Facebook hozzászólás
434

Valami történt a Bazilikánál

A múlt héten, advent harmadik vasárnapján az ünnepi hangulatot még meghittebbé varázsolta négy hazai sztár, akik Leonard Cohen Hallelujah című számát adták elő egy jótékonysági flashmobon. Ha lemaradtatok róla, akkor most hallgassátok, a negyedik gyertya mellé!

A Szent István-bazilika előtti tömegben mindenki boldogan beszélgetett és együtt ünnepelték advent harmadik vasárnapját. Az egész napos különleges programok után már senki sem számított újabb meglepetésre.
Ekkor azonban a tér különböző pontjairól bukkant fel Szulák Andrea, Hevesi Tamás, Kasza Tibi, Veres Mónika Nika, Kollányi Zsuzsi és Berkes Olivér, együtt énekelve a karácsony egyik legmeghatóbb dalát, Leonard Cohen Hallelujah című dalát. Az emberek kezdetben döbbenten állták őket körül, végül mindenkit átjárt az ünnepi hangulat és együtt énekeltek a sztárokkal.

Az Út a Mosolyért Alapítvány adventi rendezvényének célja igazán nemes volt, a Heim Pál Gyermekkórház súlyosan sérült, tartósan lélegeztetett betegeinek egy új, korszerű lélegeztetési környezet kialakítása.

Ezzel a csodás dallal kívánunk békességet Mindenkinek a negyedik gyertyagyújtáshoz!

Hatszáz mézeskalács jótékony célra
Az Országos Magyar Méhészeti Egyesület (OMME) minőségi, termelői magyar mézből készült mézeskalácsok adományozásával kívánja szebbé tenni az ünnepet a nélkülöző családok számára. Az elkészült mézeskalácsokat a Baptista Szeretetszolgálat ajándékozza oda december 19-én a VII. kerületben élő, rászoruló családoknak.


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!