Facebook hozzászólás
328

Zsámbékon vendégeskednek a debreceniek

Két produkcióval is képviselteti magát a Csokonai Színház a Zsámbéki Színházi Bázis nyári programjában július 29-én, pénteken és 30-án, szombaton este.

Krajcsi Nikolett a kismamás darabban, Kép: Máthé András
Krajcsi Nikolett a kismamás darabban, Kép: Máthé András

Július 29-én, pénteken 20 óra 30 perctől Krajcsi Nikolett főszereplésével láthatja a közönség a Kismama-kaland – 280 nap alatt a pocak körül című előadást. A Mészáros Tibor rendezésében készült előadás a színészpár életének egyik legizgalmasabb időszakát mutatja be, amikor közösen várták kislányukat. A két alkotó munkájából személyes élményekkel teli, a várandós időszak félelmeit és boldogságát egyaránt színre vivő produkció született, amit szeretettel ajánlanak a debreceni szülők után az ország bármely kismamájának és kispapájának.

Mészáros Tamás az Imígyen szóla Luis de Funes-be, Kép Eöri Zsolt
Mészáros Tamás az Imígyen szóla Luis de Funes-be, Kép Eöri Zsolt

Másnap, július 30-án, szombaton szintén 20 óra 30 perctől Mészáros Tiboron lesz a sor, hogy az idei Madách Nemzetközi Színházi Találkozón (MITEM) bemutatott Imígyen szóla Louis de Funès című produkcióban lépjen színpadra.  A Valère Novarina szövegéből, a szerző és Adélaïde Pralon rendezésében készült előadás nem csupán a színházteoretikusoknak jelenthet meghatározó élményt, hanem mindazoknak, akik kíváncsiak a színház és a színész mibenlétére. Az előadásokról bővebb információ a Zsámbéki Színházi Bázis honlapján olvasható.

Kell a szerelem Sipos F. Tamásnak
Sipos F. Tamás nevét többnyire a Republic és az Exotic együttesek kapcsán lehetett hallani, pedig az énekes szólóban is rendszeresen fellépett. Néhány év kihagyás után most vadonatúj, romantikus dallal jelentkezett. A címe: Kell a szerelem! A részleteket itt tudod meg!


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!