Bak (XII. 22 - I. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.május 23-tól 29-ig

Sok lehet a munka mostanában, de Te észre sem veszed, hiszen minden pillanatát élvezed a munkádnak, s szinte vágysz a kihívásokra, melyekből juthat elég minden napra. Kedvesed nagyon toleráns hangulatban lehet, s nem szólja meg "munkamániádat", sőt akár tőle kaphatod a legtöbb támogatást, s kapcsolatodból töltheted fel magad energiával nap, mint nap.

Becsüld meg partnered, s mutasd ki felé érzelmeidet. Akár apró ajándékkal is meglepheted, valami kis semmiséggel, amiről jól tudod, hogy régóta vágyik rá!

HarmoNet tipp: lepd meg kedvesed egy finom vacsorával, s készítsd neki a kedvenc ételét!

Vízöntő (I. 21 - II. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.május 23-tól 29-ig

A napokban gondjaid lehetnek az időbeosztásoddal, s úgy érezheted, kevés lehet egy nap a rengeteg munkára, mellyel megbízhatnak. Megfelelő szervezés mellett azonban, minden teendődet maradéktalanul elvégezheted. Magánéletedben igazi harmónia uralkodhat, s semmi sem teheti tönkre ezt az idilli hangulatot!

Érdemes lehet több programot szerveznetek, s élvezni az együtt töltött időt. Remek ötlet lehet, ha ellátogattok a moziba, s megnéztek egy olyan filmet, melyre mindketten kíváncsiak vagytok!

HarmoNet tipp: válasszatok olyan mozit, ahol páros székbe ülhettek, így élvezve az előadást!

Halak (II. 21 - III. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.május 23-tól 29-ig

"

A napokban kevesebb energiádba kerülhet munkádat elvégezni, mint általában szokott, ezért sok minden másra is juthat időd feladataid megoldása után. Akár a munkatársaidnak is tudsz segíteni olyan kérdésekben, melyekkel nehezebben boldogulnak.

Érzelmi életedben most választás elé kerülhetsz, hiszen nem minden alakulhat a terveid szerint, s el kell döntened, hogy hajlandó vagy-e lentebb adni az igényeidet, s kissé rugalmasabban kezelni kedvesed számodra bosszantó szokásait. Érdemes lehet leülnötök, s őszintén átbeszélni a dolgokat!    

HarmoNet tipp: gondolkodj el azon, mit vállalnál be a kapcsolat gördülékeny működéséért!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.május 23-tól 29-ig

Remekül megértetheted magad a napokban környezeteddel, s ez igaz lehet a munkahelyedre is, ezért ha van megbeszélnivalód munkatársaiddal, most érdemes előadnod a számukra, esetleg a konfliktus helyzeteket is ajánlott lehet tisztázni, hiszen sokkal diplomatikusabban tudod előadni véleményedet is.

Magánéletedet felforgathatja a változás szele, s könnyen szerelembe eshetsz egy olyan személy iránt, akit csak most ismertél meg, de olyan hamar egy hullámhosszra kerülhettek, hogy ez nem számít!

HarmoNet tipp: legyél rugalmasabb, és legyél Te, aki kezdeményez az élet bármely területén!

Bika (IV. 21 - V. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.május 23-tól 29-ig

Most lehetőséged nyílhat közelebb kerülni a munkatársaidhoz, hiszen remek kapcsolat alakulhat ki köztetek a napokban, mely a közös munkát is nagyban előre lendítheti! Üljetek be valahová a munkaidő végeztével, s beszéljétek át a fárasztó napot!

Kedvesed egy kissé bosszús lehet a kimaradás miatt, de elejét veheted a zúgolódásnak, ha legközelebb Őt is magaddal viszed, s bemutatod kollegáidnak, így megismerhetik egymást, s elülhet a féltékenység, melyet irántuk táplál, s akár még neki is akadhat olyan a társaságból, akivel "egy húron pendül"!

HarmoNet tipp: legyél megértőbb partnered iránt, s beszéljétek át egyből, ha valami a szíveteket nyomja!

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.május 23-tól 29-ig

Hangulatod nem a legjobb a héten, s ezt bizony környezetedre is rávetítheted, hiszen munkatársaid is gyakran megihatják a levét borús kedvednek! A munkádnak sem használ, hiszen lassabb tempót diktálsz, ha el-elkalandozol.

Nem kellene ilyen negatívan állnod a helyzethez, hiszen rendeződni fog minden, s érdemes lenne leülnöd partnereddel, s alaposan átbeszélni, hogyan tudnátok orvosolni a kialakult helyzetet, s találjatok közösen kiutat! Az őszinte beszélgetés közelebb hozhat egymáshoz titeket, s ez az időszak összekovácsolhat benneteket!

HarmoNet tipp: a héten ne bízz a szerencsére semmit, s gondolj át minden lépésedet, mielőtt bármibe is beleugranál!

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.május 23-tól 29-ig

Nagyon elszántan szeretnéd bebizonyítani mindenkinek, hogy alkalmas vagy az általad olyannyira áhított posztra, s nem sajnálod az idődet, s az energiádat maximálisan belefektetni a feladataid elvégzésébe.

Ez természetesen felettesed szemében is nyilvánvaló lehet, s értékelni fogja, hogy ennyire elszántan igyekszel kivívni magadnak a feljebb lépést. Párodat azonban ne hanyagold el, s ne helyezz mindent a karriered mögé, mert ez később visszaüthet, igyekezz inkább megtalálni az egyensúlyt a kettő között!

HarmoNet tipp: tegyél pontot egy régen húzódó vitás ügyedre, mely rendkívül bosszant téged! 

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 23.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.május 23-tól 29-ig

Ne lepődj meg, ha munkahelyeden sűrűbben fogsz találkozni feletteseddel, de sajnos nem jutalomosztás, hanem épp az ellenkezője miatt. Könnyen előfordulhat, hogy valaki olyan miatt kell "tisztára mosnod magad, akiben teljesen megbíztál eddig.

Párkapcsolatodban akadhatnak kisebb viták, de hamar elcsitulnak, hiszen nagyon jó a kommunikáció köztetek, s mindent meg tudtok beszélni idejében, mielőtt "váló okká" nőné ki magát a neheztelésetek. Kapcsolatotokban pozitív jellegű változás állhat be a napokban!

HarmoNet tipp: közelebb kerülhetsz egy régi barátodhoz, aki ismét aktív részét képezheti életednek!

Szűz (VIII. 24 - IX. 23.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.május 23-tól 29-ig

Vidám hangulatnak örvendhetsz a napokban, s ez a munkába is elkísér, s kollegáid is átvehetik tőled pozitív rezgéseidet, ezáltal nagyon kellemes légkör teremtődhet az irodában! Empatikus jellemvonásod is virágzik a következő néhány napban, így ne lepődj meg, amennyiben többen hozzád fordulnak tanácsért, vagy szeretnék kipanaszkodni magukat neked!

Kedveseddel érdemes most több időt töltened, s ideje lenne kimozdulnotok kettesben egy romantikus estére, amely csak rólatok szól, így újra éleszthetitek a tüzet kapcsolatotokban!

HarmoNet tipp: figyelj jobban a pénzügyeidre, hiszen hajlamos lehetsz olyan dolgokra költeni, melyekre igazából nincs is szükséged!

Mérleg (IX. 24 - X. 23.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.május 23-tól 29-ig

Eredményes napok elé nézhetsz munkád terén, hiszen nagyon jó lehet a verbális meggyőző képességed mostanság. Ez teljesítményed növekedésével is járhat, ami rendkívül sikeressé tehet a szakmád terén.

Kapcsolatodban nyugodt napok várhatók, s érdemes lehet akár elutazni is valahová kedveseddel, hiszen egy kis levegőváltozás mindkettőtöknek jót tenne, különösen, ha csak kettesben lehettek néhány napon keresztül. Béreljetek ki egy kis, elhagyott faházat a hegyek között, s élvezzétek a természet nyugalmát, mely benneteket is átjár!

HarmoNet tipp: fordíts nagyobb figyelmet kapcsolatod felé, és mélyítsétek el érzelmeiteket egymás iránt!

Skorpió (X. 24 - XI. 22.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.május 23-tól 29-ig

Érdemes lenne kevesebb érzelmet vinned a munkába, s inkább a gyakorlatias oldalad elővenni, hiszen így gyorsabban, és pontosabban végezhetnéd a feladataidat! Tartsd meg ezeket a magánéletedre, s éld meg igazi női mivoltodat partnered mellett, s engedd neki is, hogy igazi férfi lehessen melletted.

Fontos, hogy ne borítsátok fel a szerepeket, s mindenki az legyen, aki lenni szeretne a kapcsolatban, s aki már az elején is volt, s ne akarj a kedvesed miatt megváltozni. Az összecsiszolódás nem változtat jellemeden, csak rugalmasabbá tesz!

HarmoNet tipp: fordulj magad felé, s vizsgáld meg, az vagy-e, aki lenni szeretnél!

Nyilas (XI. 23 - XII. 21.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.május 23-tól 29-ig

Nagyon sikeres napok előtt állhatsz a munkádat illetően, s minden feladatot, amit csak rád bíznak gyorsan, s hiba nélkül elvégzel. Kollegáiddal is remek kapcsolatot ápolhatsz, s szívesen dolgozol csapatban, hiszen együtt gyorsabban elmehet a nap.

Kedvesed most kissé elhanyagolva érezheti magát, hiszen leginkább a barátaid társaságára vágysz a napokban, s a szerelmes andalgáshoz most nem igazán érzel kedvet. Vonz a féktelen éjszaka, s szabadságról álmodozol, pedig partnereddel nagyon jól kijöhetsz, mégis kissé unalmasnak érzed kapcsolatodat.

HarmoNet tipp: remek lehetőség látogathat el hozzád, és amennyiben nyitott szemmel jársz, és élhetsz is vele!