Bak (XII. 22 - I. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.április 18-tól 24-ig

Mindig vezető szerepet kapsz a munkahelyeden, hallgatnak rád a munkatársaid. Még akkor is Te fogod össze a munkát, ha nem Te vagy a főnök. Most még inkább jellemző, hogy Te diktálod a munkatempót, s a jelenléted biztonságérzettel tölti el a munkatársaidat.

Magánéletedben sokkal több szabadságra tartasz igényt, nagyon szívesen találkoznál a régen látott barátaiddal. Biztosíts magadnak egy olyan estét, amely csak arról szól, hogy Te mit szeretnél! Adj magadnak lehetőséget a szórakozásra!

HarmoNet tipp: ha nem tudsz kikapcsolódni, akkor egyre rosszabb lesz a hangulatod!

Vízöntő (I. 21 - II. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.április 18-tól 24-ig

Munkahelyi életedet meghatározhatja, hogy alkalom nyílik-e a fejlődésre. Kérj tanácsot a felettesedtől, hogy Ő milyen továbbképzést tartana kifizetődőnek. A magánéletedben jellemző lehet, hogy, még ha akarnál, sem tudnál kitérni a kísértések elől.

Több olyan emberrel is találkozhatsz, akik nagyon vonzóak számodra, felkavarhatnak a szerelmi lehetőségek. Ha fegyelmezett vagy és ragaszkodsz állandó kapcsolatodhoz, akkor talán el tudsz menni a vonzó alkalmak mellett.

HarmoNet tipp: tölts több időt kedveseddel! Rájöhetsz arra, hogy még mindig nagyon érdekes számodra!

Halak (II. 21 - III. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.április 18-tól 24-ig

"

Makacs hangulatban vagy, nehezen igazodsz a többiek elképzeléseihez, munkamódszereihez. Úgy érzed, hogy csak az a jó, amit Te találtál ki, s elvárod azt, hogy munkatársaid alkalmazkodjanak hozzád! Ebből adódhat néhány feszült helyzet! A magánéletedben jellemző lehet, hogy nagyon hiányoznak már a barátaid, hiszen régen volt alkalmad törődni a fontos kapcsolatokkal.

Hívd meg magadhoz a régi barátokat! Rendezzetek kedveseddel együtt egy fergeteges bulit. Így végre kitombolhatjátok magatokat!

HarmoNet tipp: ha bulit rendezel, akkor főzzetek egyszerű, de finom egytálételt, vagy készítsetek szendvicseket!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.április 18-tól 24-ig

Kiszámíthatatlanná válhatsz a munkahelyeden, különösen a hangulatod lehet nagyon változékony. Az egyik percben még örömmel elbeszélgetsz munkatársaiddal, a másikban, pedig már ahhoz sincs kedved, hogy egyáltalán egy szót is szólj. Ehhez nagyon nehéz lehet a többieknek alkalmazkodni.

A magánéletedben jellemző rád a kísérletezési kedv, amely főleg a párkapcsolatodra lehet jellemző. Szeretnéd megújítani a kapcsolatodat, s ennek érdekében sok színes, közös programot szervezhetsz magadnak, s kedvesednek!

HarmoNet tipp: mutasd meg partnerednek, hogy remek szórakozó partner vagy!

Bika (IV. 21 - V. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.április 18-tól 24-ig

Vágysz egy kis pihenésre, szükséged van a szabadságra! Kérj a munkahelyeden néhány napot, s menjetek el kedveseddel egy kisebb kirándulásra! Talán a legjobb, ha együtt döntitek el, hogy hová mentek, a lényeg, hogy együtt legyetek pár napot. Fontos, hogy legyen alkalmatok aktív és passzív pihenésre is.

Tegyetek egy hosszabb túrát a hegyekben, s az utána következő napot lustálkodjátok végig! Nagyon jó beszélgetésekre nyílhat alkalmatok, sokkal közelebb kerülhettek egymáshoz!

HarmoNet tipp: gondolkozz el azon, hogy a szakmádban milyen fejlődési lehetőségek vannak!

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.április 18-tól 24-ig

Határozottan kezeled a munkádat, kézben tartod az ügyeidet, s ez a céltudatosság adhatja meg neked az igazi sikert! Ügyelj arra, hogy határozottságod ellenére tekintettel tudj lenni munkatársaid érzelmeire, ne bántsd meg őket akaratlanul. A magánéletedben nyitottan viselkedsz, ezért jó az időszak arra is, hogy kedveseddel utazgass egy kicsit.

Szükséged is lenne arra, hogy lazíts, s a legjobb, ha egyúttal párkapcsolatodat is újjávarázsolod! Vidd vissza az izgalmat az életetekbe, szerelmed meghálálja majd!

HarmoNet tipp: nem mindenki tudja veled tartani a lépést a munkahelyeden! Segíts a lassabb munkatársaknak!

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.április 18-tól 24-ig

Magas mércét állíthatsz önmagadnak, maximalista módon kezeled a munkádat. Ne keseredj el, ha nem sikerülnek tökéletesen a feladataid. Ha nagyon szigorú vagy magaddal, akkor teljesen elmehet a munkakedved! A magánéletedre jellemző lehet, hogy szenvedélyesebb vagy.

Jóval több kedvességre tartasz igényt szerelmedtől, s ha ezt nem kapod meg, akkor könnyen leszel veszekedős! Ha úgy érzed, hogy nagyon feszült vagy, akkor sétálj egy jó nagyot a friss levegőn! Ez meghozhatja a harmóniát!

HarmoNet tipp: nem baj, ha vitatkoztok kedveseddel, de azért fogalmazzatok finoman!

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 23.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.április 18-tól 24-ig

A munkahelyeden kusza, átláthatatlan viszonyok alakulnak ki, ami rossz érzésekkel tölt el. Mögöttes szándékok húzódhatnak meg munkatársaid viselkedése mögött, titokban mindenki a másik ellen dolgozhat.  Ha figyelsz, akkor felismered, hogy milyen játszmák zajlanak a munkahelyeden.

Magánéletedben nagyon szenvedélyessé válsz, s ezt kedvesed jól fogadja. Ha van egy kis időtök egymásra, akkor nagyon szép napokat élhettek meg együtt. Beszélj az érzelmeidről, ez jót tesz a kapcsolatnak!

HarmoNet tipp: egy kis szenvedély mindig felfrissíti a szerelmet, még akkor is, ha régi a kapcsolat!

Szűz (VIII. 24 - IX. 23.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.április 18-tól 24-ig

Ideje nyitottabbá válnod, hiszen sok újat tanulhatsz a munkatársaidtól! Figyeld meg, hogy melyek azok a feladatok, amelyekben hatékonyabbak, s hasznosítsd a munkamódszereiket. Így lassan, de biztosan Te lehetsz a legeredményesebb a munkahelyeden! Magánéletedben itt az alkalom arra, hogy a legjobb formádat nyújtsd kedvesednek!

Megteheted, hogy teljesen új külsőt varázsolsz magadnak, hiszen a megújulás mindig nagyon izgalmassá varázsolja a párkapcsolatot! Kérdezd meg kedvesedet, hogy tetszik-e a változás?

HarmoNet tipp: vágass magadnak egy új frizurát! Így egészen újjávarázsolhatod a megjelenésedet!

Mérleg (IX. 24 - X. 23.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.április 18-tól 24-ig

Nagyon nyitott hangulatban vagy, intézz el minden olyan feladatot a munkahelyeden, amely megköveteli a rugalmasságodat. A fontos telefonhívásokat is érdemes sorra venned, hiszen jók a kommunikatív képességeid. Igaz, számolnod kell azzal, hogy sokkal figyelmetlenebb lehetsz! 

A magánéletedre kevés időd marad, de ha jól szervezed meg a napjaidat, akkor mégiscsak lehet alkalmatok egy kis közös szórakozásra, vagy beszélgetésre. Amikor együtt vagytok, akkor mutasd ki az örömödet!

HarmoNet tipp: nem mindig az együtt töltött idő hosszúsága számít! Sokkal fontosabb, hogy valóban egymásra figyeljetek!

Skorpió (X. 24 - XI. 22.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.április 18-tól 24-ig

Mindig jellemző rád, hogy maximális erőbevetéssel dolgozol, érdekel a munkád. A napokban a legjobb talán az lenne, ha egyedül dolgoznál, hiszen csak a saját munkatempódat, módszereidet vagy hajlandó elfogadni. Ha csapatban kell dolgoznod, akkor számíts néhány összeütközésre!

A magánéletedben törekedj arra, hogy valóban ki tudd pihenni magad. Ha a nap végén becsuktad magad mögött az ajtót, akkor ne foglalkozz tovább a feladataiddal, keress magadnak olyan időtöltést, amely pihentet!

HarmoNet tipp: ne hagyd, hogy minden gondolatodat a munkád foglalja le! Hozd egyensúlyba az életed!

Nyilas (XI. 23 - XII. 21.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.április 18-tól 24-ig

Ötletes vagy a munkádban, lehetnek olyan gondolataid is, amelyek előbbre viszik a munkádat. Rájöhetsz arra, hogy miként lehetnél sokkal hatékonyabb, hogyan végezhetnéd el gyorsabban a feladataidat. Az ölteteket érdemes megosztanod a feletteseiddel, munkatársaiddal is.

A magánéletedben arra vágysz, hogy kedvesed egyben a barátod is legyen, szeretnél vele egy kicsit többet beszélgetni, megosztani az élményeket. Olyan programokra vágysz, amelyek mindkettőtöknek örömet jelentenek!

HarmoNet tipp: keressétek meg a közös kedvteléseket! Minél több élményt osztotok meg egymással, annál erősebb lesz a kapcsolat!