Facebook hozzászólás
216

Visszatér az X-akták

Tizenhárom évnyi kihagyás után eredeti szereplőivel tér vissza a televíziók képernyőjére az X-akták című kultikus sci-fi sorozat. David Duchovny és Gillian Anderson egy hatrészes széria erejéig ölti magára ismét Fox Mulder és Dana Scully FBI-ügynökök szerepét.

A forgatási munkálatok idén nyáron kezdődnek az eredeti sorozat „atyja”, Chris Carter irányításával. Egyelőre nem tudni, hogy a miniszéria mikor kerül a televíziók képernyőjére. A kilenc évadot megélt sorozat, amelyben Mulder és Scully megoldatlan rejtélyeket és paranormális eseteket vizsgált, 1993-tól 2002-ig futott.

Több mint 200 epizódjával az X-akták az amerikai kábeltelevíziózás történetének leghosszabb ideig futó sci-fi sorozata. A széria alapján két egész estés film is készült, az 1998-as X-akták: A film és a 2008-as X-akták – Hinni akarok.

„Úgy tekintek az elmúlt időszakra, mint 13 évnyi reklámszünetre” – mondta Carter. „A jó hír az, hogy a világ mostanra csak még furcsább lett, így ennek a hat történetnek az elmesélésére tökéletes az időzítés” – idézte Cartert a BBC News.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…

Penész megszüntetése páramentesítővel

Amikor légszennyezettségről beszélünk, elsősorban a kipufogógázra, az üvegházhatású szennyező anyagokra, a füstölgő…
1 / 3 453

GASZTRO

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!