Facebook hozzászólás
516

Újra válunk, válogatunk

Elszabadulnak az érzelmek, és lesz, aki a bűn útjára lép az RTL Klub sorozatának vadonatúj, harmadik évadában. Január 4-étől a Válótársak minden csütörtök este a Barátok közt után az RTL Klub műsorán várják a nézőket!

Január 4-étől a Válótársak harmadik évadában ismét nyomon követhetjük a három válófélben lévő főszereplő: Bálint (Stohl András), Dávid (Scherer Péter) és Joci (Lengyel Tamás) magánéletének alakulását. A történet ott folytatódik, ahol az előző évad véget ért, de természetesen a szálak tovább bonyolódnak, az érzelmek pedig a pattanásig feszülnek.

Válótársak, 3. évead, Kép: RTL
Válótársak, indul a 3. évad, Kép: RTL

Bálint, a nőfaló ingatlanügynök még mindig azon dolgozik, hogy visszaszerezze bizalmatlan feleségét, Zsófit (Gubás Gabi), aki egyre szorosabb kapcsolatba kerül Bálint öccsével, a jóképű és gazdag Péterrel (Nagy Ervin).

Már két éve beszélünk Magyarul Balóval
Prima Primissima díjat kapott Baló György. A 15. alkalommal kiosztott rangos elismerést magyar sajtó kategóriában az idén kollégánk, Baló György szerkesztő-műsorvezető vehette át.

Eközben Dávid új románca sem úgy alakul, ahogy azt a férfi álmaiban elképzelte. Joci pedig szeretne mindent megadni gyermekeinek, ezért elvállal egy gyanúsan jól fizető munkát, ami miatt komoly bajba kerül.

A kérdés már csak az: a harmadik évadban lesz-e, akinek sikerül rendeznie magánéletét, vagy a kanlakot újra a válótársak uralják majd?

Válótársak – január 4-től minden csütörtök este a Barátok közt után az RTL Klub műsorán!

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Stílusos női cipők a trendek tükrében

Ahogy az évszakok változnak, úgy változnak az irányzatok - ideértve a legújabb női cipőket - és a trendek is. A…

Válassza Sherlock Holmes pipáját!

Gyakran úgy gondolunk a pipázásra, mint egy divatjamúlt tevékenységre, amely az előkelő urak ráérős szenvedélye,…
1 / 3 453

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!