Facebook hozzászólás
291

Vadoantúj vígjáték

Este indul az RTL Klub új vígjátéksorozata, A mi kis falunk. A szereposztás parádés, eleve garancia a sikerre. A produkció egy komédiákkal, karakteres lakókkal teli falu életébe enged bepillantást.  

A főszerepekben csupa kiváló színész látható. Csuja Imre polgármester, Reviczky Gábor állatorvost, Lengyel Tamás fociedzőt, Szabó Győző rendőrt, Bánki Gergő polgármester-jelöltet, míg Udvaros Dorottya az ő anyját alakítja majd, de Lovas Rozit és Bata Évát is központi szerepekben láthatják majd a nézők.

A mi kis falunk, kocka a filmből, Kép: RTL
A mi kis falunk, kocka a filmből, Kép: RTL

A sorozat egy kis falu mulatságos hétköznapjait mutatja be olyan karakterek segítségével, akikkel csak és kizárólag itt találkozhatunk: egy ügyeskedő polgármester és kultúrharcos asszisztense, egy testépítő pap, egy szexi kocsmáros, egy féleszű rendőr, egy rezignált körzeti orvos és egy playboy foci edző. A vidéki környezet és a számtalan külső felvétel olyan keretbe helyezi a sorozatot, mely garantálja majd a felhőtlen szórakozást és a tökéletes kikapcsolódást.

A mi kis falunk első évadának első epizódja február 2-án este, 21.25-től, a Barátok közt után debütál az RTL Klubon!

Istenes Bence búcsút int a családjának
Hamarosan az RTL Klubon jelentkezik a világ egyik legnépszerűbb túlélő-showja, a Survivor. A jelentkezés már megkezdődött a www.rtl.hu/survivor linken, ahova minden kalandvágyó, határait feszegető, vállalkozó szellemű nő és férfi jelentkezését várják, akik szívesen kipróbálnák magukat nomád körülmények között egy trópusi szigeten. Nem titok, a cél a túlélés és a főnyeremény, mely ezúttal 20 millió forint! Sőt, most már a műsorvezető személye sem titok, aki nem más, mint Istenes Bence.

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…

Penész megszüntetése páramentesítővel

Amikor légszennyezettségről beszélünk, elsősorban a kipufogógázra, az üvegházhatású szennyező anyagokra, a füstölgő…
1 / 3 453

STÍLUS

1 / 630

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!