Facebook hozzászólás
306

Vidd el anyádat – színházba!

Gondoskodni jó. Mindig jó. Anyaként a gyerekről gondoskodni természetes, néha nem könnyű, de nagyszerű dolog, ha – immár felnőve – mi is tudunk gondoskodni édesanyánkról. Anyák napja közeledtével most egy különleges ötlettel rukkolt elő az egyik legismertebb egészséges üdítőket gyártó cég.

Pokorny Lia a Dolgok, amikért érdemes élniben, Kép: hohes C
Pokorny Lia a Dolgok, amikért érdemes élniben, Kép: hohes C

A testi gondoskodás mellett nagyon fontos a lélek „táplálékát” is előteremteni – ezzel is hozzájárulva az egész család egészségéhez. Az egyik igen ismert üdítőitalokat gyártó társaság idei kampánya egy gyönyörű színházi estével koronázza meg a tavaszt. Anyák napjára ugyanis páros színházjegyeket lehet nyerni a márka jóvoltából, amelyhez nem kell mást tenni, mint 3 mondatban megírni egy kedvenc történetet, szép emléket az édesanyánkról. Az anya-gyermek programok nagyon fontosak, ez pedig egy egészen különleges alkalom lesz!

A Centrál Színház sikerdarabjában az elbűvölő színésznő, Pokorny Lia varázsolja majd el a szerencsés nézőket május 4-én, a Dolgok, amelyekért érdemes élni című előadásban. A Lepkegyűjtő Produkció darabja ősz óta látható, ebben Lia fantasztikus improvizatív képességeiről győződhetnek meg a nézők, akik közül néhányan aktív részesei is lehetnek a cselekménynek. Az előadás egyszerre kacagtat és fakaszt könnyekre, így egészen biztosan kivételes élményben lesz részük a szerencsés párosoknak.

A bemutatóról készülő kisfilm itt nézhető meg:

Itt jelentkezhetsz a történetmeséléssel! 

Csak mint néző jegyzem meg, hogy nagyon szeretem a Centrál Színházat! Sok remek órát töltöttem ott! Ajánlom mindenkinek, és kérem a lányokat, ha még tehetik, vigyék el az anyukájukat az előadásra!

Elképesztő kulturális bulik a sógoréknál
Európa leghíresebb fotófesztiválja, kiállításban kifejezett időutazás, interaktív tárlat az élelmiszer-termelésről, lenyűgöző piramisok – csak néhány abból a gazdag program-kínálatból, amellyel a tartomány várja a látogatókat. Érdemes a hosszabb-rövidebb kirándulásba egy kulturális kikapcsolódást is beiktatni, mindenki talál a saját érdeklődési körének megfelelő lehetőséget.


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…

Penész megszüntetése páramentesítővel

Amikor légszennyezettségről beszélünk, elsősorban a kipufogógázra, az üvegházhatású szennyező anyagokra, a füstölgő…
1 / 3 453

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!