Bak (XII. 22 - I. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.január 17-től 23-ig

Nagyobb a hangod a munkahelyeden, mint máskor, és ez nem segíti elő, hogy harmonikus legyen a légkör. Máskor csendesen a háttérben maradsz, de most még az is előfordulhat, hogy vitákat kezdeményezel. Nem egyszerre kell elmondanod, ami a szívedet nyomja!

Ha diplomatikusan viselkedsz, azzal sokat javíthatsz a helyzeten, sőt még előnyödre is válhat a feszült időszak! A magánéletedben is át szeretnéd venni az uralmi szerepet. Nem megoldás, ha utasításokat osztogatsz! Így családtagjaid fellázadnak!

HarmoNet tipp: add ki magadból a feszültséget a mozgás segítségével. Úgyis ideje lenne már mozognod! 

Vízöntő (I. 21 - II. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.január 17-től 23-ig

Mindig igaz rád, hogy a saját elképzeléseid szerint dolgozol, nagyon kreatív ember vagy. Most szinte semmilyen mértékben nem vagy hajlandó alkalmazkodni munkatársaidhoz. Könnyen lehet, hogy egyedül maradsz a feladatokkal, hiszen nem is tűrsz meg senkit magad mellett!

A magánéletedben szinte már sok neked a nyüzsgés, sorra látogatnak meg a barátok. Örülsz nekik, de most inkább nyugalomra vágynál. Fontos, hogy ne látsszon rajtad a fáradtság, vagy az érdektelenség. Ha barátaid úgy érzik, hogy a terhedre vannak, akkor megbánthatod őket.

HarmoNet tipp: néha kell egy nap, amikor csak magaddal foglalkozol. Kell egy kis visszavonulás!

Halak (II. 21 - III. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.január 17-től 23-ig

"

Több a tennivalód a munkahelyeden, de a lelkesedésed is nagyobb, mint máskor. Ha kedvvel látsz neki a teendőknek, akkor több sikerélményben lehet részed a napokban! Ha szereted a munkádat, akkor egyenesen szárnyakat kapsz majd!

A magánéletedben elszabadulhatnak az indulatok, és mindez azért történik, mert kevés időt tudtok egymásra szánni. Talán még a legfontosabb teendőket sem tudjátok megbeszélni. Így a család minden tagja azt várja, hogy a másik oldja meg a tennivalókat.

HarmoNet tipp: legalább esténként beszéljétek meg a közös teendőket! Osszátok meg a feladatokat!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.január 17-től 23-ig

Feszültebb vagy, így nehezedre eshet egy helyben ülni a munkahelyeden. Ha ülőmunkát végzel, akkor állj fel időnként, mert a feszültség egyre csak nő benned. Most könnyebben provokálsz vitát a munkatársakkal! A magánéletedben játékossá válsz, itt az ideje közös programokat szerveznetek.

Érdemes egy jó nagyot kirándulnotok, aminek a gyerekek is örülnek majd. Pároddal, pedig menjetek el végre egy romantikus helyre. Kell már egy kis lazítás és egymásra is időt kellene szánnotok! 

HarmoNet tipp: néhány apró kedvességgel újjávarázsolhatod a szerelmi életedet!

Bika (IV. 21 - V. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.január 17-től 23-ig

Érdemes kinyitnod a füleidet a munkahelyeden, olyan pletykákat hallhatsz, amelyek érdekesek lehetnek számodra. Fény derülhet a munkahelyeden a rejtett erőviszonyokra, és a hallott információk ütőkártyák lehetnek a kezedben. A magánéletedben mindenkivel kedves vagy, ám amikor ezt nem viszonozzák, akkor morcossá válsz.

Próbáld ráébreszteni családtagjaidat, hogy nekik is tenni kell valamit a családi békéért. Ha teljes egészében magadba zárkózol az nem megoldás! Kérj segítséget, ha sok az otthoni munka!

HarmoNet tipp: jobb az ellentéteket rögtön tisztázni! Így nem alakul ki a sértődött hangulat.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.január 17-től 23-ig

Központi kérdéssé válhat a jövedelmed, érdemes szóba hoznod a témát! Ha a fizetésedről tárgyalsz, akkor csak okosan! Ne kapkodd el a megbeszélést, támaszd alá érvekkel a mondandódat! A magánéletedben nehezebben hangolódtok egymásra családtagjaiddal, több vitátok is lehet.

Különösen akkor nézel nehéz napok elé, ha kedveseddel már megromlott a kapcsolatod. Szerencsére alkalmat kaphatsz rá, hogy egy tisztázó beszélgetéssel rendezd a párkapcsolatodat. A türelem a legjobb hozzáállás!

HarmoNet tipp: ne láss ellenséget párodban! Inkább vedd rá, hogy közösen dolgozzatok meg a kapcsolatért!

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.január 17-től 23-ig

Nem rejted véka alá a véleményedet a munkahelyeden, - szókimondó hangulatban vagy, de meggondolatlanul teszel kijelentéseket. Szerencsére figyelsz, hogy ne bántsd meg munkatársaidat, - kerülöd a nyers, durva stílust. Így arra is lehet esélyed, hogy régóta húzódó konfliktusoknak tegyél pontot a végére.

A magánéletedben barátságos légkör vehet körül, jó programokra számíthatsz! Vidd el gyermekeidet egy nagy sétára, ha az idő is engedi. Neked sem ártana egy kis mozgás, ami a szellemedet is felfrissítheti!

HarmoNet tipp: csináljatok egy hosszú hétvégét, ami az önfeledt szórakozásról szól!

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 23.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.január 17-től 23-ig

Tisztában vagy főnököd elvárásaival, így nem esik nehezedre, hogy maradéktalanul teljesítsd az elvárásokat. Számíts rá, hogy olyan terheket is megpróbálnak a nyakadba varrni, amelyek nem is a Te munkakörödhöz tartoznak. Magánéletedben sok feszültség várható, amiért most Te vagy a felelős.

Nehezen fogadod el, ha családtagjaid más véleményen vannak, mint Te. Gondold át, hogy mennyire vagy toleráns. Különösen kedvesedet kellene jobban megértened, - hiányzik neki az odafigyelésed.

HarmoNet tipp: mutasd ki a szeretetedet úgy, hogy leveszel egy hétköznapi terhet kedvesed válláról!

Szűz (VIII. 24 - IX. 23.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.január 17-től 23-ig

Érdemes a legrokonszenvesebb arcodat mutatnod munkatársaidnak és a főnöködnek. Nem mindegy, hogy miként alakulnak a munkahelyi kapcsolataid, - sok segítséget kaphatsz a többiektől! A magánéletedben felpezsdülhet az életed, elképzelhető, hogy barátok jönnek hozzátok.

Szervezhettek egy partyt is, vásárolj némi rágcsálnivalót, vagy főzőcskézhettek közösen a barátokkal. Nem kell különleges konyhaművészeti alkotást kreálnod, inkább készíts valami egyszerűt, de finomat!

HarmoNet tipp: ha a munkahelyi közösség része akarsz lenni, akkor segítened kell a többieknek!

Mérleg (IX. 24 - X. 23.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.január 17-től 23-ig

Ötletesen oldod meg a munkahelyi feladataidat, és szükséged is lesz a találékonyságodra. Be kell osztanod az idődet, és az energiáddal is takarékoskodnod kell, hiszen a feladatok is megszaporodnak. A magánéletedben arra vágynál, hogy sok figyelmet és szeretetet kapj.

Amikor azt tapasztalod, hogy senki sincs tekintettel a munkádra és az igényeidre, akkor csalódottá válhatsz. Jó ötlet, ha ráveszed családtagjaidat, hogy vállaljanak részt a házimunkákból is. Így neked is több időd maradhat magadra.

HarmoNet tipp: ha folyton csak adsz, akkor kimerülnek az erőforrásaid! Néha kapnod is kell!

Skorpió (X. 24 - XI. 22.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.január 17-től 23-ig

Előnyös lenne, ha sokkal kedvesebb lennél munkatársaiddal. Ha túlságosan sokat morogsz a munkahelyeden, akkor tönkremehetnek a kapcsolataid. Az ilyen károkat, pedig nehéz helyrehozni! Megtörténhet, hogy munkatársaidnak szükségük van a segítségedre, és alakulhat úgy is, hogy Te fordulnál hozzájuk tanácsért.

Törekedj tudatosan arra, hogy jó legyen a hangulat a munkahelyeden. A magánéletedben sok kedvességet kaphatsz, azt tapasztalod, hogy családtagjaid törődnek veled. Kölcsönös most a segítőkészség.

HarmoNet tipp: szerelmi életed izgalmasan alakulhat, - energiát meríthetsz belőle!

Nyilas (XI. 23 - XII. 21.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.január 17-től 23-ig

Általában érdeklődően kommunikálsz munkatársaiddal, pont ezért furcsa, hogy a napokban nyersebben fogalmazol. Hajlamos leszel rá, hogy magadba zárkózz, ami máskor egyáltalán nem jellemző rád. A magánéletedben ideje már tisztázni az ellentéteket, de próbáld meg jó hangulatban megbeszélni kedveseddel, ami a szívedet nyomja.

Most megtalálhatjátok a hangot egymással, ami hosszabb időre is garantálhatja, hogy a kapcsolatotok működőképes lesz, sőt nagyon kellemesen alakul.

HarmoNet tipp: ha szeretnéd, hogy jól működjön a párkapcsolatod, akkor energiát kell bele fektetned!