Bak (XII. 22 - I. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.január 16-tól 22-ig

A munkahelyeden káosz van, összevissza módon alakulnak a viszonyok. Nem látod át, hogy ki, melyik feladatért felelős, és talán a munkatársak sem tudják teljes egészében, hogy mi is lenne a dolguk. Ha van hozzá kedved, akkor próbálj meg egy kis rendet teremteni, legalább a saját munkád tekintetében.

Magánéletedben szembekerülhetsz azzal, hogy kedvesed rendkívül sértődékennyé válik, és ráadásul teljesen ok nélkül. Lehet, hogy megpróbálsz viccesen közeledni hozzá, és a humor sem jut el hozzá, sőt vérig sértődik.

HarmoNet tipp: ha kedvesed éppen sértődékeny, akkor a béke érdekében bánj vele nagyon kedvesen!

Vízöntő (I. 21 - II. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.január 16-tól 22-ig

Könnyen előfordulhat, hogy most a konfliktusok megjelennek az életedben. Tény, hogy csak azt gondolod jónak és követendőnek, ami a Te fejedben született meg. Meg is teszel mindent annak érdekében, hogy munkatársaid, vagy családtagjaid kövessék a Te alapelveidet.

Emellett nem jellemző rád, hogy erőszakos lennél másokkal, sokkal inkább igaz, hogy addig beszélsz, amíg meg nem győzöd őket. Szelíden vagy erőszakod, de ezt is megunják előbb, vagy utóbb. Ne lepődj meg, ha fellázadnak!

HarmoNet tipp: akkor ideális a helyzet, ha az eseményekkel mindeni egyaránt elégedett!

Halak (II. 21 - III. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.január 16-tól 22-ig

"

A munkahelyeden makacs hangulatban vagy, nem tudod elviselni, hogy munkatársaid másképpen, más tempóban dolgoznak. Különösen akkor zavar az ilyesmi, ha együtt kellene dolgoznotok, és folyamatosan megéled, hogy kizökkentenek a ritmusodból.

Érthető, hogy feszült vagy, sőt egy idő után a dühödet sem tudod elrejteni. A magánéletedben végtelen gyengédségre vágynál, de itt sem jön össze a lelki egymásra hangolódás. Gyengédség helyett kedvesed igen erőteljes érzékiséggel közeledik hozzád.

HarmoNet tipp: néha előfordulhat, hogy a világ nem azt nyújtja, amire szükséged van!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.január 16-tól 22-ig

Határozott vagy, könnyedén megvéded az álláspontodat, de nehezebben tudsz a munkatársaiddal együtt dolgozni. Lehet, hogy csak a saját véleményedet vagy hajlandó elismerni, nehéz, hogy kompromisszumokat köss. A családtagjaiddal is lehet néhány vitád, ha meg is próbáljátok rendezni a konfliktust, nehezen megy.

Viszont erotikus értelemben fogékonyabb vagy, tehát tölts minél több időt kedveseddel! Zárkózzatok be és tegyetek meg mindent, amire mostanában nem volt időtök!

HarmoNet tipp: a feszültséget többféle formában is levezetheted! A legélvezetesebb módja a szex. 

Bika (IV. 21 - V. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.január 16-tól 22-ig

Vágysz rá, hogy elvonulj a világtól, most saját magaddal szeretnél törődni. Akár a szellemi elmélyülésre is nagyobb igényed lehet, elmerülhetsz mély témákban is, amelyek megkívánják, hogy száz százalékosan odafigyelj. Jobban vágysz arra is, hogy kényeztethesd magad, és ebben akár egy aromaterápiás fürdő is segíthet, ami kellemesen ellazít egy feszült nap után.

Valójában már az is feltöltődést jelenthet számodra, ha egy kicsit nem kell másokra figyelned, és végre lazíthatsz félórát. Ezt megteheted a kedvenc arcpakolásod alatt is.

HarmoNet tipp: alkalmat kell adnod magadnak rá, hogy feldolgozd a feszültséget! 

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.január 16-tól 22-ig

Az életed az örömteli kapcsolatokról szólhat, és ebbe még az is belefér, hogy új szerelem köszönt rád. Biztos, hogy szenvedélyes lesz, és egyben sok tanulságot hordoz majd. Ha meglévő, régi kapcsolatban élsz, akkor érdemes egy kis temperamentumot vinni bele, fontos számodra, hogy megéld a tüzes energiákat is.

Emellett le kellene ülnötök néha egy kicsit beszélgetni is. Nem megoldás, ha csak telefonon beszélgettek, vagy esténként félóra jut rá, hogy együtt legyetek. Legalább a hétvégéket osszátok meg!

HarmoNet tipp: meghozza a gyümölcsét, ha időt szánsz kedvesedre! Közelebb kerülhettek egymáshoz!

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.január 16-tól 22-ig

Minden és mindenki fontosabb neked, mint Te saját magadnak, mások igényeit hajlamos vagy a saját szükségleteid elé helyezni. Munkahelyeden odafigyelsz a munkatársaidra, és érzelmileg is nyitott vagy feléjük. A segítőkészséged meghozza az eredményét, hosszabb távon is működő, jó munkakapcsolatokat alakíthatsz ki.

Közben önmagadról elfelejtkezhetsz, de érdemes tudatosan odafigyelned, hogy Te is lazíthass néha egy kicsit. Ha üzleti tárgyalásod adódik, akkor ne tegyél olyan engedményeket, amelyeket később megbánsz.

HarmoNet tipp: gondold végig, hogy mit ígérsz másoknak! Nehogy elveszítsd a hitelességedet! 

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 23.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.január 16-tól 22-ig

Titokzatos hangulatba kerülsz, keveset árulsz el magadról. Lehet, hogy nagy igényed támad arra is, hogy egyedül lehess, és végre egy kis levegőhöz juthass. Szerencsére ezt az igényedet a világ is támogatja, megértik, hogy időre van szükséged önmagad számára, és nem kell erőszakos módon érvényesítened a vágyadat, hogy befelé is tudj fordulni.

A szerelmi életedben kaphatsz egy vonzó alkalmat, hogy titkos, és izgalmas kalandba bonyolódj, ami akár még gazdagíthatja is az életedet. A lényeg, hogy a helyén kezeld a kapcsolatot.

HarmoNet tipp: mielőtt belebonyolódsz egy izgalmas kalandba, gondold végig, hogy van-e rá egyáltalán időd!

Szűz (VIII. 24 - IX. 23.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.január 16-tól 22-ig

Akaratosabb, makacsabb hangulatban vagy, ami nem segíti elő, hogy együtt tudj működni másokkal. A munkahelyeden is tapasztalhatsz feszültségeket, megjelenik a széthúzás a közösségben, amelyben most amúgy is nehezebben találod meg a helyedet.

A magánéletedben azt tapasztalhatod, hogy kedvesed nem úgy látja a mindennapi ügyeket, ahogyan Te, és bárhogyan is akarod, hogy hozzád idomuljon, ez nem minden esetben jön össze. Ha nyitott vagy, és meghagyod a szabadságát, akkor könnyebb dolgod lesz.

HarmoNet tipp: nem hajlasz a toleranciára, de érdemes tudatosabban odafigyelned másokra!

Mérleg (IX. 24 - X. 23.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.január 16-tól 22-ig

Temperamentumos hangulatban vagy, ami előnyös lehet, ha meg szeretnéd védeni az álláspontodat, de hátrányos, ha másokkal akarsz együtt dolgozni. Lehet, hogy csak a saját véleményedet vagy hajlandó elismerni, és éppen ezért lehet neked most nehéz, hogy kompromisszumokat köss. Akár a családtagjaiddal is lehet néhány vitád, - előfordulhat, hogy a nézeteitek szembekerülnek egymással.

Ha leültök beszélgetni, akkor is nehezen egyeztek meg a megoldásban. Neked is alkalmazkodnod kell, csak így születhet jó megoldás!

HarmoNet tipp: könnyebben megy majd az alkalmazkodás, ha megpróbálod megérteni a munkatársaidat!

Skorpió (X. 24 - XI. 22.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.január 16-tól 22-ig

Makacs hangulatban leszel, és a magánéletedben, valamint a munkahelyeden is képtelen vagy a kompromisszumokra. Lehet, hogy észre sem veszed azt, hogy kissé idejétmúlt a szokásrendszered, a hajlékonyság nem jellemző rád. Érdemes lenne tudatosan kezelned a témát.

Ha azon kapod magad, hogy mereven ragaszkodsz az elképzeléseidhez, akkor vizsgáld meg, hogy vajon ténylegesen ez-e a célravezető megoldás. Legalább gondold át, hogy mi lenne, ha újítanál kicsit! Kezdd kis lépésekben!

HarmoNet tipp: az előrejutáshoz, és az eredményekhez szükséged van másokra is!

Nyilas (XI. 23 - XII. 21.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.január 16-tól 22-ig

Feszült vagy, és ez rányomja a bélyegét a mindennapokra. A munkahelyeden is morcosabb vagy, de ezt azzal próbálod megoldani, hogy csak a legfontosabb teendőidre koncentrálsz. Nem sokat törődsz munkatársaid lelkével, erre már nincs is igazán energiád.

A magánéletedben is nehezebben hangolódtok egymásra kedveseddel, nem illeszkedik a hangulatotok. Amikor Te vagy kedves hangulatban, akkor Ő sokkal morcosabb, és ez időnként fordítva is igaz lehet. Valahogy nem találjátok a hangot.

HarmoNet tipp: az empatikusabb hozzáállás sokat segíthet! Legalább tegyél úgy, mintha figyelnél másokra!