Napi horoszkóp - 2018. február 24.

Ma mozgékony, beszédes hangulatban leszünk. Szívesen pletykálkodunk a munkatársakkal, a feladatok elvégzése helyett. Legyünk óvatosabbak az alaptalan szóbeszédekkel: könnyen megbánthatjuk kollégáinkat. Végtagjainkat óvjuk, vigyázzunk jobban. Kezeinket kezeljük kamillás krémmel, gyógyító kamillás pakolást is feltehetünk. Ma kezünk duplán meghálálja a gondoskodást. Szánjunk időt az igényes lakkozásra, így sokáig szép lesz a körmünk. A szabály: egy réteg alaplakk, két réteg fedőlakk.

19-én, kedden, a Hold az Ikrek csillagjegyben halad. Ma mozgékony, beszédes hangulatban leszünk. Szívesen pletykálkodunk a munkatársakkal, a feladatok elvégzése helyett. Legyünk óvatosabbak az alaptalan szóbeszédekkel: könnyen megbánthatjuk kollégáinkat.

Egészség: Végtagjainkat óvjuk, vigyázzunk jobban. Kezeinket kezeljük kamillás krémmel, gyógyító kamillás pakolást is feltehetünk. Ma kezünk duplán meghálálja a gondoskodást. Szánjunk időt az igényes lakkozásra, így sokáig szép lesz a körmünk. A szabály: egy réteg alaplakk, két réteg fedőlakk.

Táplálkozás/diéta: Készítsünk ma karfiolt, vagy brokkolit, hiszen mindkettő egészséges étel, és sokféle formában elkészíthetőek. Ezeknek a zöldféléknek megvan a jótékony hatása, segíthetnek megelőzni a daganatos betegségeket, antioxidáns tartalmuknál fogva.

Szépség: Ha kedveljük a tornát, és rendszeresen foglalkozunk testünk erőnlétével, izmaink minőségével, akkor érdemes ma fokozottabb hangsúly fektetnünk karizmaink állapotára. Ma remek eredményt fogunk elérni. Fokozatosan végezzünk egyre több fekvőtámasz gyakorlatot!

Munka/Pénzügyek: Ma gyorsan dolgozunk, de pontatlanul. Ennek oka a szétszórtságunkban keresendő, nem figyelünk kellőképpen a munkánkra. Összecsapjuk a feladatainkat, hajlamosan vagyunk rá, hogy kapkodni kezdjünk. Ne csináljunk káoszt magunk körül!

Szerelem: Ma többet ér számunkra egy jó beszélgetés a barátokkal, mint egy érzéki éjszaka. Nem érdekel minket sem a romantika, sem a szex. Ha kedvesünkkel töltjük az estét, akkor szívesebben nézünk tévét, vagy éppen beszélgetéssel ütjük el az időt.

HarmoNet tipp a mai napra: A mai nap remek alkalmat kínál számunkra szobanövényeink ápolására, szaporítására. Érdemes a növényeket ma elültetnünk, vagy átültetnünk. Hamarabb megnő és látványosabb lesz a növény fejlődése, szebb példányokat kapunk.