Facebook hozzászólás
375

Uraim: csíkok, egyenruha, elegancia!

Tengerpart, szállodák, séta a pálmák alatt. A francia Riviéra hangulata teremtette meg az idei tavaszi-nyári férfi divat alapjait. Mint a FashianDays sajtóreggelijén kiderült, a kirándulós programhoz remekül passzol az egyenruhás stílus, estére pedig a modern, laza elegancia.      

Tengerész és elegáns stílus férfiaknak 2016-ban, Kép: FashionDays
Tengerész és elegáns stílus férfiaknak 2016-ban, Kép: FashionDays

A tengerész stílus idén is visszatért, és a férfiaknál is hódít. A nagy klasszikussal ezúttal is bejön! Jól szabott, tört fehér zakóval, egy kék vagy fehér farmerrel szinte bárhol megjelenhetsz!

Egyenruhás stílus - 2016 férfi divatja, Kép: László Márta
Egyenruhás stílus – 2016 férfi divatja, Kép: László Márta

Ebben a szezonban a forma és a funkció remekül megfér egymással. A  munkaruházatból vett trükkös megoldások, az egyenruhás jellegek jól kiegészítik a ruhatáradat. Ez a stílus elsősorban kabátokat, katonai ihletésű, khaki színű darabokat kínál, amit halvány pólókkal, lezser dzsekikkel, tompíthatsz. Hátizsákkal, kényelmes sportcipővel használd. És ami az idei tavasz-nyár kötelező darabja, az a farmerdzseki!

A szakértők szerint a modern férfi ruhatárának minden fontos kelléke benne van a mai eleganciában. A klasszikus visszafogottság érvényesül a jól szabott öltönyökben, nadrágokban, zakókban. A lezser viseletnél válassz galléros pólót, egyenes szárú farmert, lehelet vékony bőrdzsekit, jó utcai papucsot. Itt sem hiányozhat egy jó sportcipő, de az öltönyhöz feltétlenül válassz egy elegáns bőrcipőt.

És soha ne feledd, a kevesebb néha több. Ha felöltöztél, indulás előtt nézz a tükörbe, és valamit vegyél le! Most indulhatsz…

A hölgyek tavaszi-nyári viseletéről már írtam, ezt is olvasd el!



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

1 / 3 454

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!