Facebook hozzászólás
311

Upsz! Kállay-Saunders kiborult a Dalon

Úgy tűnik, megint nincs valami rendben az Eurovíziós Dalfesztivál itthoni válogatójával. Nemcsak a közönség szavaz időnként teljesen másként, mint a zsűri, most épp Kállay-Saunders András zsebében nyílt ki a bicska. Az énekes a facebookon fakadt ki. Minden esetre szombaton, kiderül, a nyolc döntős közül kié lesz az év dala, és ki megy Lisszabonba? Egy biztos, hölgy nem lesz köztük!

Kállay-Saunders András igencsak felpaprikázta magát a nagy dalválogatón. A facebookon közzé tett vitriolos bejegyzését számos portál átvette. Azt mondják, ízlések és pofonok, de a komoly visszhangból ítélve valami idén sincs rendben a Dallal. Az énekes ezeket írta:

Kállay-Saunders András, Kép: wikimedia
Kállay-Saunders András, Kép: wikimedia

„Gratula mindenkinek, de teljesen ideges lettem, hogy Bence @ceasefirex nem jutott a döntőbe. Egyik legjobb férfi hang Magyarországon, egyik legjobb dallal a versenyben és nincs a döntőben. Igazán, hol tartunk otthon zeneileg, olyan mintha minél nemzetközibb valami, vagy minél jobban képvisel minőséget, minél kevesebb esélye van a sikerre. Kinti nagy DJ is drukkolt neki, külföldiek imádták, de otthon nem tud a döntőbe jutni. Lehet mondani, hogy panaszkodok, de igazán nagyon sok énekes véleménye ugyanez arról, ami otthon történik. Csak én kimondom. Ez hihetetlen.

Leírom a receptet az otthoni sikerhez (VAN SOK KIVÉTEL)

  1. Amikor leülsz írni egy dalt, úgy aljal hozzá mintha 3 évvel ezelőtt divat volt.
  2. Ha nagy nézettséget akarsz, mindenképp olyan legyen a szöveg, hogy 3 évesek is értsék.
  3. Angolul csak akkor énekelj, ha van akcentusod, és nem helyes a szöveg.
  4. Csinálj sok vintage effektelt képet és rögtön „»underground« lesz a zenéd (közben poposab mint Ami megy a radion)
  5. Ne fektess bele energiát, hogy jól szóljon a keverés és a master. Minél rosszabb, annál jobb lesz.
    Minden szava Arany!
    A közmédia szervezésében az Arany-emlékév jóvoltából még tavaly novemberben elindult az AranyCORE zenebajnokság. A megzenésített Arany János verseket egészen március 2-ig lehet beküldeni, a pályaművekben nincs különösebb megkötés.

Ezt nem rosszindulatból írom, hanem sz*r látni, mennyi tehetséges ember van Magyarországon és hoznak minőséget, de semmit kapnak érte.”

Évek óta mindig valami rossz szájíz marad a Dal válogatói után. Ami azt illeti, ezúttal sem egyezik mindig a közönség és a zsűri véleménye. Minden esetre szombaton a Dunán eldől, kié lesz Magyarország legjobb dala. Egy biztos, hölgy már nem nyerhet! A döntőbe az AWS, Dánielfy Gergely, Heincz Gábor BIGA, Horváth Tamás, Király Viktor, Leander Kills, Süle Zsolt, valamint a yesyes jutott. A zsűri ezúttal csak az összes dal elhangzása után pontozza a produkciókat. A zsűritagok 10, 8, 6 és 4 pontot oszthatnak ki. A négy legtöbb pontot szerzett dal közül a nézők szavazással választják ki a műsor nyertesét. Ez a produkció képvisel majd minket Lisszabonban, a májusi Eurovíziós Dalfesztiválon.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!