Bak (XII. 22 - I. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.április 17-től 23-ig

Nem örülsz, hogy csapatban kell dolgoznod, - szívesebben vonulnál el. Túlságosan makacs hangulatban vagy ahhoz, hogy együtt dolgozz a többiekkel. Ráadásul a feszült helyzetekben nem is nagyon rejted véka alá a véleményedet. Ez oda vezet, hogy komolyan megsérted valamelyik munkatársadat.

A magánéletedben örülsz egy kis szabadságnak, melyet szívesen osztasz meg kedveseddel. Jól teszed, ha kiveszel néhány napot, és teret engedsz a közös pihenésnek. A pihenés alatt már ne foglalkozz a munkáddal!

HarmoNet tipp: a munka fontos az életedben, de magadra is gondolnod kell! Pihenj végre!

Vízöntő (I. 21 - II. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.április 17-től 23-ig

Tudod, hogy mit kell tenned annak érdekében, hogy jó benyomást tegyél a főnöködre, és meg is teszel mindent, hogy jó munkaerőnek tartsanak. A barátságos hangulat egész héten jellemző lehet, és ennek köszönhetően nagy népszerűségre tehetsz szert. Figyelj, hogy ne üss meg túlságosan bizalmaskodó hangnemet a munkahelyeden!

A magánéletedben gondoskodsz róla, hogy családtagjaidnak érdekes és pezsgő legyen az élete. Szinte minden napra jut egy program, melynek kedvesed is örül!

HarmoNet tipp: vidd el szerelmedet a helyekre, melyeket a legjobban kedvel! Romantikázzatok végre!

Halak (II. 21 - III. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.április 17-től 23-ig

"

Ha elmerülsz a munkádban, akkor teljes lényeddel a feladataidra koncentrálsz. Így érthető, hogy nem örülsz, ha megzavarnak. A teljesítményt tartod a legfontosabbnak, és mindenféle fölösleges időtöltés szükségtelennek tűnik számodra. Nem energiapocsékolás, ha néha szólsz néhány kedves szót a munkatársakhoz!

A magánéletedben vágysz rá, hogy elvonulhass a világtól. Ha nem húzódhatsz vissza otthonod meghitt magányába, akkor nagyon feszültté válhatsz!  Szükséged van a nyugalomra.

HarmoNet tipp: mostanában nem volt alkalmad a pihenésre. Ha ez így marad, akkor nagyon kifáradsz!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.április 17-től 23-ig

Nem mindegy, hogy mennyire vagy piszkálódó hangulatban, hiszen a rosszkedv is ragadós lehet! Most Te határozhatod meg munkahelyed hangulatát, de sajnos túlságosan morcos vagy ahhoz, hogy jól működjenek a kapcsolataid. A magánéletedben is nagy szereped lehet abban, hogy kedvesed éppen vidám, vagy rosszkedvű.

Ha úgy látod, hogy éppen jó a hangulata, akkor ne rontsd azzal, hogy minden egyes hibájára könyörtelenül rámutatsz! Inkább erősítsd meg az önbizalmát, mutasd ki a szeretetedet! 

HarmoNet tipp: ha mindig csak a hibákat veszed észre, akkor letörheted kedvesed önbizalmát!

Bika (IV. 21 - V. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.április 17-től 23-ig

Használd a jó kapcsolataidat a munkahelyeden, szívesen segítenek neked a többiek! Ha naprakész szakértelmed mellett személyes varázsod is megnyilvánul, akkor biztos lesz a siker! Ha egyeztetni szeretnél főnököddel, akkor is a visszafogottabb, kedves stílus lesz célravezető.

A magánéletedben izgalmas napokra számíthatsz, szinte minden napra juthat egy kellemes időtöltés. Találj ki te is valamilyen különleges időtöltést gyermekeidnek, - olyat, ami újdonságot jelent számukra.  A tavasz a jó programok ideje!

HarmoNet tipp: sok élményt kapsz, ha segítesz gyermekeidnek felfedezni a világot!

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.április 17-től 23-ig

Sikeresen kezeled a munkahelyi kapcsolataidat, hatékonyan tudsz együttműködni munkatársaiddal. A főnököddel való kapcsolatod is jelentősen javulhat, ami valóságos megkönnyebbülést jelenthet számodra. A magánéletedben jellemző lesz, hogy csendes napokat élhetsz meg családtagjaiddal.

Talán egy laza este is belefér az életedbe, - kedvesed társaságában. Szenteld a következő napokat a pihenésnek, megteheted, hogy egy hosszú hétvégét csinálsz, ami mindenkinek élményt jelent majd!

HarmoNet tipp: a családi programoknál előnyös, ha minden családtag egyaránt jól érzi magát!

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.április 17-től 23-ig

Nagy energiákkal dolgozol az előrelépésért, és ennek eredménye is lehet most. Főnököd kifejezetten értékeli a munkabírásodat, és nyilvánosan is megdicsérhet. Az elismerés szárnyakat ad neked, és két ember helyett dolgozol majd. A magánéletedben felpezsdül az életed, több jó programra is van kilátás.

Sorra keresnek meg a régi barátok, egy igazán fergeteges buli reményében.  Rájöhetsz, hogy hiányzott már egy laza este, amikor igazán elengedheted magad. Valamikor neked s le kell vezetned a stresszt.

HarmoNet tipp: ha adódik lehetőség a lazításra, akkor mindenképpen használd ki!

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 23.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.április 17-től 23-ig

Eredményes heted lehet, jó érzés, hogy ezt csakis önmagadnak köszönheted. Jól dolgozol, és ezt a főnököd is észreveheti. Gesztust tehet feléd, mellyel kifejezi a megbecsülését. Ez nemcsak pénzbeli juttatás lehet, de biztos, hogy örülsz majd neki! A magánéletedben kevesebb időd és energiád jut családtagjaidra, kissé elhanyagolod őket.

Ne csodálkozz, ha elégedetlenkednek, vagy a morcosabbik arcukat mutatják feléd. Különösen igaz ez kedvesedre! Fontos, hogy egy kicsit jobban odafigyelj rá! 

HarmoNet tipp: néhány apró kedvesség feledtetni tudja a feszültségeket is! Lepd meg valami figyelmességgel szerelmedet!

Szűz (VIII. 24 - IX. 23.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.április 17-től 23-ig

Most nagyobb alkalmazkodóképességgel rendelkezel, mint máskor, és ez különösen a munkahelyeden válik majd előnyödre. Új területen is kipróbálhatod az ügyességedet, és mindezt a munkatársakkal vállvetve teszed meg.

A magánéletedben jellemző, hogy önfeledt hangulatba kerülsz, ami tetszik kedvesednek, - szívesen invitál meg némi közös szórakozásra. Jól teszed, ha kihasználod az alkalmat a bulira! Itt az ideje, hogy gyermekeiddel foglalkozz, hiszen jó társaságot jelentesz nekik!

HarmoNet tipp: szervezz programot gyermekeidnek, ami még újdonságot jelent nekik!

Mérleg (IX. 24 - X. 23.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.április 17-től 23-ig

Nyitott vagy munkatársaid problémáira, és ez rokonszenvessé tehet. Ha marad egy kis időd, akkor segíts be a többieknek, - ez jó fényt vet rád főnököd előtt is. A magánéletedben feszültebbé válsz, és megpróbálhatod dühös megnyilvánulásokkal irányítani családtagjaidat.

Talán a véleményedet is hangosabban közlöd, ami kedvesednek nem tetszik. Ügyelj, hogy amikor gyermekeiddel foglalkozol, akkor mindenképpen maradj türelmes. A higgadtság most nagyon fontos! Segíts nekik a tanulmányaikban is!

HarmoNet tipp: szakíts időt rá, hogy igényesen és türelmesen foglalkozol gyermekeiddel!

Skorpió (X. 24 - XI. 22.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.április 17-től 23-ig

Nyitottan kommunikálsz a munkatársaiddal, és ez segít, hogy mindig naprakészen kezelhesd a feladataidat. Rájöhetsz, hogy a csapatmunka sokkal szórakoztatóbb, és persze hatékonyabb is! Most elfoglalhatod méltó helyedet a munkahelyi közösségben. A magánéletedben sok munka szakadhat a nyakadba, megszaporodnak az apró hétköznapi teendők.

Ha egyáltalán nem kapsz segítséget kedvesedtől, családtagjaidtól, akkor nagyon elfáradhatsz! Még akkor is feszültebb leszel a megszokottnál, ha melletted állnak.

HarmoNet tipp: ha úgy érzed, hogy nem érsz a teendőid végére, akkor ülj le és nyugodtan gondold végig a teendőidet! 

Nyilas (XI. 23 - XII. 21.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.április 17-től 23-ig

Ügyelj, hogy átgondoltabban, lassabban dolgozz. Felgyorsulsz, de ennek a vége fejetlen kapkodás lesz. Jobb lenne, ha megfontoltabban, kisebb lépésekben haladnál. A magánéletedben izgalmas napokra számíthatsz, több alkalmad lesz rá, hogy egy fergeteges bulit csapj a barátaiddal.

Ügyelj, hogy milyen stílusban beszélsz velük, - kritikussá válhatsz, ami nem tesz jót a hangulatnak. Ne rontsd el a bulit kéretlen megjegyzésekkel! Ha nagyon fáradtnak érzed magad, akkor inkább maradj otthon, pihenni!

HarmoNet tipp: nem tudod csomagolni a véleményedet. Most mégis törekedned kellene rá!