Bak (XII. 22 - I. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.július 25-től 31-ig

Arra vágysz, hogy könnyebb lehessen az életed a munkahelyeden, hiszen úgy gondolod, hogy mostanában túlságosan sok terhet raktak a vállaidra. Megengedheted magadnak, hogy lazíts egy kicsit, de azért a feladataidat vedd komolyan, ne csússz a határidőkkel!

A magánéletedben szívesen szervezel érdekes programokat családtagjaidnak, jó ötlet lehet például egy közös utazás. Gyermekeid nagyon örülnének a mozizásnak is! Ha ki tudsz venni egy szabadnapot, akkor az egész napos strandolás a legjobb élmény!

HarmoNet tipp: a nyár a pihenés ideje! Nem most kell indulnod a munka hőse éremért!

Vízöntő (I. 21 - II. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.július 25-től 31-ig

Jól kommunikálsz, s ez lehetőséget adhat neked arra, hogy előnyöket harcolj ki a munkahelyeden. Gondold végig, hogy milyen kérdésekben kellene egyeztetned a főnököddel, s ha alkalom adódik, akkor ne habozz kihasználni a lehetőséget! A magánéletedben, több konfliktusban lehet részed.

Elképzelhető, hogy apróságok miatt robban ki a veszekedés, amelyet aztán nagyon megbántok. A lényeg, hogy ne keressetek bűnbakot, ne lássatok egymásban ellenséget. A házastársi feszültségeket oldhatja egy őszinte beszélgetés.

HarmoNet tipp: néha tiszta vizet kell önteni a pohárba. Tedd meg az első lépést a beszélgetés felé!

Halak (II. 21 - III. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.július 25-től 31-ig

"

Most lényeges, hogy mennyire vagy baráti kapcsolatban munkatársaiddal. A jó hangulat nagyon pozitív, de a magánéletedet ne beszéld ki a többieknek! Ha így teszel, akkor kiszolgáltatott helyzetbe kerülhetsz, észreveheted, hogy pletykák céltáblája lettél!

Ha hazaérsz, akkor gondoskodj gyakran szórakozásról, amit családtagjaiddal oszthatsz meg. Vegyél társasjátékokat gyermekeidnek, amellyel az egész család örömmel játszik. Egy kiadós kirándulás is közelebb hozhatja egymáshoz a családtagokat.

HarmoNet tipp: ha otthon egy kicsit "leült" a hangulat, akkor rázd fel családtagjaidat!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.július 25-től 31-ig

Változékonyak a hangulataid, időnként egészen szélsőséges hangulatingadozásaid vannak. Munkatársaid nem igazán tudják, hogy miként kezeljék a "szeszélyességedet". A magánéletedben meglehetősen szürkének érzed a hétköznapokat, - nagyon kellene már valami, ami felpezsdíti az életedet.

Ilyen lehet egy kisebb utazás, csinálj egy hosszú hétvégét, a családoddal! Olyan helyre menjetek pihenni, ami a család minden tagjának megfelel! Ha elutaztok, akkor kapcsold ki a telefonodat!

HarmoNet tipp: ha kisebb gyermeked van, akkor menjetek bababarát szállodába!

Bika (IV. 21 - V. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.július 25-től 31-ig

Ha komoly célokért küzdesz a munkahelyeden, akkor szükséged lesz munkatársaid támogatására! Előkelő helyed lehet a csapatban, de Te vezető pozícióra vágysz! Adj magadnak időt arra, hogy megvalósítsd az álmaidat! A magánéletedben fontos, hogy ne törj bele a hétköznapok szürkeségébe.

Alig jut időd kedvesedre, hiszen annyi a tennivalód, hogy ki sem látszol belőle. Ügyelj arra, hogy az egy-két óra, amit együtt töltötök, valóban örömteli és boldog lehessen! Mutasd meg, hogy örülsz a társaságának!

HarmoNet tipp: most szükség van rá, hogy szavakkal is kifejezd az érzelmeidet!

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.július 25-től 31-ig

Semmi kedved most csapatban dolgozni, de mégis alkalmazkodnod kell munkatársaidhoz! Jobb, ha igyekszel jó képet vágni a közös feladatokhoz, hiszen a morcossággal, kedvetlenséggel csak elmérgesíted a helyzetet! Harmonikusak maradhatnak a munkahelyi kapcsolataid, ha elfogadod, hogy most nem dolgozhatsz egyedül.

A magánéletedben nem vagy túl optimista hangulatban, leginkább kedvesed hiányosságaira figyelsz oda. Így elég gyakran lehetsz csalódott. Koncentrálj inkább arra, ami jó a kapcsolatodban.

HarmoNet tipp: ha nem tetszik kedvesed rossz szokása, akkor ezt szépen is megmondhatod neki!

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.július 25-től 31-ig

Fontos, hogy a kapcsolataid mindig működőképesek legyenek, s még inkább így van ez, ha üzlettel foglalkozol! Gondozd igényesebben az ismeretségeidet, hiszen munkalehetőséget, vagy pénzt jelenthetnek neked! A magánéletedben igaz lehet, hogy szinte minden idődet kedveseddel töltenéd, - nagyon érzéki hangulatban lehetsz!

Annyira birtokolni akarod Őt, hogy könnyen féltékennyé válhatsz. Ez, pedig garantáltan nem használ a kapcsolatodnak. Óvakodj attól, hogy szerelmedet elszámoltasd az idejével!

HarmoNet tipp: a "zöldszemű szörny" sok kapcsolatot tönkretett már! Ne hagyd, hogy veled is megtörténjen!

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 23.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.július 25-től 31-ig

Minden erőtartalékodra szükséged lesz, ha át akarod átvészelni valahogy a következő napokat. Annyira fáradt lehetsz, hogy minden egyes szabad percedet pihenésre kellene fordítanod. Ha teheted, akkor feküdj le korábban, s aludd ki magad jó alaposan! A magánéletedben is sokkal kedvetlenebb, morcosabb lehetsz, nincs türelmed, kedvesedhez.

Ez akár veszekedésekhez is vezethet, amelyek azért robbannak ki, mert nincs energiád a kapcsolatodra. Megteheted, hogy kedvesed türelmét kéred!

HarmoNet tipp: beszélj őszintén a problémáidról! Mindenkinek lehetnek rosszabb időszakai!

Szűz (VIII. 24 - IX. 23.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.július 25-től 31-ig

Te olyankor is hajlandó vagy túlórázni, ha nem kapsz ezért plusz pénzt. Most azonban anyagi szinten is eredménye lehet a plusz munkának! Könnyen előfordulhat, hogy pénz áll a házhoz, ami elégedettséggel tölt el. Ha főnököd jutalmat ad neked, akkor ne csak a pénzt lásd a gesztusában, hanem a megbecsülését is!

A magánéletedben már csak nyugalomra és gyengédségre vágysz. Különösen kedvesed figyelmére lehet szükséged! Amikor azt tapasztalod, hogy nincs ideje rád, akkor nagyon megsértődhetsz!

HarmoNet tipp: ha kedvesednek nincs hangulata a szerelemhez, akkor tedd magad még vonzóbbá!

Mérleg (IX. 24 - X. 23.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.július 25-től 31-ig

Határozottan képviseled az álláspontodat, mindenkit meggyőzöl. Most mindenki hallgat a szavadra, s ha ügyes vagy, akkor jó lehetőségeket kaphatsz az előrelépésre. A vezető pozíció, pedig olyan terület, ahol kivirágozhatsz! A magánéletedben izgalmakra vágysz, - örülnél, ha egy kicsit felpezsdülhetne az életed.

Ha kisebb gyermekeid vannak, akkor töltsetek több időt közös játékkal! A szerelem is bekopogtathat az ajtódon, de legalábbis egy flörtre mindenképpen van kilátás!

HarmoNet tipp: a játékos flört még nem bűn! Kicsit izgalmasabbá teheti az életedet!

Skorpió (X. 24 - XI. 22.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.július 25-től 31-ig

Rengeteg munka vár a napokban, ám nagyon ügyesen kezeled a feladataidat, jól osztod be az idődet. Okosan szervezed meg a napot, de még így is előfordulhat, hogy elúszol a teendőkkel. Ebben az esetben a legrosszabb megoldás az, ha fejetlenül kapkodni kezdesz.

A magánéletedben nagyon vágynál párod kedvességére és odafigyelésére, de azt tapasztalhatod, hogy most nincs szerelmes hangulatban. Megteheted, hogy közlöd vele, hogy mire lenne szükséged! Ha közli, hogy fáradtabb, akkor légy vele megértő!

HarmoNet tipp: ha unalmasnak érzed a kapcsolatodat, akkor tedd magad érdekesebbé!

Nyilas (XI. 23 - XII. 21.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.július 25-től 31-ig

Végre kapsz néhány pozitív visszajelzést a munkahelyeden, s ez erőt ad neked a további munkához. Ha ügyes vagy, akkor a jövedelmed is emelkedhet, hiszen felkérhetnek arra, hogy végezd el szabadságon lévő munkatársaid feladatait is. Mérlegeld okosan, hogy futja-e erre az erődből! 

A magánéletedben fontos lesz számodra, hogy érezd az összetartozás élményét családtagjaiddal. Ha teheted, akkor tölts minél több időt velük, de ilyenkor kapcsoljátok ki a tévét, s inkább egymásra figyeljetek!

HarmoNet tipp: ha néhány napig nem néztek tévét, akkor rájöttök, hogy milyen régen beszélgettetek egy jót!