Bak (XII. 22 - I. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.november 21-től 27-ig

Vágysz már egy kis pihenésre, szükséged van a szabadságra! Kérj a munkahelyeden néhány napot és menjetek el kedveseddel egy kisebb kirándulásra! A legjobb, ha együtt döntitek el, hogy hová is mentek, a lényeg, hogy együtt legyetek pár napot. Fontos, hogy legyen alkalmatok aktív és passzív pihenésre is.

Tegyetek egy hosszabb túrát a hegyekben és az utána következő napot lustálkodjátok végig! Jó beszélgetésekre nyílhat alkalmatok, közelebb kerülhettek egymáshoz! Fontos az együtt töltött idő!

HarmoNet tipp: gondolkozz el, hogy a szakmádban milyen fejlődési lehetőségek vannak!

Vízöntő (I. 21 - II. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.november 21-től 27-ig

Ellenállhatatlan vágyat érezhetsz, hogy pontos útmutatást kérj a felettesedtől, úgy érezheted, hogy tisztábban kellene látnod a feladataidat. Ez jó taktika, - főnököd is látja, hogy valóban érdekel a munkád! A magánéletedben sok, színes programra vágysz, melyeket családoddal osztanál meg.

Azt tapasztalhatod, hogy nincs közöttetek egyetértés abban, hogy mivel töltenétek el szívesen az időtöket. Így előfordulhat, hogy inkább otthon maradtok. Figyelj jobban, most könnyen alakulnak ki félreértések!

HarmoNet tipp: ne várd el senkitől, hogy félszavakból is megértsen! Fogalmazz világosabban és pontosabban!

Halak (II. 21 - III. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.november 21-től 27-ig

"

Szívesen bővítenéd szakmai tudásodat, felettesednek is tetszene, ha látná, hogy valóban érdekelnek a fejlődési lehetőségek. Nézz utána a képzéseknek és kiderülhet, hogy akad, ami testhezálló számodra. A magánéletedben igaz lehet, hogy makacsabb hangulatban vagy, az alkalmazkodás sem megy könnyen számodra.

Ha vita alakul ki a családban, akkor érdemes tudatosan törekedned a kompromisszumos megoldásra. Fontos, hogy megmutasd: Te is képes vagy rá, hogy engedményeket tegyél!

HarmoNet tipp: mutasd ki családtagjaid felé, hogy fontosnak tartod a békés hangulatot!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.november 21-től 27-ig

A munkahelyeden kiderülhet, hogy tovább kell képezned magad annak érdekében, hogy versenyben tudj maradni. Használd ki a lehetőséget, hiszen minden információnak, tanulmánynak örülsz, úgy érzed, hogy a megszerzett tudás hasznodra van. A magánéletedben sor kerülhet rá, hogy kedveseddel közösen menjetek szórakozni.

Tegyétek meg ezt a napokban, hiszen később nem biztos, hogy ráérsz majd. Kedvesednek sokat jelent, ha törődsz vele! Mutasd meg, hogy figyelmes vagy!

HarmoNet tipp: a közös szórakozás megerősítheti a párkapcsolatot! Ha megosztjátok az élményeket, akkor szorosabb lesz a kötődés!

Bika (IV. 21 - V. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.november 21-től 27-ig

Érdeklődő hangulatban leszel a napokban és ez alkalmat ad arra is, hogy sokat tanulj. A munkahelyeden elleshetsz a tapasztaltabb munkatársaidtól új módszereket is, melyek jelentősen megkönnyítik a mindennapjaidat, hatékonyabbá tehetnek. A párkapcsolatodnak jót tenne néhány nap, amit csak kettesben tölthetnétek el, kedveseddel.

Lehet, hogy csinálnotok kellene egy hosszú hétvégét, melybe beleférne egy rövidebb utazás is. Ez segítene abban, hogy egymásra hangolódjatok, amire már régen volt alkalom!

HarmoNet tipp: ha teszel egy kisebb utazást kedveseddel, akkor szép élményekkel lehetsz gazdagabb!

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.november 21-től 27-ig

Szívesen tanulnál valami újat, de szűknek érzed a lehetőségeidet, hogy az ismereteid kibővíthesd. Lehet, hogy nem informálódtál még eleget a témát illetően és ezért nem találtad meg még magadnak a testhezálló tanfolyamot, képzést. Ha sikerül megkeresned a jó irányt, akkor a szakmai értéked is megemelkedhet a munkaerőpiacon.

Magánéletedben fontos lehet, hogy ne csak saját magaddal törődj, ne csak a saját céljaidat tartsd fontosnak! Mutasd meg kedvesednek, hogy fontosak neked a közös törekvések.

HarmoNet tipp: találd meg a megoldást, amivel Te is elégedett vagy és kedvesednek is kedvére van!

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.november 21-től 27-ig

Pozitívan viszonyulsz a munkahelyi ügyekhez, ez alkalmat ad neked a továbbfejlődésre is. Talán a nehezebb feladatokat megbeszélhetnéd a tapasztaltabb kollégáiddal. Tanulási vágyad jót tehet a munkakapcsolataidnak is, hiszen munkatársaid úgy érzik, hogy tiszteled a szakmai tudásukat.

Szerelmi életedre, magánéletedre jóval kevesebb időd jut, mint szeretnéd. Párod többször is mondhatja, hogy vágyik a közös időtöltésre, de vissza kell utasítanod, hiszen egyszerűen nincs most lehetőséged, hogy szórakozni menj.

HarmoNet tipp: ne bántsd meg kedvesedet! Ha nincs időd foglalkozni a párkapcsolatoddal, akkor is mutasd ki a szeretetedet!

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 23.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.november 21-től 27-ig

Munkahelyi életedet áthatja a vágy, hogy tovább fejlődhess szakmailag. Kérj tanácsot a felettesedtől, hogy milyen továbbképzést tartana kifizetődőnek a Te esetedben. A magánéletedben jellemző lehet, hogy, még ha akarnál, sem tudnál kitérni a kísértések elől.

Több olyan flörtpartnerrel találkozhatsz, akik nagyon vonzóak számodra, - felkavarhatnak a szerelmi lehetőségek. Ha fegyelmezett vagy és ragaszkodsz állandó kapcsolatodhoz, akkor talán el tudsz menni a vonzó alkalmak mellett.

HarmoNet tipp: tölts több időt kedveseddel! Rájöhetsz, hogy még mindig érdekes számodra!

Szűz (VIII. 24 - IX. 23.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.november 21-től 27-ig

Ötletes vagy a munkádban, lehetnek olyan gondolataid is, melyek előbbre viszik a munkádat. Rájöhetsz, hogy miként lehetnél hatékonyabb, hogyan végezhetnéd el gyorsabban a feladataidat. Az ölteteket érdemes megosztanod feletteseiddel, munkatársaiddal is.

A magánéletedben arra vágysz, hogy kedvesed egyben a barátod is legyen, szeretnél vele többet beszélgetni, megosztani az élményeket. Új programokra vágysz, amelyek mindkettőtöknek örömet jelentenek, - fontosak a közös élmények!

HarmoNet tipp: keressétek meg a közös kedvteléseket! Minél több élményt osztotok meg, annál erősebb lesz a kapcsolat!

Mérleg (IX. 24 - X. 23.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.november 21-től 27-ig

Nyitott hangulatban leszel, - intézz el minden olyan feladatot a munkahelyeden, mely megköveteli a rugalmasságodat. A fontos telefonhívásokat is érdemes sorra kerítened. Igaz, számolnod kell azzal, hogy figyelmetlenebb lehetsz! 

A magánéletedre kevés időd marad, de ha jól szervezed meg a napjaidat, akkor mégiscsak lehet alkalmatok egy kis közös szórakozásra, vagy beszélgetésre. Amikor együtt vagytok, akkor mutasd ki az örömödet! Ne foglalkozz mással, máskor intézd el a telefonjaidat!

HarmoNet tipp: nem az együtt töltött idő mennyisége számít, hanem sokkal inkább a minősége!

Skorpió (X. 24 - XI. 22.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.november 21-től 27-ig

Ideje nyitottabbá válnod a munkád területén, sok újat tanulhatsz a munkatársaidtól! Figyeld meg, hogy melyek azok a feladatok, amelyekben hatékonyabbak és hasznosítsd a munkamódszereiket. Így lassan, de biztosan Te lehetsz a legeredményesebb a munkahelyeden!

Magánéletedben itt az alkalom, hogy a legjobb formádat nyújtsd kedvesednek! Megteheted, hogy teljesen új külsőt varázsolsz magadnak, hiszen a megújulás mindig izgalmasabbá teszi a párkapcsolatot!

HarmoNet tipp: válassz egy új frizurát! Ezzel egészen új karaktert kaphat az arcod!

Nyilas (XI. 23 - XII. 21.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.november 21-től 27-ig

Magas mércét állíthatsz magadnak, egészen maximalista módon kezeled a munkádat. Ne keseredj el, ha nem sikerülnek tökéletesen a feladataid. Ha szigorú vagy magaddal, akkor teljesen elmehet a munkakedved! A magánéletedre jellemző, hogy szenvedélyes vagy!

Jóval több kedvességre tartasz igényt szerelmedtől és ha ezt nem kapod meg, akkor könnyen leszel veszekedős! Ha úgy érzed, hogy feszült vagy, akkor sétálj egy jó nagyot a friss levegőn! A mozgás mindig csökkenti a indulatokat!

HarmoNet tipp: nem baj, ha vitatkoztok kedveseddel, de azért ne mondjatok sértő mondatokat!