Napi horoszkóp - 2018. április 21.

Ma érzékeny hangulatban leszünk, mindenen megsértődünk. Ha éppen nem bántott senki, akkor is ellenséget gyanítunk munkatársainkban. Fontos, hogy ne ragadjunk bele a sértettségbe, ez egy kapcsolatnak sem használ. Ma a mellkasunk lesz érzékenyebb, - vágyunk a friss levegőre. Ha dohányzunk, akkor csökkentsük az elszívott cigaretták számát, és kérjük meg munkatársainkat, családtagjainkat is, hogy ne a jelenlétünkben dohányozzanak. Jót tehet egy kiadós séta a friss levegőn.

20-án, kedden, a Hold a Rák csillagjegyben halad. Ma érzékeny hangulatban leszünk, mindenen megsértődünk. Ha éppen nem bántott senki, akkor is ellenséget gyanítunk munkatársainkban. Fontos, hogy ne ragadjunk bele a sértettségbe, ez egy kapcsolatnak sem használ.

Egészség: Ma a mellkasunk lesz érzékenyebb, - vágyunk a friss levegőre. Ha dohányzunk, akkor csökkentsük az elszívott cigaretták számát, és kérjük meg munkatársainkat, családtagjainkat is, hogy ne a jelenlétünkben dohányozzanak. Jót tehet egy kiadós séta a friss levegőn.

Táplálkozás/diéta: Ma érdemes csínján bánnunk a szénhidrátokkal, ha fogyni szeretnénk. Ebben az esetben fogyasszunk kevesebbet a fehér kenyérből, inkább együnk teljes kiőrlésű gabonából készült péksüteményeket. Jó megoldás lehet a magos kenyér is.

épség: SzMa nagy lépést tehetünk a mellápolásban. Ha megereszkedtek a melleink, akkor először próbáljuk ki a természetes módszereket, hiszen a műtét túl radikális megoldás. Használjunk mellfeszesítő krémet, vagy zselét, amelyet jól masszírozzunk be a bőrbe.

Munka/Pénzügyek: Ma a pontosság nem lesz az erényünk, bár igaz, hogy mindent megteszünk a jó munka érdekében. Azonban a figyelmünk gyakran elkalandozik, - ebből adódnak a hibák. Az üzleti életben jól szerepelhetünk, jó orrunk van a pénzszerzési lehetőségekhez!

Szerelem: Ma a gyengéd, romantikus szerelem napja van. Csak akkor lesz élvezetes a szex, ha előtte lelkileg is egymásra tudtunk hangolódni. Ha így van, akkor mélyen éljük meg az erotikát, teljes lehet a testi, lelki összhang közöttünk. Csak a meghitt kapcsolatok működnek ma.

HarmoNet tipp a mai napra: Víz nap van, mindenféle vizes tevékenység jobban sikerül. Megöntözhetjük növényeinket, de nehogy túlgondoskodjuk őket. A hajunkkal azonban bármit csinálhatunk, nem fog úgy állni, ahogyan szeretnénk. Nem ma van a fodrászat napja sem.