Bak (XII. 22 - I. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.február 20-tól 26-ig

Nagyon érdeklődően viszonyulsz a munkatársak problémáihoz, s ez népszerűvé tehet a munkahelyeden. Még azokat a panaszokat is végighallgatod, amelyek nem is szorosan a munkával kapcsolódnak, hanem inkább magánjellegűek. Óvakodj azonban attól, hogy tanácsokat osztogass! A magánéletedben nagyon vonzó vagy, s sok dicséretet kaphatsz! Ezeknek az elismeréseknek most mégsem örülsz maradéktalanul, hiszen nem nagyon hiszel a saját vonzerődben. Éppen ezért gyanakodva fogadhatod a bókokat.

HarmoNet tipp: erősítsd meg az önbizalmadat azzal, hogy felveszed azt a ruhát, amelyben a legjobban tetszel saját magadnak!

Vízöntő (I. 21 - II. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.február 20-tól 26-ig

Úgy érezheted, hogy a munkahelyeden nem tudod hasznosítani a képességeidet. Nem érzed igazán jól magad, úgy gondolod, hogy valami más az, ami igazán boldoggá tenne. Lehet, hogy körül kellene nézned a munkaerőpiacon, - találd meg a neked való állást! A magánéletedben előtérbe kerülhetnek az elfogadó, szeretetteljes beszélgetések, ami hosszabb távon is jót tehet a kapcsolatodnak. Emellett rengeteg szenvedély lesz a szerelmi életedben, ami nagyon izgalmas lehet számodra! Tölts minél több időt kedveseddel!

HarmoNet tipp: varázsold újjá a párkapcsolatodat! Ebben segíthet, ha a külsődet is megújítod kissé!

Halak (II. 21 - III. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.február 20-tól 26-ig

"

A héten nem jellemző rád, hogy óriási munkakedved lenne, s ha mindenképpen be kell menned a munkahelyedre, akkor inkább egyedül dolgozol. Akár plusz tehernek érezheted a munkatársaiddal való kapcsolattartást, nem vagy túl beszédes hangulatban! Ez rányomhatja a bélyegét az egész napodra, s a magánéletedben sem vagy túl közlékeny. Kedveseddel is elég visszafogottan viselkedsz, azt hiheti, hogy haragszol rá valamiért. Mondd el neki, hogy egyszerűen csak fáradt vagy, pihenésre van szükséged!

HarmoNet tipp: biztosítsd magadnak egy szabad délutánt, amikor senkihez sem kell alkalmazkodnod!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.február 20-tól 26-ig

Szorosabbra szeretnéd fűzni a munkakapcsolataidat, ezért rendkívül kedvesen viselkedsz a munkahelyeden. Akár feladatokat is átvállalsz a többiektől, megvan az energikusságod ahhoz, hogy többet dolgozz, mint munkatársaid. Azt tapasztalod, hogy jelentősen megnövekszik a népszerűséged, s a munkahelyi légkör is javulhat! A magánéletedben egy kicsit hallgatagabb lehetsz, mire esténként hazaérsz, nagyon elfáradhatsz. Kedvesed nem tudja mire vélni, hogy ennyire "morgós" hangulatban vagy!

HarmoNet tipp: ha semmi kedved a közös szórakozáshoz kedveseddel, akkor mondd meg egyenesen, hogy fáradt vagy!

Bika (IV. 21 - V. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.február 20-tól 26-ig

Nagyon kreatívan dolgozol a munkahelyeden, bár ezt nem díjazzák különösebben a feletteseid. Jutalmat nem fogsz kapni az ötletességedért, de legalább a saját munkádat meggyorsíthatod. Arra is lesz energiád, hogy egy kicsit átstrukturáld a munkád területét, sokkal könnyebbé teheted a napi feladatokat. A magánéletedben egy kicsit visszahúzódóbb lehetsz, nincs kedved beszélgetni szerelmeddel. Akár "morcosnak" is láthat, holott csak arról van szó, hogy szótlanabb és fáradtabb vagy a megszokottnál.

HarmoNet tipp: ki kellene pihenned magad! Ha hosszú távon ennyire levert vagy, az a kapcsolataidnak sem tesz jót!

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.február 20-tól 26-ig

A napokban fontos, hogy ne várd el másoktól, hogy kitalálják a gondolataidat! A kommunikációd minősége nagyon erőteljesen befolyásolhatja a munkádat és a magánéletedet is! Ha sikerül megtalálnod a hangot a munkatársaiddal, akkor könnyebben dolgoztok majd együtt. Ha, pedig leülsz tárgyalni a feletteseiddel, akkor akár új munkafeltételeket is kialakíthatsz. A családi életedben már egy kicsit hallgatagabb módon viselkedsz, s ennek az oka abban keresendő, hogy estére nagyon elfáradhatsz.

HarmoNet tipp: ha kilépsz a munkahelyedről, akkor igyekezz tudatosan is ráhangolódni a családodra, tedd le a munkahelyi gondokat!

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.február 20-tól 26-ig

Érdeklődő hajlamod maximálisan kibontakozhat a napokban, s ezt a munkád során is kibontakoztathatod. Jobban hajlasz arra is, hogy meghallgasd munkatársaid, feletteseid véleményét, s végig is gondold ezeket az információkat. Ennek eredményeképpen kifejezetten együttműködő lehet a viselkedésed, s ez még nagyon sok hasznot hozhat neked. Szerelmi életedben jellemző lehet, hogy valami másra, újra vágysz, s ez az igény könnyen sodorhat bele egy új és szenvedélyes viszonyba, amely új élményeket tehet hozzá az életedhez.

HarmoNet tipp: mielőtt új viszonyt vállalsz fel, érdemes elgondolkodnod azon, hogy ez valóban belefér-e az életedbe!

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 23.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.február 20-tól 26-ig

Türelmesebbnek kell lenned a munkahelyeden, hiszen aprólékos feladatokra is számíthatsz. A "szöszölős" munka nem a Te világod, tehát kénytelen leszel egy kis nyugalmat magadra erőltetni. Talán az időddel is okosabban kell majd bánnod, azt tapasztalhatod, hogy hajlamos vagy "elúszni" a feladatokban. A magánéletedet a végtelen szenvedély jellemezheti, nagyobb szükséged van kedvesed társaságára, mint máskor. Erotikus értelemben is sokkal érzékenyebb és fogékonyabb vagy, s rengeteg energiát meríthetsz a párkapcsolatodból.

HarmoNet tipp: az erotika nagyon fontos helyet képvisel a párkapcsolatodban! Adj lehetőséget magadnak a szenvedélyre!

Szűz (VIII. 24 - IX. 23.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.február 20-tól 26-ig

Alkalmas az időszak arra, hogy új terveidet elindíthasd a megvalósulás felé. Főleg a hivatásodban léphetsz nagyot előre, bár igaz, hogy túlságosan is kemény vagy önmagadhoz, s még akkor is teljesítményt akarsz kicsikarni magadból, amikor már pihenned kellene. Így azt tapasztalhatod, hogy idővel csökken a munkabírásod, hiszen nem vagy tekintettel a saját igényeidre. Magánéletedben arra lenne szükséged, hogy sokkal több időt tölthess a barátaiddal, hiszen már nagyon régen szórakoztál velük együtt, s kezdenek a kapcsolataid kihűlni.

HarmoNet tipp: ha nem akarsz eltávolodni a kedvesedtől, akkor mutasd ki valamilyen formában felé a ragaszkodásodat!

Mérleg (IX. 24 - X. 23.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.február 20-tól 26-ig

Végre megengeded magadnak, hogy egy kicsit az érzelmeidről is beszélj, hiszen nagyon nyitott vagy a szeretetteljes beszélgetésekre. Ezt a hajlamodat a leginkább magánéletedben tudod hasznossá tenni, hiszen már elég régen mondtad ki nyíltan, hogy nagyon fontosak neked a családtagjaid. Különösen előnyös, ha kedvesednek teszel egy szerelmi vallomást, s újra kimondod, hogy ragaszkodsz hozzá. Ez a nyíltság rendkívüli módon megerősítheti a kapcsolatodat, s végül egészen egymásra tudtok majd hangolódni.

HarmoNet tipp: a legfontosabb egy kapcsolatban, amit a hétköznapok során teszel! De azért nem árt néha megfogalmazni az érzelmeidet!

Skorpió (X. 24 - XI. 22.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.február 20-tól 26-ig

Sok megbeszélésed válhat aktuálissá a munkahelyeden, s ez nagyon időigényes lehet. Azt tapasztalhatod, hogy annyi aprósággal kell törődnöd, hogy nem marad időd a napi feladatokra. Ahhoz, pedig, hogy bennmaradj munkaidő után is, nem sok kedved van! A magánéletedben végtelen szenvedély a jellemző rád, párkapcsolatod nagyon felfrissülhet. Ha régi a kapcsolatod, akkor is azt tapasztalhatod, hogy újra nagy hatással vagytok egymásra, s ez igaz lehet testi és lelki értelemben is. Akkora vonzerővel rendelkezel, hogy néhány új kapcsolati lehetőség is jöhet az életedbe!

HarmoNet tipp: ha megteheted, akkor utazz el kedveseddel néhány napra! Nagyon vágytok arra, hogy csak egymással foglalkozhassatok!

Nyilas (XI. 23 - XII. 21.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.február 20-tól 26-ig

Több pénz állhat a házhoz, ami nagyon jó lehet arra, hogy régóta dédelgetett álmaidat megvalósíthasd. Fordíts a saját céljaidra egy meghatározott összeget, ami csak arról szól, hogy Te jól érezd magad! Ha már nagyon régen szeretnél megvenni magadnak valamit, akkor engedd meg magadnak, hogy a saját igényeidet is kielégítsd. Párkapcsolatodban egy kicsit szeszélyesebben nyilvánulsz meg a napokban, s kedvesed nem tudja, hogy hogyan igazodjék el a viselkedéseden. Az ilyen időszakokban sokat jelentenek a tisztázó beszélgetések.

HarmoNet tipp: ha feszült vagy, akkor keresd meg ennek az okát, aztán beszéld meg a pároddal is, hogy mi a gondod!