Facebook hozzászólás
205

Újra a Barátok közt Rékasi Károly

Távozott a kórházból, és mivel orvosától engedélyt kapott rá, megkezdi a munkát a sorozatban Rékasi Károly. A művész a héten már forgat. Nemrég a színészt újra meg kellett műteni, mivel a nyári motorbalesetéből származó sérülései nem megfelelő ütemben gyógyultak. A színész eddigi gyógyulási folyamata, és rehabilitációja nem okozott fennakadást a sorozat történetvezetésében, de a mostani váratlan helyzet már igen, így a készítők gőzerővel dolgoztak azon, hogy a történetet Rékasi Károly állapotához és teherbírásához igazítsák.

Rékasi Károly, Kép: wikimedia
Rékasi Károly, Kép: wikimedia

– A sorozatnak elengedhetetlenül fontos a munkavállalói egészsége. A szükséges gyógyulási idő betartása érdekében több lehetőség is felmerült arra az esetre, ha Karcsi nem kap engedélyt a munkára, gondolunk itt a történet teljes megváltoztatásán túl a karakter időszakos cseréig, bár ez utóbbit szerettük volna a legkevésbé, a színész érdekeit is tekintve – mondat a sorozat kreatív producere. Rozgonyi Ádám elmondása szerint arra is ügyelniük kellett, hogy a történet ne sérüljön, hiszen a sorozat a nézők szórakoztatására hivatott, mindemellett a színész szempontjait is szerették volna figyelembe venni.

Rékasi Károly engedélyt kapott munkára, de a cég munkatársai a színész orvosával is megbeszélték a lehetőségeket. A térsaság ezen információk alapján hozta meg a döntést.

– Karcsinak – ameddig az szükséges-, ülnie vagy feküdnie kell, majd később mankóval állnia is, valamint a teherbírására szabtuk a jelenetek mennyiségét.

Tudtad?
A válótársak is tovább válnak! Kis türelem, és már forgatják is a következő részeket! Itt tudhatsz meg többet! 

Figyelembe véve a sérülés súlyosságát, és ügyelvén arra, hogy nehogy megterhelje a sérült végtagot, kértünk fel egy betegszállító céget, hogy Karcsi szállítását az otthona és a stúdió között végezze el, és a forgatás alatt legyen segítségére amennyiben az szükséges. A stúdión belül is lehetőséget adunk a helyváltoztatásra, például az öltöző, smink vagy a forgatási helyszínek között. Röviden, tudjuk, hogy számára nagyon fontos, hogy mihamarabb visszatérjen a munkába, de nem hagyjuk, hogy megterhelje magát, és ne gyógyuljon megfelelően. Ennek elkerülésére mindent megteszünk – mondta a kreatív producer.

A nézők pedig örülhetnek, folytatódik a show…!

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!