Facebook hozzászólás
196

Van egy jó dalod? Ide vele!

Idén is keresik azt a dalt, amelyet egy egész ország együtt dúdol majd. A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap nyilvánosságra hozta az idei pályázati feltételeket, amelyek alapján az előadók nevezhetik műveiket a hazai dalválasztó műsorban való megmérettetésre.

Freddie, a 2016-os győztes, Kép: MTVA
Freddie, a 2016-os győztes, Kép: MTVA

A Dal 2017 részletes pályázati kiírása a http://www.mediaklikk.hu/adal címen érhető el. Idén november 20-án éjfélig lehet beküldeni az anyagokat.

A Dal nem egy megszokott tehetségkutató műsor: a jövőre hatodszorra induló dalválasztó show legfontosabb célja, hogy új, igényes és minőségi magyar dalok szülessenek, amelyek közül a szakmai zsűri, illetve a nézők közösen választják ki az egész országnak tetsző dalt. Ezért a versenyre csak olyan előadó és együttes nevezhet, akinek, illetve amelynek korábban már jelent meg zenei albuma vagy országosan játszott rádió- illetve televízió-felvétele, és rendelkezik lemezkiadóval és/vagy hivatásos zenei menedzserrel kötött szerződéssel.

Forog A mi kis falunk
Már javában zajlanak a forgatási munkálatai az RTL Klub új sorozatának, A mi kis falunknak. Az eddig elkészült anyagokból pedig már egy rövid hangulatvideót is összeállítottak a készítők. Itt nézheted meg!

A Dal nyertese képviselheti Magyarországot Kijevben a 62. Eurovíziós Dalfesztiválon 2017 májusában. A hazai műsorfolyam végén több különdíj is átadnak: A Dal 2017 Legjobb Dalszövege és A Dal 2017 Felfedezettje elismerések mellett az online Akusztik Dalverseny nyertese a Petőfi Akusztik koncertlehetőségen kívül felléphet a 2017-es VOLT Fesztivál Petőfi Zenei Díjátadó színpadán is.

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…

Penész megszüntetése páramentesítővel

Amikor légszennyezettségről beszélünk, elsősorban a kipufogógázra, az üvegházhatású szennyező anyagokra, a füstölgő…
1 / 3 453

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!