Bak (XII. 22 - I. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.augusztus 22-től 28-ig

Mindig jellemző rád, hogy önállóan szeretsz dönteni és cselekedni, a napokban azonban kifejezetten idegesíthet, ha alkalmazkodnod kell főnököd elvárásaihoz. Minden eszközt bevetsz, hogy "megbuktasd" Őt, s közben meg vagy arról győződve, hogy Te sokkal jobban irányítanál.

A magánéletedben nagyon mély ragaszkodást érzel kedvesed iránt, s éppen ezért könnyebben megegyeztek a vitás kérdésekben. Még akkor is rendbe tudod tenni a szerelmi életedet, ha már egy ideje rossz irányt vett.

HarmoNet tipp: már az is nagyon sokat jelenthet kedvesednek, ha kimutatod, hogy fontos neked!

Vízöntő (I. 21 - II. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.augusztus 22-től 28-ig

Nehezen tudsz csak odafigyelni a munkádra, kevésbé tudsz ráhangolódni a feladatokra. Mivel nem nagyon megy a munka, kedvet kaphatsz egy kis "pletykálkodásra", ami nagy élvezetet jelent most neked. Munkaidő után is szórakozásra vágysz, szeretnéd egy kicsit kényeztetni magad.

Itt az ideje, hogy néhány új ruhával lepd meg magad! Elgondolkodhatsz egy teljes stílusváltáson is. Ez kiterjedhet a hajviseletedre, sminkedre is. Ne félj attól, hogy merészebb, extrémebb frizurát kérj a fodrászodtól!

HarmoNet tipp: időnként szükség lehet a megújulásra. Az új stílus kedvesednek is tetszik majd!

Halak (II. 21 - III. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.augusztus 22-től 28-ig

"

Általában alkalmazkodó munkaerő vagy, s ennek köszönhetően könnyen ráhangolódsz a feladataidra. A napokban azonban sokkal nehezebben tudod felvenni a ritmust, s a főnököd döntései, utasításai sem nagyon tetszenek neked. Ráadásul lassabb és nehézkesebb lehetsz, több feladatoddal is elmaradhatsz.

A magánéletedben arra vágysz, hogy otthonod és családod védelmet jelentsen számodra, ahol mindig megnyugvást és pihenést találhatsz. Teremts kellemes légkört az otthonodban!

HarmoNet tipp: figyelj jobban családtagjaidra, így Ők is kedvesebbek lesznek hozzád!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.augusztus 22-től 28-ig

Ötletesen oldod meg a munkahelyi feladatadat, s szükséged is lesz a találékonyságodra. Be kell osztanod az idődet, és az energiáddal is takarékoskodnod kell, hiszen a feladatok is megszaporodnak. A magánéletedben arra vágynál, hogy nagyon sok figyelmet és szeretetet kapj.

Amikor azt tapasztalod, hogy senki sincs tekintettel a munkádra és az igényeidre, akkor nagyon csalódottá válhatsz. Jó ötlet, ha ráveszed családtagjaidat, hogy vállaljanak részt a házimunkákból is. Így neked is több időd maradhat magadra.

HarmoNet tipp: ha folyton csak adsz, akkor kimerülnek az erőforrásaid! Néha kapnod is kell. 

Bika (IV. 21 - V. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.augusztus 22-től 28-ig

Előnyös lenne, ha sokkal kedvesebb lennél munkatársaiddal. Ha túlságosan sokat morogsz a munkahelyeden, akkor tönkremehetnek a kapcsolataid. Az ilyen károkat, pedig nagyon nehéz helyrehozni! Megtörténhet, hogy munkatársaidnak szükségük van a segítségedre, s alakulhat úgy is, hogy Te fordulnál hozzájuk tanácsért.

Törekedj tudatosan arra, hogy jó legyen a hangulat a munkahelyeden. A magánéletedben nagyon sok kedvességet kaphatsz, azt tapasztalod, hogy családtagjaid törődnek veled.

HarmoNet tipp: a szerelmi életed nagyon izgalmasan alakulhat, - energiát meríthetsz belőle!

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.augusztus 22-től 28-ig

Általában érdeklődően kommunikálsz a munkatársaiddal, s pont ezért furcsa, hogy a napokban nyersebben fogalmazol. Hajlamos leszel arra is, hogy magadba zárkózz, amit máskor egyáltalán nem jellemző rád. A magánéletedben ideje már tisztázni az ellentéteket, de próbáld meg jó hangulatban megbeszélni kedveseddel, ami a szívedet nyomja.

Most megtalálhatjátok a hangot egymással, ami hosszabb időre is garantálhatja, hogy a kapcsolatotok működőképes lesz, sőt nagyon kellemesen alakul.

HarmoNet tipp: ha azt szeretnéd, hogy jól működjön a párkapcsolatod, akkor energiát kell bele fektetned! 

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.augusztus 22-től 28-ig

Kicsit nagyobb a hangod a munkahelyeden, mint máskor, s ez nem segíti elő, hogy harmonikus legyen a légkör. Máskor csendesen a háttérben maradsz, de most még az is előfordulhat, hogy vitákat kezdeményezel. Nem egyszerre kell elmondanod, ami a szívedet nyomja!

Ha diplomatikusan viselkedsz, azzal sokat javíthatsz a helyzeten, sőt még előnyödre is válhat a feszült időszak! A magánéletedben is át szeretnéd venni az uralmi szerepet. Nem megoldás, ha utasításokat osztogatsz! Így családtagjaid fellázadnak majd!

HarmoNet tipp: add ki magadból a feszültség a mozgás segítségével. Rád férne már egy kis torna! 

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 23.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.augusztus 22-től 28-ig

Mindig igaz rád, hogy a saját elképzeléseid szerint dolgozol, hiszen rendkívül kreatív ember vagy. Sajnos most szinte semmilyen mértékben nem vagy hajlandó alkalmazkodni munkatársaidhoz. Így könnyen lehet, hogy egyedül maradsz a feladatokkal! A magánéletedben kicsit sok neked a nyüzsgés, sorra látogatnak meg a barátok.

Örülsz nekik, de leginkább nyugalomra vágynál. Fontos, hogy ne látsszon rajtad a fáradtság, vagy az érdektelenség. Ha barátaid úgy érzik, hogy a terhedre vannak, akkor nagyon megbánthatod őket.

HarmoNet tipp: néha kell egy fél nap, amikor csak magaddal foglalkozol. Add meg magadnak erre a lehetőséget!

Szűz (VIII. 24 - IX. 23.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.augusztus 22-től 28-ig

Több a tennivalód a munkahelyeden, de a lelkesedésed is sokkal nagyobb, mint máskor. Ha kedvvel látsz neki a teendőknek, akkor sok sikerélményben lehet részed a napokban! Ha szereted is a munkádat, akkor egyenesen szárnyakat kapsz majd! A magánéletedben elszabadulhatnak az indulatok, s mindez azért történik, mert nagyon kevés időt tudtok egymásra szánni.

Talán még a legfontosabb teendőket sem tudjátok megbeszélni. Így a család minden tagja azt várja, hogy a másik oldja meg a tennivalókat.

HarmoNet tipp: legalább naponta fél órátok legyen arra, hogy megbeszélitek a közös ügyeiteket!

Mérleg (IX. 24 - X. 23.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.augusztus 22-től 28-ig

Számodra szinte a legfontosabb, hogy nívós körülmények között, minőségi munkát végezhess, s az sem mindegy, hogy milyen környezetben kell ezt megtenned. Tedd barátságosabbá az irodádat, hiszen egy csokor virágtól is jobb kedved lesz!

A magánéletedben több konfliktusra számíthatsz, mint általában, s ez annak is köszönhető, hogy őszinte hangulatban vagy. Máskor szereted elkenni a problémákat, ám most arra vágysz, hogy szinte azonnal rendezhesd a feszültségeket.

HarmoNet tipp: a sport sokat segíthet, hiszen a mozgás levezeti a feszült energiákat!

Skorpió (X. 24 - XI. 22.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.augusztus 22-től 28-ig

Ügyesen kezeled a munkahelyi feladatokat, s megtalálhatod a módját annak is, hogy megszabadulj a nehezebb, vagy unalmasabb feladatoktól. Munkatársaid örömmel átvállalnak tőled egyet, s mást, azonban nem szabad visszaélned a jó szándékukkal!

A kreativitásod hozzásegíthet a gördülékenyebb munkavégzéshez, hagyd érvényesülni a találékonyságodat! A magánéletedben csak arra vágysz, hogy csend és nyugalom vegyen körül. Szívesen töltenél el néhány napot pihenéssel, családtagjaiddal.

HarmoNet tipp: utazzatok el néhány napra családoddal! A jól megérdemelt pihenésnek mindenki örül majd!

Nyilas (XI. 23 - XII. 21.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.augusztus 22-től 28-ig

Nem vagy képes túl nagy teljesítményre a munkahelyeden, de még ahhoz is erőt kell venned magadon, hogy a rutinfeladatokat teljesítsd. Talán reggelente sokkal nehezebben indul be a napod, sőt már az is komoly feladat, hogy kikászálódj az ágyból.

Oszd be az idődet jobban, s tartsd magad a saját magad által meghatározott ütemtervhez. A magánéletedben arra vágysz, hogy végre egy kicsit pihenhess és lazíthass. Érdemes lenne néhány napot kivenned, de legalábbis aludd ki magad alaposan!

HarmoNet tipp: pihenés nélkül senki sem tud száz százalékot teljesíteni. Mérd fel reálisan az erőforrásaidat!