Facebook hozzászólás
744

Újra keressük az X-Faktorodat!

Még le sem hullott az utolsó konfetti a 2016-os X-Faktor színpadán, máris eldördült a 2017-es startpisztoly! Ugye, Te is szeretnéd megmutatni magad, érzed a benned rejlő X-Faktort! Megmutatom, hogy tudsz jelentkezni!      

X-faktor, logo, 2016, Kép: RTL
X-faktor, logo, 2016, Kép: RTL

Ahogy az a Fókuszból már kiderült, újra megnyílt a lehetőség a tehetségek előtt, hiszen már online, Instagramon és sms-ben is lehet jelentkezni a 2017-es X-Faktorra!

 2017-ben is folytatódik tehát az RTL Klub képernyőjén az utóbbi évek egyik legsikeresebb tehetségkutató showja. Vastag Csaba, Kocsis Tibor, Oláh Gergő, Danics Dóra, Tóth Andi és Opitz Barbara után valakinek ismét esélye lesz arra, hogy győztesként állhasson az X-Faktor színpadán.

Az rtl.hu/xfaktor/jelentkezes oldalon nemcsak magát, hanem ismerősét is benevezheti bárki a tehetségkutatóba. Ugyanezen az oldalon várják a bemutatkozó hanganyagokat is.

Az X-Faktor Instagram-oldalán keresztül (instagram.com/xfaktorhun) pedig direkt üzenetben, míg a +36 30 555 5571-es, alapdíjas telefonszámon sms-ben, egy X-et elküldve lehet jelentkezni.

Naprakész információkért pedig érdemes követni az X-Faktor facebook-oldalát (facebook.com/xfaktorhungary) és weboldalát (xfaktor.hu) is.

Opitz Barbarában volt a legtöbb X-Faktor
Döntöttek a nézők: Opitz Barbara lett az idei X-Faktor győztese, aki minden eddiginél nagyobb nyereményt vehet át. Egy luxusutazás és az egy éven át havi 1 millió forintnyi készpénznyeremény mellett ugyanis további 15 millió forintot kap, amelyet zenei karrierjének beindítására fordíthat.


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!