Bak (XII. 22 - I. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.március 21-től 27-ig

Sok a munkád, eleged is lehet a hajtásból.  Mégsem teheted meg, hogy szabadságot veszel ki, hiszen számítanak rád. Szerencsére az energikusságod is megvan a többletmunkákhoz, így szokás szerint jól teljesítesz. A magánéletedben csendes hétköznapokra vágysz, semmi kedved a bulikhoz.

Ha adódik is alkalom a szórakozásra, túlságosan fáradt vagy ahhoz, hogy elmenj otthonról. Örülnél, ha kedvesed társaságában tölthetnél el néhány romantikus estét. Ez a kapcsolatotoknak is jót tenne!

HarmoNet tipp: bulizás helyett inkább beszélgessetek egy kicsit pároddal! Most sok újdonságot megtudhattok egymásról!

Vízöntő (I. 21 - II. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.március 21-től 27-ig

Általában nincs időd arra, hogy a kapcsolataiddal törődj. Most azonban eljött az ideje annak, hogy jobban odafigyelj a munkatársaidra! Ha megosztják veled a gondjaikat, akkor mutass figyelmet! A magánéletedben nagyon szenvedélyes vagy, ami tetszik kedvesednek. Ám a vitákat jobban kellene kezelned, hiszen sokszor belekötsz abba, amit szerelmed tesz.

Ez veszekedéseket is eredményezhet, s végül olyan szavak hagyják el a szádat, amelyeket nagyon megbánsz.  Ne sértsd meg szerelmedet, mert nehéz lesz helyrehozni!

HarmoNet tipp: ha kedvesen fogalmazol, akkor nagyobb az esély arra, hogy békében éltek!

Halak (II. 21 - III. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.március 21-től 27-ig

"

Annyi munkád lesz a napokban, hogy segítségre lehet szükséged. Megtörténhet, hogy neked is át kell vállalnod valamennyit a többiek munkájából. A legjobb, ha közösen, - csapatmunkában ? oldjátok meg a feladatokat. A kreativitásod hozzásegíthet a gördülékenyebb munkavégzéshez, bár nincs túl sok kedved az unalmas feladatokhoz.

A magánéletedben kitörnél a szürke hétköznapokból,- úgy érezheted, hogy ellaposodott a kapcsolatod. Ideje már közös programokat szerveznetek, kedveseddel!

HarmoNet tipp: teremtsd meg a lehetőséget a romantikára! Lepd meg egy kedves kis ajándékkal szerelmedet!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.március 21-től 27-ig

Ötletesen oldod meg a feladataidat, de szükséged is lesz az ügyességedre. Jobban be kell osztanod az idődet, nagyobb hatékonyságot kívánnak meg tőled a munkahelyeden. Nem most van itt az ideje annak, hogy kávézgatással töltsétek az időt! A jó hangulat előnyös, de ne bizalmaskodj a munkatársakkal!

A magánéletedben arra vágynál, hogy sok közös szórakozást, önfeledt percet oszthass meg családtagjaiddal. Gondoskodj néhány kellemes programról, amely mindenkit feldob.

HarmoNet tipp: menjetek ki végre a szabadba! Vidd el a családodat egy kellemes hétvégi kirándulásra!

Bika (IV. 21 - V. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.március 21-től 27-ig

Végre lesz időd arra, hogy szorosabbra fűzd a munkakapcsolataidat, sőt néhányból akár még barátság is lehet. Mindez jót tesz a csapatmunkának, jobban megismeritek egymást. A magánéletedben már eleged van a hétköznapok szürkeségéből, de egy ideig még nincs kilátás közös programokra kedveseddel.

Vagy neked nincs kedved ahhoz, hogy elmenjetek otthonról, vagy Ő fáradt. Előbb, vagy utóbb ezen változtatnotok kell!  Dobd fel valamivel a hangulatot! Lepd meg szerelmedet a kedvenc ételével!                  

HarmoNet tipp: tedd örömtelivé az otthon töltött időt! Egy gyertyafényes vacsora nagyon romantikus. Akár közösen is elkészíthetitek!

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.március 21-től 27-ig

Sok munkád akadhat, de ez nem gond számodra, hiszen tevékeny hangulatban vagy. Tudod, hogy értékes munkaerő vagy, és ettől jókedved kerekedik. Szükséged a pozitív visszajelzésekre, amelyeket főnököd adhat meg neked. Minden azon múlik, hogy megkapod-e ezeket a megerősítéseket.

Most szerencsére nem fukarkodik a dicséretekkel, úgyhogy a munkakedved is szárnyal majd! A szerelemben csendes napok következnek, szinte alig találkoztok kedveseddel. Tedd tartalmassá az időt, amit együtt töltötök!

HarmoNet tipp: otthon ne gondolj a munkahelyi feladatokra! Élvezd inkább kedvesed társaságát!

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.március 21-től 27-ig

Úgy érzed, hogy rohanássá vált az életed. Egy perc nyugtot sem hagynak neked a munkatársaid, egészen jelentéktelen ügyekben is tőled várhatják az útmutatást. Ahogy elmélyülnél a feladataidban, rögtön megtalálnak valamilyen kis aprósággal, amit pont elég ahhoz, hogy kizökkentsenek. Nagyon dühös leszel, érhető, hogy elveszíted a türelmedet.

A többiek elérhetik, hogy veszekedni kezdj, s ráadásul nem is a legszebb formában! Most szerelmeddel is feszültebbé válik a kapcsolatotok, hétköznapi kis nézeteltérések miatt.

HarmoNet tipp: őrizd meg a hidegvéredet! Ha összeveszel kedveseddel, akkor még feszültebbé válsz!

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 23.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.március 21-től 27-ig

Többet kell törődnöd a munkakapcsolataiddal, aktuálissá válhat néhány tárgyalás is. Ezek különösen fontosak lehetnek az előrejutásod szempontjából! Annyira kifáradhatsz, hogy a nap végére már semmi másra nem vágysz, csakis nyugalomra. Szerelmi életedre szinte semmi időd nem jut, s amikor együtt lehetnétek, akkor sem a legjobb a hangulat.

Makacs vagy, minden erőddel arra törekszel, hogy Te határozhasd meg, hogy mit csináljatok. Kedvesed úgy érezheti, hogy neki már nincs is beleszólása az életetekbe.

HarmoNet tipp: nem jó, ha kedvesed igényei háttérbe szorulnak! Kérd ki a véleményét mindenről!

Szűz (VIII. 24 - IX. 23.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.március 21-től 27-ig

Nagy energiákkal látsz hozzá a munkáidnak, de ügyelned kellene az egészségedre is. Gondolnod kellene arra is, hogy legalább egy-két napot pihenhess. Különösen a párkapcsolatodra fordíthatnál több gondot, hiszen kedvesed nagyon vágyik a társaságodra. Te is maximális elfogadásra és gyengédségre vágysz.

Ha ügyesek vagytok, akkor új fejezet kezdődhet a kapcsolatotokban. Jó ötlet lehet néhány romantikus este, amelyet csak kettesben töltötök el! Lepd meg szerelmedet egy saját készítésű, ínyenc vacsorával!

HarmoNet tipp: ha kedvesed kimutatja a szeretetét, akkor mutasd meg Te is, hogy nagyra értékeled!

Mérleg (IX. 24 - X. 23.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.március 21-től 27-ig

Szinte egy perc nyugtod sem lesz a munkahelyeden, minden nehézséget neked kell megoldanod a munkahelyeden. Amikor elmerültél a saját munkádban, akkor rögtön megjelenik valaki és megzavar. Talán a nagyobb munkahelyi stressznek köszönhető, hogy a magánéletedben apróságok miatt is felkaphatod a vizet.

Kedvesed nem tudja, hogy miként reagáljon erre, megpróbál nyugodt maradni, de a vége az lehet, hogy mégiscsak összevesztek. Vigyázz, a vita hevében ne mondj olyasmit, amivel megbántod kedvesed!

HarmoNet tipp: néha gondold végig, hogy mit szeretnél kapni párodtól! Még jobb, ha beszéltek erről!

Skorpió (X. 24 - XI. 22.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.március 21-től 27-ig

Most meg kell békülnöd az unalmas feladatokkal, hiszen ezek lesznek napirenden. Az összes időrabló teendő a nyakadba zúdulhat. Nehéz napok elé nézel, szükség lesz az összeszedettségedre. Amikor esténként hazaérsz, már alig várod, hogy kedveseddel együtt legyél. Hívd meg többször is egy finom vacsorára, de elmehettek táncolni is.

Vigyázz, ne érezze, hogy ráerőlteted ezeket a programokat. Lehet, hogy Ő is fáradtabb a megszokottnál, s nincs túl sok kedve a bulizgatáshoz!  Ha így van, akkor hagyd pihenni!

HarmoNet tipp: dőljetek le a kanapéra és nézzétek meg a kedvenc filmeteket, vagy hallgassatok zenét!

Nyilas (XI. 23 - XII. 21.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.március 21-től 27-ig

Több megbeszélésed lehet a napokban, s ez megköveteli tőled a nyitottságot, naprakészséget. Ha nem alszod ki magad, akkor nem tudsz frissen, hatékonyan részt venni a munkahelyi feladatokban! Pihend ki magad, fel kell venned a gyorsabb tempót! Most a hangulatod változékonnyá válhat, amihez kedvesed nehezen alkalmazkodik!

Egyik pillanatról a másikra kerülhetsz eufórikus állapotból a szomorúságba, vagy a feszültségbe. Ne várd el szerelmedtől, hogy minden átmenet nélkül alkalmazkodjon a hangulataidhoz!

HarmoNet tipp: ha feszült vagy, akkor inkább vonulj el, s foglalkozz a hobbyddal!