Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2017. április 15. 11:00 | László Márta

UFF!

Ismét képernyőnkön lovagol gyermekkorunk hőse

Nagy sikerrel debütált Németországban tavaly decemberben a legendás Winnetou című filmsorozat 2016-os változata. A minisorozatban Gojko Mitic is feltűnik, akit az RTL Klub nézői április 15-én este láthatnak majd újra. Újra villognak majd a vakító kék szemek!

Winnetou-plakát, Kép: RTL

Kép: RTL

A német RTL-en 2016 decemberében debütált az újraforgatott, legendás Winnetou-sorozat. A modern változat is ugyanúgy Karl May regényei alapján készült, mint az NDK-s elődei.

A háromrészes sorozatban a szereplőgárda természetesen megváltozott: Winnetou szerepében Nik Xhelilaj albán színész látható, míg Old Shatterhand megformálója Wotan Wilke Möhring német színész lesz. Ugyanakkor a sokak által ismert és kedvelt 1960-as évekbeli sorozatból is lesz ismerős arc, ugyanis a 75 éves Gojko Mitic Winnetou apját, Incsu Csunnát játssza a minisorozatban. Külön érdekesség, hogy az új epizódokat ugyanott forgatták, ahol az 50 évvel ezelőtti sorozatot, vagyis Horvátország vadregényes tájain.

Németországban a 14-59 éves célcsoportnál átlagosan 16,1 százalékos közönségaránnyal futott a mini széria, ami az ott is piacvezető RTL átlagos közönségarányánál több, mint 4 százalékponttal magasabb eredményt jelent. A sorozat magyar nyelvű premierjére sem kell már sokat várnia a nézőknek, ugyanis április 15-én, 22-én és 29-én az RTL Klub is műsorára tűzi mindhárom epizódot.

Sztárok kísérik a Magyar Everest Expedíciót
Újra támad a Klein Dávid és Suhajda Szilárd páros. Ezúttal nem lesznek – annyira – egyedül, hiszen az RTL és igazi sztárok kísérik a csúcsra készülő fiúkat! Március 28-án indult a Magyar Everest Expedíció 2017. Hegymászíónk a Föld legmagasabb, 8848 méteres csúcsát szeretnék elérni – a magyar expedíciós hegymászás történetében először – oxigénpalack nélkül.
kulcsszavak:


Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!