Bak (XII. 22 - I. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.március 20-tól 26-ig

Nyitottabb hangulatban vagy, mint máskor, - szívesen dolgozol együtt a munkatársakkal. Ez meg is lepheti a kollégákat, hiszen megszokhatták már, hogy szívesen vonulsz vissza, - teljes egészében a munkádra koncentrálsz. A magánéletedben kellemes, nyugodt napok várhatóak, otthonod lehet a hely, ahol igazán feltöltődhetsz.

Ennek megfelelően maximális nyugalmat szeretnél, szívesen meditálsz, vagy csak csendben üldögélsz. Még inkább elősegítheted a nyugodt hangulatot, ha levendula olajat párologtatsz.

HarmoNet tipp: ezek a napok az érzelmi feltöltődést szolgálják. Találd meg a lelki békédet!

Vízöntő (I. 21 - II. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.március 20-tól 26-ig

Fontos, hogy végiggondold, mennyire érdekel a munkád. Ha úgy gondolod, hogy már nem tartogat számodra kihívásokat, akkor ideje kipróbálnod magad egy új munkakörben. Ha beletörsz a szürke hétköznapokba, akkor teljesen elveszítheted a lelkesedésedet.

A magánéletedben sok érdekes kapcsolatod körvonalazódhat, könnyedén tehetsz szert új barátokra, vagy egy izgalmas, könnyed flörtre. Figyelj párodra, nehogy féltékennyé tedd Őt. Ha már megvan a baj, akkor beszéljétek meg a problémát!

HarmoNet tipp: a féltékenység általában nem használ a párkapcsolatnak! Kerüljétek el!

Halak (II. 21 - III. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.március 20-tól 26-ig

"

A munkahelyeden kizárólag a feladataiddal törődnél, de egy kicsit szétszórttá válhatsz. Talán unod is a teendőidet, túlságosan szürkének érzed a hétköznapjaidat. Szükséged lenne már némi kihívásra! Ha nem bírod a munkahelyi robotot, akkor itt az ideje a váltásnak! A magánéletedben szép napokra számíthatsz, - érdekes programokat oszthatsz meg kedveseddel.

Jó ötlet egy izgalmas kiállítás, egy jó mozi is. Ha elutaztok néhány napra, akkor egészen felfrissülhet a kapcsolatotok, erre, nagy szükségetek lenne!

HarmoNet tipp: ne keseredj el, ha átmenetileg feszültebb a párkapcsolatod! Tegyél meg mindent a rendezésért! 

Kos (III. 21 - IV. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.március 20-tól 26-ig

Hallgatnak rád a többiek, irányadó lehet számukra a véleményed és a munkád is. Példa értékű személlyé válhatsz a munkahelyeden, de ez nagy felelősség! Fontos, hogy a munkád és a hozzáállásod minta értékű legyen!

A magánéletedben makacsabbá válsz, - ha kedvesed sokat piszkál, akkor biztos, hogy kirobban a háború. Vita esetén nagyon ragaszkodsz a véleményedhez, semmi kedved a kompromisszumokhoz. Talán elkelne néhány szabad óra, melyet egymás nélkül töltötök el!

HarmoNet tipp: most időre van szükségetek, hogy rendbe tegyétek a gondolataitokat!

Bika (IV. 21 - V. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.március 20-tól 26-ig

Most igazán nem hiányzik belőled a naprakészség, kedvedre lehet a munkád. Elképzelhető, hogy még a munkatársaidat is képes vagy lelkesíteni. Mutass nekik példát azzal, hogy a munkaidőt valóban a feladataidra fordítod.

A magánéletedben több vitában lehet részetek. Kedveseddel apróságokon vesztek össze, és a vita hevében már nem emlékeztek rá, hogy honnan is indult a konfliktus. A helyzetet csak egy tisztázó beszélgetéssel lehet rendezni. Próbáljátok higgadtan megbeszélni a problémákat!

HarmoNet tipp: mondd el kedvesednek, hogy nem akarsz veszekedni, csak megbeszélnéd a problémákat!

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.március 20-tól 26-ig

Beszélj meg minden függőben lévő kérdést munkatársaiddal, - olyan kérdéseket is tudtok egyeztetni, melyek máskor feszültséget keltenek. Szóba kerülhet a fizetésed témája, de akár a szabadság kérdése is. A magánéletedben sok teher hárul rád, rengeteg elintéznivalód lehet, és ez indulatokat vált ki belőled.

A leginkább az bánt, hogy kedvesed egyedül hagy a teendőkkel. Megteheted, hogy elmondod neki, hogy nem tudsz mindennel megbirkózni, - a segítségére van szükséged. Fontos, hogy miként áll hozzá a problémákhoz!

HarmoNet tipp: nem kell egyedül megoldanod mindent! Ne titkold el, hogy fáradt vagy! 

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.március 20-tól 26-ig

Sok energiával rendelkezel, érdemes kihasználnod, hogy erősebb vagy! Vedd előre a nehezebb feladatokat, hiszen könnyebben és gyorsabban oldod meg ezeket. Ha már régen nyomja valami a szívedet, akkor ideje beszélned a témáról a főnököddel.

A magánéletedben feszültebbé, idegesebbé válsz, és ennek oka abban keresendő, hogy otthon sem találod meg a békét és a nyugalmat. Ha több pihenésre van szükséged, akkor érdemes elutaznod néhány napra, és összeszedned a gondolataidat.

HarmoNet tipp: néha kifejezetten előnyös, ha egyedül csinálsz egy hosszú hétvégét!

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 23.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.március 20-tól 26-ig

Sok újdonságban lehet részed a munkahelyeden, új feladatok kapcsán is kipróbálhatod az ügyességedet. Ennek nagyon örülsz, hiszen mindig is érdekeltek a fejlődési lehetőségek. A magánéletedben sok hétköznapi teendő várhat, de energikusságodnak köszönhetően meglepően gyorsan boronálod el az összes teendőt, elintéznivalót.

Segíthet, ha kényelmes cipőt hordasz, - fontos, hogy egész nap jó közérzeted legyen! Nincs rosszabb, mint naprakésznek lenni egy kényelmetlen öltözékben!

HarmoNet tipp: a ruhád legyen jól szellőző, természetes anyagból készült öltözet!

Szűz (VIII. 24 - IX. 23.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.március 20-tól 26-ig

Megtalálod a módját, hogy nívósan dolgozz, de mivel sok a tennivalód, szükséged lesz az ötletességedre is! A jó időbeosztás aranyat ér számodra, már reggel érdemes átgondolnod a teendőidet. A magánéletedben játékos hangulatban lehetsz, jó hangulatot teremthetsz otthon.

Családtagjaidra is ráragad a vidámságod, érdemes közös programokat csinálnotok, vagy egyszerűen csak vacsorázzatok együtt. Ha igazán ki szeretnél kapcsolódni, akkor menjetek el enni valahová. Most itt az ideje a pihenésnek!

HarmoNet tipp: egy kedves megjegyzés néha többet ér, mint a legdrágább ajándék!

Mérleg (IX. 24 - X. 23.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.március 20-tól 26-ig

Főnököd megbízhat, hogy munkatársaid feladataid is megszervezd. Hatékonyan és tehetségesen tartod a frontot, teljes értékűen tudod helyettesíteni a felettesedet. Rájössz, hogy rátermett vagy, és ez szárnyakad adhat az önbizalmadnak. A magánéletedben kicsit indulatosabbá válsz, ennek az oka néhány félreértés lehet.

Elég egy rosszul fogalmazott mondat, és kirobban a háború. Ha nagyon megbántod szerelmedet, akkor számíts arra, hogy nem lesz könnyű kibékítened Őt! Teremtsétek meg a békés hangulatot!

HarmoNet tipp: ha már megtörtént a baj, akkor mutasd ki, hogy sajnálod a történteket!

Skorpió (X. 24 - XI. 22.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.március 20-tól 26-ig

Megtalálhatod a helyedet a munkahelyi csapatban, örülsz a csapatmunkának. A közös munkát még kritikus hajlamod sem rontja el, hajlandó vagy csomagolni a véleményedet. Ha kellemesen viselkedsz, akkor még barátokat is szerezhetsz a munkahelyeden! A magánéletedben csendes napokra vágysz, boldog vagy, ha végre magadra zárhatod otthonod ajtaját.

A legszívesebben csak családtagjaiddal töltenéd az idődet, örülsz egy kis romantikának is, kedveseddel. Most szánjatok minél több időt egymásra!

HarmoNet tipp: ha szerelemre vágysz, akkor mutasd ki, hogy kedvedre van egy kis romantika!

Nyilas (XI. 23 - XII. 21.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.március 20-tól 26-ig

Több pénzt szeretnél keresni, és kaphatsz is ígéretes ajánlatokat, melyek egészen új mederbe terelhetik az életedet. Érdemes jobban megnézned, hogy milyen munkát vállalsz el, lehet a vonzó ajánlatokban néhány részlet, aminek nem kellene bedőlnöd.

A magánéletedben fontos, hogy meglásd az ismerkedési lehetőségeket, hiszen új barátok közelednek hozzád. Nyitottságod remek alkalmat jelenthet, hogy új kapcsolatokkal gazdagodj. Ezek a későbbiekben még nagyon jól jönnek majd, - hasznosnak bizonyulhatnak.

HarmoNet tipp: minden új kapcsolat hasznosnak ígérkezik! Fogadd el, amit most kapsz!