Bak (XII. 22 - I. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.március 13-tól 19-ig

Szórakozottá válsz, ami máskor nem jellemző rád. Mindig Te vagy, aki két lábbal állsz a földön. Most szétszórt lehetsz, nem tudod, hogy hová tetted a fontos tárgyaidat, sőt találkozókat, fontos időpontokat felejtesz el. Ez nem használ a munkádnak, lényeges lenne, hogy összeszedetten dolgozz.

A magánéletedben is sor kerülhet néhány vitára, kedvesed felelősségre vonhat néhány elmulasztott teendő, elintéznivaló miatt. Nem rakhatod teljes egészében az Ő vállára a hétköznapi feladatokat!

HarmoNet tipp: mondd el kedvesednek, hogy szeretnél rá figyelni, de most fáradtabb vagy!

Vízöntő (I. 21 - II. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.március 13-tól 19-ig

Népszerű vagy a munkahelyeden, elbűvölően kedvesesen viselkedsz. Jó hangulatot teremtesz, könnyebben megbirkózol az unalmas feladatokkal. A munkahelyi életed felpezsdülhet, több változás várható. Elképzelhető, hogy új munkatársakat kapsz, akiket rokonszenvesnek találsz.

A magánéletedben több őszinte beszélgetés is várható! Olyan kapcsolatokat is rendezhetsz, amelyek már régen nem működnek. Ha megteszed az első lépést, akkor megkönnyebbülsz. Könnyebben megy a békülés, mint hinnéd!

HarmoNet tipp: pihend ki magad! Menj ki egy jó nagy sétára a tavaszi erdőbe! A friss levegő energiával tölt fel!

Halak (II. 21 - III. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.március 13-tól 19-ig

"

Több feszültséggel kell számolnod, s ez nagyon lelombozhat. Nem sikerül egymásra hangolódnotok kedveseddel sem, nem is vágysz arra, hogy nagy beszélgetések legyenek közöttetek. Könnyen jönnek a félreértések, melyeken csak az segít, ha világosan kommunikáltok egymással.

A munkahelyeden figyelj arra, hogy nem biztos, hogy az a legjobb barátod, munkatársad, aki kedves hozzád, de soha nem beszél veled őszintén. Most több alattomos támadásnak lehetsz kitéve, vigyázz, hogy kinek, mit mondasz!

HarmoNet tipp: legyél  óvatosabb, és tanulj meg az események mögé nézni! Ne bízz meg feltétel nélkül a munkatársakban!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.március 13-tól 19-ig

Szorosabbra szeretnéd fűzni a munkakapcsolataidat, kedvesen viselkedsz a munkatársakkal. Feladatokat is átvállalsz, megvan az energikusságod, hogy többet dolgozz, mint munkatársaid. Azt tapasztalod, hogy növekszik a népszerűséged, a munkahelyi légkör is javulhat!

A magánéletedben hallgatagabb lehetsz, mire esténként hazaérsz, nagyon elfáradsz. Kedvesed nem tudja mire vélni, hogy ennyire "morgós" vagy! Vigyázz, azt hiheti, hogy vele van bajod, és ez veszekedésekhez vezethet!

HarmoNet tipp: ha lehangolt vagy, akkor mondd meg, hogy fáradt vagy! Ezt mindenki megérti majd! 

Bika (IV. 21 - V. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.március 13-tól 19-ig

A héten nem jellemző  rád a munkakedv, de akkor is be kell menned a munkahelyedre. Ha lehetőséged van rá, akkor inkább egyedül dolgozol. Tehernek érezheted a munkatársaidat, nem vagy beszédes hangulatban! Ez rányomhatja a bélyegét az egész napodra, és a többiek sem tudják, hogy mi a bajod.

Sajnos a magánéletedben sem vagy túl közlékeny. Kedveseddel is visszafogottan viselkedsz, azt hiheti, hogy haragszol rá. Mondd el neki, hogy egyszerűen csak fáradt vagy, pihenésre van szükséged!

HarmoNet tipp: kell végre egy szabad délután, amikor azt csinálsz, amit csak akarsz! 

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.március 13-tól 19-ig

Sok odafigyelést vársz el a munkatársaidtól, - akkor tudsz hatékonyan dolgozni, ha barátságosnak érzed a légkört. Pozitív jelzéseket Te is adhatsz munkatársaidnak, így könnyebb lesz kialakítani a jó hangulatot! Ne a többiektől várd el, hogy jó kedvet teremtsenek! A magánéletedben vidám napon várhatóak, amelyeket kedveseddel oszthatsz meg!

Hívjátok össze a közös barátokat is, rendezzetek egy fergeteges bulit! Viselkedj nyitottan kedvesed barátaival, fogadd el őket! Értékes, új kapcsolatokkal lehetsz gazdagabb!

HarmoNet tipp: a kapcsolat próbája lehet, hogy elfogadjátok-e egymás barátait! A közös élmények összehoznak! 

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.március 13-tól 19-ig

Lassabban haladsz a munkahelyi teendőiddel, szükségessé válhat, hogy meggondoltabban oszd be az idődet. Érdemes jobban figyelned a munkádra, hiszen a gondolataid gyakran elkalandozhatnak. Ha főnököd veszi észre a hibákat, annak nem lesz jó vége!

A magánéletedben szenvedélyesebbé válsz, kedvesed társaságára vágysz. Szeretnéd még szorosabbra fűzni a szerelmi szálakat. Emellett kaphatsz néhány új, vonzó ajánlatot is, olyan emberektől, akik nagyon tetszenek neked.

HarmoNet tipp: az átgondoltság fontosabb a napokban! Ne tegyél meggondolatlan lépéseket!

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 23.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.március 13-tól 19-ig

Kreatívan dolgozol, de ezt nem díjazzák a feletteseid. Jutalmat biztosan nem fogsz kapni az ötletességedért, de legalább a saját munkádat meggyorsíthatod. Arra is lesz energiád, hogy átstrukturáld az időbeosztásodat, könnyebbé teheted a napi feladatokat.

A magánéletedben visszahúzódó hangulatban lehetsz, nincs kedved beszélgetni szerelmeddel. Rosszkedvűnek is láthat, holott csak arról van szó, hogy szótlanabb és fáradtabb vagy a megszokottnál. Vigyázz, nehogy elrontsd kedvesed jó hangulatát is!

HarmoNet tipp: ki kellene pihenned magad! Ha ennyire levert vagy, az a kapcsolataidnak sem tesz jót!

Szűz (VIII. 24 - IX. 23.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.március 13-tól 19-ig

Több pihenésre van szükséged, az elmúlt időszakban kizsákmányoltad az erőforrásaidat. Fáradtnak érezheted magad, így nem tudsz maradéktalanul odafigyelni a teendőidre. Talán jó ötlet lenne, ha néhány napot pihennél, így újult erővel térhetnél vissza a munkádhoz. Párkapcsolatodban lehet néhány vita, akár a pénz miatt is.

Eltérő célokra szeretnétek fordítani a közös pénzeteket, s ha nem vagytok hajlandóak kompromisszumot kötni, akkor komoly vitáitok is lehetnek! Mindkettőtöknek alkalmazkodnia kell!

HarmoNet tipp: ha különböző terveitek vannak a pénzzel, akkor a legjobb, ha semmit sem vesztek!

Mérleg (IX. 24 - X. 23.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.március 13-tól 19-ig

Jól érzed magad a munkahelyeden, de többet törődsz a friss hírekkel, mint a feladataiddal. Lazábban veszed a teendőket, de szerencsére ezt senki nem veszi észre. Ügyelj arra, hogy azért a munkákból is elkészüljön valamennyi, a munkaidő végére. Az új információk, pedig még hasznodra lehetnek!

A magánéletedben kedves vagy, mindenki örül a társaságodnak. Különösen a párkapcsolatod lesz hangsúlyos, ha törődsz kedveseddel, akkor szép napokat élhettek meg, ismét feltámadhat a vonzerő!

HarmoNet tipp: egy kis odafigyeléssel elérheted, hogy újjászülessen a kapcsolatotok. 

Skorpió (X. 24 - XI. 22.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.március 13-tól 19-ig

Úgy tűnhet, hogy rosszkedvű vagy, egész nap morcosan hallgatsz. Valójában nincs benned harag, inkább csak elfáradtál. Nincs energiád arra, hogy komolyan koncentrálj, csak azzal foglalkozol, ami a leglényegesebb. Sokat javíthatsz a helyzeten, ha találsz magadnak olyan elfoglaltságot, amely pihentet és kikapcsol egy kicsit.

Magánéletedben problémát jelent, hogy esténként nincs sok kedved ahhoz, hogy összebújj a kedveseddel, inkább csak aludnál. Nem hanyagolhatod el kedvesedet!

HarmoNet tipp: ha elmondod kedvesednek, hogy pihenésre van szükséged, nem sértődhet meg!

Nyilas (XI. 23 - XII. 21.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2018.március 13-tól 19-ig

Alkalmad lehet az előrelépésre, ügyesen mutatod meg a felkészültségedet! Megnyerő stílusod segíteni fog az előrejutásban, de érdemes diplomatikusan fogalmaznod! Ha felettesed megdicsér, akkor lelkessé válsz, képes vagy éjt, nappallá téve dolgozni.

A magánéletedben sok kellemes kapcsolatod alakulgat, lehetnek ezek között új barátságok, de akár új szerelem is. Ha tartós kapcsolatban élsz, akkor több időt kellene szánnod kedvesedre! Ha soha nincs közös programotok, akkor elszürkül a kapcsolat!

HarmoNet tipp: teremtsd meg a magánélet és a munka közötti egyensúlyt! Nem lehetsz a munkád rabszolgája!