Bak (XII. 22 - I. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.január 24-től 30-ig

Általában nem vagy túl szenvedélyes típus, - cselekedeteidet inkább a józanész vezérli. Lehet, hogy félsz is a túl intenzív érzelmektől, ezek mindig bizonytalan terepet jelenthetnek számodra. Most szembesülhetsz a legmélyebb indulataiddal, érzelmeiddel, melyek uralják majd az életedet.

Ezúttal nem zavar annyira az érzékenységed, megpróbálod bölcsen kezelni az indulataidat. Ilyen szélsőséges érzelem lehet az is, hogy egy szenvedélyes szerelmi szál alakulgathat, ami nagyon intenzív.

HarmoNet tipp: nem baj, ha szerelmes leszel, de adj magadnak időt, hogy felmérd a lehetőségeidet!

Vízöntő (I. 21 - II. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.január 24-től 30-ig

Minden vágyad, hogy irányíts másokat. Ezt a vágyadat most úgy szeretnéd megvalósítani, hogy szabályokat alkotsz, melyek a Te világnézetedet tükrözik. Közben könnyen elfelejted, hogy mások más elvek szerint működnek, és más szabályokat tartanak helyénvalónak.

Amikor látod, hogy a világ sehogyan sem akar a Te elveid szerint működni, akkor dühös, és csalódott leszel. Segíthet neked, ha tudatosan szem előtt tartod a könnyedséget, rugalmasságot. A humor is átsegíthet a nehéz pillanatokon!

HarmoNet tipp: a feszült és elkeserítő helyzetekben támaszkodj a humorérzékedre!

Halak (II. 21 - III. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.január 24-től 30-ig

"

Sok munkád lehet a napokban, és ez többlet megterhelést jelent a számodra. Előfordulhat, hogy olyan munkákat is kapsz a feletteseidtől, melyeket nem is neked kellene elvégezned. Tulajdonképpen örülsz, hogy bíznak benned, és számítanak rád, - higgadtan, célszerűen állsz hozzá a feladataidhoz.

Ennek az eredménye is jelentkezik, emelkedhet a szakmai tudásod értéke. Szerelmi életedben fogékony vagy a szexre, több igényed lehet rá, minőségi módon szeretnéd megélni. Érzelmileg is át akarod élni az élményt!

HarmoNet tipp: ha több odafigyelést szeretnél kapni, akkor Te is mutasd ki néhány aprósággal a ragaszkodásodat!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.január 24-től 30-ig

Most érdemes sort kerítened rá, hogy a saját álláspontjaidat közelítsd a feletteseidéhez, és ezzel a taktikával akár fizetésemelést is szerezhetsz önmagadnak. Ha diplomatikusan lépsz fel, akkor könnyebben elérheted, amit szeretnél.

Emellett családi kapcsolataid is előtérbe kerülhetnek, és legalább a hét végére érdemes közös programokat szervezned, aminek mindenki örül. Jó ötlet, ha távolabbi családtagjaidat is meghívod, egy finom ebéd is beleférhet a programba. Így lesz alkalmatok beszélgetni.

HarmoNet tipp: egyszerű, de finom ételeket közösen is összeüthettek! A közös főzőcskézés élmény!

Bika (IV. 21 - V. 20.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.január 24-től 30-ig

A legszívesebben mélyre ható változtatásokat hajtanál végre az életedben, és ez igaz lehet az életmódodra is, valamint a kapcsolataidat is átalakítanád. Lehet, hogy úgy érzed, hogy kevés szabadság jut a hétköznapok során, és az időt is kevesled, amit önmagadra fordíthatsz.

Érdemes tudatosan eldöntened, hogy a jövőben legalább heti egy alkalommal egy fél napot önmagadra szánsz, és ezt kedved szerint használod fel. Mindez jót tesz majd a munkahelyi teljesítményednek is, és a megjelenésed is vonzóbbá válhat, ha többet mozogsz, vagy nagyobb gondot fordítasz a bőrápolásra.

HarmoNet tipp: mindenkinek szüksége van önmagára fordítható időre! Teremtsd meg magadnak ezt az időt!

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.január 24-től 30-ig

Fogékonyabb vagy a jóra, így nem célszerű a következő napokat sok és nehéz munkával töltened. Ha teheted, akkor inkább pihenj néhány napot, és foglalkozz olyan tevékenységekkel, melyek valóban kikapcsolnak. Egyszerűen csak élvezd az élet hétköznapi örömeit, már ez is elég lehet ahhoz, hogy érzelmileg feltöltődj.

Így pihentebben térhetsz vissza a munkába, és a teljesítményed is megnövekszik majd. Magánéletedben jól jöhet néhány nap, amit a kedveseddel, kettesben töltesz el. Adjatok teret a romantikának!

HarmoNet tipp: utazz el néhány napra a kedveseddel! Engedjetek végre teret a romantikának! 

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.január 24-től 30-ig

Most könnyedén elérheted a céljaidat, óriási meggyőző erő sugárzik belőled. Használd ki, ha egyeztetnivalód akad a feletteseddel, de üzleti tárgyalásaid során is sikert hozhat az időszak. Ha elgondolkodsz a céljaidon, terveiden, akkor saját magadnak segítesz, rendszerezheted a tennivalóidat.

Magánéletedben szembekerülhetsz némi feszültséggel, hiszen mindketten hajlotok rá, hogy a hétköznapok során rámutassatok a hibákra. Mindez oda vezet, hogy összevitatkozhattok a semmin.

HarmoNet tipp: egy párkapcsolatban a legnagyobb erény a tolerancia! Hagyd meg kedvesed szabadságát!

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 23.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.január 24-től 30-ig

Vonzó vagy, és ez több szempontból is segítséget jelenthet számodra. Elbűvölő stílusod munkakapcsolataidat is segíti, úgy tapasztalhatod, hogy gördülékenyebben zajlanak a mindennapi ügyeid. Több kedves gesztust is kaphatsz a munkatársaidtól, feletteseidtől, amitől a kedved is jobb lesz a munkahelyeden, nem is beszélve arról, hogy a teljesítményed is megnövekszik.

Magánéletedben fontossá válik számodra a szerelem, és az érzékiség. Partnered többször is kifejezheti, hogy nagyon vonzónak talál.

HarmoNet tipp: szerezd vissza az önbizalmadat, - nem elég, ha partnered minden nap megdicsér!

Szűz (VIII. 24 - IX. 23.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.január 24-től 30-ig

Most kiderülhet, hogy melyik kapcsolatod mit jelent neked, és az is, hogy mire használhatod fel ezeket a kapcsolatokat, annak érdekében, hogy minden életterületed kielégítően működjön. A munkahelyeden remekül tudsz együttdolgozni munkatársaiddal, pontosan tudod, hogy neked mi a dolgod a hétköznapokban.

Jól fésülöd össze a szálakat, így alkalmas lehetsz arra is, hogy felvállald a munka megszervezését. Jó koordinációs képességeidet felhasználhatod a magánéletedben is, - könnyebben vezényled le az otthoni munkát.

HarmoNet tipp: ha tudatosan is felvállalod a vezetést, akkor szívesebben és könnyebben birkózol meg a nehézségekkel!

Mérleg (IX. 24 - X. 23.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.január 24-től 30-ig

A napokban nosztalgikus hangulatba kerülhetsz, előveszed a régi fotókat, melyeket hosszú percekig is képes vagy nézegetni. Talán azt gondolod, hogy találhatnál ennél hasznosabb elfoglaltságot, de nem tudsz ellenállni az érzésnek. Lehet, hogy sokszor eszedbe jut régi kedvesed, hogy jó lenne vele találkozni.

Ha felhívod, és megbeszéltek valamit, akkor nem árt előre tudnod, hogy milyen irányt vehet egy ilyen találkozó. Lehet, hogy csak barátként mész oda, de nem biztos, hogy megmaradtok ennél.

HarmoNet tipp: a nosztalgikus élmények romantikus hangulatba ringathatnak! Ha régi kedveseddel találkozol, akkor könnyen elsodornak az érzelmek!

Skorpió (X. 24 - XI. 22.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.január 24-től 30-ig

A következő napok arra valók számodra, hogy végiggondold a kapcsolataidat, különös tekintettel a legfontosabb emberi viszonyaidra. Ez sokat segít majd abban, hogy rendbe tedd magadban a kérdést, hogy kitől, mit várhatsz el, és jobban fogod tudni azt is, hogy Te mit nyújthatsz.

A munkahelyeden, remekül tudsz együttdolgozni munkatársaiddal, és pontosan tudod, hogy neked mi a dolgod, így kialakulhat új népszerűséged, melyet nagyon élvezel. A magánéletedben, pedig sokat segítesz családtagjaidnak, akik ezt igyekeznek is viszonozni.

HarmoNet tipp: megtapasztalhatod a családi összetartozás érzését, ami nagyon magabiztossá tehet!

Nyilas (XI. 23 - XII. 21.)

HarmoNet áltatlános horoszkóp 2017.január 24-től 30-ig

Érdemes kibontakoztatnod kellemes emberi tulajdonságaidat, és ebbe beletartozik az a kedvesség is, amelyeket mások felé tudsz produkálni. Akár tudatosan is megteheted, hogy jobban odafigyelsz másokra, és gesztusokat teszel azok felé, akik fontosak neked, és nap, mint nap együtt vagy velük.

Egyáltalán nem mindegy, hogy miként alakul a kapcsolatotok. Ezzel a hozzáállással még olyan kapcsolatokat is könnyedén rendezhetsz, amelyekben már kialakult egyfajta ellenségeskedés, így rányomják a bélyegüket a mindennapjaidra.

HarmoNet tipp: az intelligenciádról árulkodik, ha megteszed az első lépést a békülés felé!