.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.március 28-tól április 3-ig

Az új lehetőségekről szólnak a következő napok. Remek állás lehetőséggel találhat meg az élet, mely sokkal nagyobb anyagi hátteret ígérhet neked havonta, mint a régi állásod. A magánéletedben is egyre gyakrabban gondoskodhat az élet spontán bulikról, melyek egyikén megismerkedhetsz egy olyan emberrel, aki a gyengéd lehet minden téren.

Talán még a külleme is pont neked tetsző lehet, csak egyetlen nehézség hárulhat utadba, mégpedig, ha foglalt az illető. Nem nagyon kellene megerőltetned magad, hogy a tiéd legyen, de ne Te dúld szét a kapcsolatát!

HarmoNet tipp: legyél türelmes, add tudtára, hogy tetszik neked, de tartsd tiszteletben foglaltságát, és magától fog a karjaidba repülni!